Hádka, kde byla chyba?

2435
26.3.14 20:34

Hádka, kde byla chyba?

Musím se vypsat, protože to nemám s kým probrat a je mi prostě zle… Bydlím v domě kamarádky, dům má dvě bytové jednotky, velikou nahoře, kde bydlí oni a dole v malém bytě já se synem a se psy. Majitelka zrovna rekonstruuje dům, proto chodí na wc a do koupelny ke mě dolů. Já jsem jim za hodně věcí vděčná, proto pomáhám hlavně na zahradě, na což ona není, kolem baráku nedělají nic, takže já sekám trávu, opravuji co je potřeba, uklízím garáž, peru a skládám jim prádlo a pod, takové ty práce kolem domu. Hlídám jim jejich psy, když někam jedou. U domu je malinký pozemek - zahrada, max tak 4×20 metrů. Dávám si tam psy, protože k mému bytu nic není. Celý dům ještě stojí na pozemku sousedů, takže příjezdová cesta je sousedů a oni pouze umožňují přístup do domu. Je to tu dost divoké a se sousedy je velmi špatná domluva, vše jim vadí. A teď k věci: Dala jsem si psy na zahradu, že jdu uklízet, tak ať mám doma klid a nevšimla si, že potom přijeli zedníci nahoru k sousedce. Šla jsem ven a vidím, že branka na zahradu, kde byli psi byla dokořán a psi naštěstí ještě na sousedům pozemek neutekli, tak říkám zedníkům, jestli by to mohli zavírat, že tam jsou psi a už se několikrát stalo, že jim utekli (psi se nesnaží dostat ven, leží v druhé části a koušou kosti). Na to mi odpověděli něco ve stylu: No jó. Říkám, že to myslím vážně, protože jestli utečou, tak to od sousedů dostanu opravdu schytáno. Na to mi řekli, že oni zavírají. Říkám, že to vidím, když je branka úplně dokořán. No zavřela jsem ji a šla domů. Ani ne za deset minut přijde kamarádka a hned mezi dveřma začala křičet : ty pí. čo, kur.vo a pod. Koukám na ní jak na zjevení. Říká, dej mi klíče od auta, ty pí. čo… prý jsi byla drzá a hnusná na zedníky. říkám že jí žádné nedám, když se mnou bude takhle mluvit (je to její auto)a že jsem na zedníky mluvila normáně. Na to přišla k mému stolu, vzala notbuk a začala ho trhat i s kabely ze stolu. Říkám co děláš a už jsem začínala být hnusná… Vzala si ty klíče od auta ze stolu a držela mi počítač. říkám, že jestli to nepoloží, tak jí rozbiju ten její a šla jsem do jejího bytu. Jen jsem ho prošla a v koupelně viděla jednoho zedníka. už docela hnusným hlasem mu říkám, že bych byla ráda, kdyby mi vysvětlil, jak jsem na něj byla drzá… na to nic neřekl, tak jsem šla ven a fakt už hnusně se ptám druhého zedníka, jak jsem na něj byla hnusná. Ani se neotočil, nic… v tom vidím, že kamarádka už stojí venku za bránou u auta a v ruce drží mého syna. říkám jí, ať ho okamžitě pustí. ona že mi ho nedá, když se chovám takhle, že přijdu tímhle způsobem o kamarády a ať okamžitě vypadnu z jejího baráku. Fakt jsem se o něj bála, byla schopná ho v tu chvíli dát do auta a odjet. Pak ho naštěstí pustila a vzala jsem ho a šla pryč. Brečela jsem snad hodinu. Vůbec nevím, co mám dělat. Jejímu muži jsem napsala, že s ní odmítám komunikovat a zítra mu dávám výpověď z nájmu. Už to fakt nedávám.
Je to tu se vším. Nemám účet v bance a oni do mě hustili, abych si ho udělala. Nakonec to vygradovalo, že mi její muž říká: Jestli si neuděláš účet, tak tě vyhodím… Nebo druhá kamarádka mi říkala, jestli bych s ní nechtěla jet na Nový zéland za prací. TAk to říkám této kamarádce a ona mi řekne: Jestli mě nevezmeš sebou, tak tě vyhodím… Je to úplně se vším. Ke mě dolů si chodí jak se jim zamane, když jsem se ozvala, že už kolem osmé bych chtěla mít klid, že mi budí dítě a já chci mít taky soukromí, bylo zle. Naštěstí už to docela dodržují. Ale jinak tu soukromí nemám žádné, na všechno se musím ptát, každou návštěvu ohlašovat, všechno musí vědět. Přijde, otevře složku s papíry a čte si co mi přišlo za poštu a pod. Nedávám to a nevím co s tím. Omlouvám se, že je to tak dlouhý. Vím, že nejsem bez chyb, proto bych chtěla slyšet od někoho nezaujatého, kde dělám chybu… :( Omlouvám se za chyby a zmatek ve psaní, ještě teď se klepu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15404
26.3.14 20:37

8o 8o 8o proboha, co to je za člověka ta „kamarádka“ 8o 8o 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
26.3.14 20:38

Dobrá divočina :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3276
26.3.14 20:39

Já se teda divim, že tam ještě bydlíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
26.3.14 20:39

Nebyla náhodou tvoje diskuze, jak se tě nechtěl pustit ten chlap a starala ses o jeho dceru? Pokud ani, tak už tam to o těch sousedech bylo jasné. Děláš jim blbečka, za to že u nich můžeš být. Jsi moc hodná a oni to ví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
26.3.14 20:40

Upřímně? Chovají se k tobě jako je služce, protože ví, že je potřebuješ. Ty jim i hlídáš dítě? Nebo si to špatně pamatuju? Prostě si tam holka pro všechno, která má být vděčná a má držet hubu a krok. Rada není, to musíš vědět ty, zda to utáhneš jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
26.3.14 20:40

Pryč pryč pryč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
26.3.14 20:41

Utikej pryč pokud mas kam!! :cert:

• Citovat
  • Upravit
27261

Správná kamarádka se neptá, správná kamarádka přijde, otevře, nalije, vyslechne a podrží vlasy, když zvracíš.
To co popisuješ není kamarádka, ale známe to jen z jedný strany, takže nevíme, kde děláš chybu. Nejjednodušší bude, když se sbalíš a odstěhuješ a budeš mít klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473

Chováte se jako trubky obě dvě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
26.3.14 20:42

Byla bych pryč už dávno. tato kamarádka fakt kamarádku není. držím palce, ať sezenes něco jiného(nebo už máš?) A máš klid a pohodu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
26.3.14 20:43

Ten slovnik, podstata hadky a vubec, to je jak nasi spoluobcane tady v baraku :-)

• Citovat
  • Upravit
2976
26.3.14 20:43

Pokud to je jak pises tak ta kamaradka je s prominutim pi… platis najem tak mas snad narok na soukromi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9335
26.3.14 20:45

https://www.emimino.cz/…inek-116458/
Já dneska na tyhle diskuze nemám náladu, nejdřív manžel-otrokář a teď kamarádka-bachařka 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
26.3.14 20:46

@terien v čem? že ze sebe dělá služku a blbce a když už se konečně ozve, chová se jako trubka? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí