Partner mě chce asi uštvat

417
26.3.14 15:41

Partner mě chce asi uštvat

Ahoj, mam 2 mesicni dcerku a co je materska jsem dodnes nepoznala. Pritel ma firmu a ja u nej pred porodem pracovala. Rikal mi, ze az bude mala, tak tam obcas zaskocim kdyz bude neco potreba. Fajn, tak jsem s tim pocitala. Jenomze to skoncilo uplne jinak. Uz druhy den co jsem prisla z porodnice, jsem si musela jit do ty kancelare sednout a byla jsem tam od rana do vecera a trva to dodnes a je to tak kazdy den! Dcera mi uz pres den moc nespi a tak od toho odbiham k ni nebo ji pri tom chovam na ruce, nemuzu se na tu praci vubec soustredit, pak nakrmit a znova. Spi tak max po pul hodinkach a to skoro nic nestihnu. Kolikrat zjistim, ze si za cely den neskocim ani na wc, proste nemam kdy. Doma mam neporadek, protoze misto toho kdy je mala hodna, bych uklizela nebo varila, tak musim pracovat. Za cely 2 mesice nemam cas uvarit obed ani veceri. Pak jeste prska, ze je doma neuklizeno. Ani jsem od te doby co se narodila nebyla s nejakou moji kamaradkou, musim je odmitat, oni uz jsou nastvane. K mamce se taky nemuzu jen tak vydat, vidim ji jednou za 14 dni o vikendu. Ja musim porad byt jen v tom kanclu, protoze on to potrebuje a pres to vlak nejde. Ale ja uz nemuzu! Kazdou chvili brecim a mam chut utect hodne daleko, dokonce uz jsem premyslela, ze se seberu a odejdu od nej, ale nemam kam :-( timhle me dost zklamal, dceru si vubec neuzivam :'-( kdyz mu to reknu, tak si akorat stezuju a nas to podnikani prece zivi a kazdymu by se libilo valet se doma s ditetem. Je to normalni? Nebo jsem opravdu tak hrozna, ze to nezvladnu a zbytecne si stezuju jak hysterka? Jak vypada materska u vas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14210
26.3.14 15:47

Normalne bych se mu na to vybodla, jestli praci muzes delat z domu, tak bch nabidla, ze kdyz budes mit cas, tak neco udelas, ale jinak ne. Jako ted dokud jeste je mala jen lezici, ale jak to budes delat az poleze a bude se dozadovat pozornosti, to jako se neda pri miminku jeste pracovat. Ja byla rada, ze k tomu zvladam neco udelat doma, nedokazu si predstavit se jeste soustredit na praci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
26.3.14 15:48

Já osobně bych se mu na to vyprdla, kancelář bych viděla pouze zvenku :pocitac: navíc bych ani neuklízela a nevařila, máš malinké miminko, užívala bych si mimi a odpočívala, to teď potřebuješ.. hormony pořád pracují a dva měsíce od porodu je ještě málo.. jiné to bude až bude prckovi půl roku, rok a budeš mít hlídání, pak můžeš na pár hodin pracovat, ale takto tě dle mého jen využívá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
26.3.14 15:48

Tak mu to rekni, dleas na smlouvu nebo tam dres jen tak? Proate chci byt doma, nestiham nezvladam. Nazdar. Nebo at ti najme uklizecku a chuvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
26.3.14 15:50
@Laetitia píše:
Uz druhy den co jsem prisla z porodnice, jsem si musela jit do ty kancelare sednout a byla jsem tam od rana do vecera a trva to dodnes a je to tak kazdy den! …tak musim pracovat… Ja musim porad byt jen v tom kanclu, protoze on to potrebuje a pres to vlak nejde.

8o 8o 8o A kdo říká že musíš? Manžel? Ty musíš být především matka a ne robot, který poslechne na slovo!! Teď určuješ pravidla ohledně dítěte ty a ne manžel, ať se probere probůh!!A ty taky - chceš se zhroutit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
26.3.14 15:50

@Laetitia Partnera donuť, ať za tebe vychovává dceru a hákuje v domácnosti - jinak to nevidím :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
26.3.14 15:51

Nezbláznil se partner?? 8o On tě celý den zaměstnává, ty se do toho staráš o dvouměsíční miminko a on ti pak ještě vyčte, žes neudělala večeři??? Kdy jsi to podle něj měla udělat to ti řekl?

Ještě bych snad pochopila, že se bez tebe nějak neumí ve firmě obejít, ale za to bych vyžadovala, aby se podílel na hlídání během dne a samozřejmě veškerou péči o domácnost. Jestli nechce, tak bych do kanceláře prostě nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
26.3.14 15:52

Vykašlala bych se na to. Dcerka za chvilku vyroste a takhle si jí vůbec neužiješ. Místo vzpomínek na strávené chvíle budeš vzpomínat na všechen tenhle shon. A ještě aby držkoval, že je doma nepořádek! A ty se máš snad naklonovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
26.3.14 15:52

A proč se to necháš líbit? On je tvůj král, že ho musíš poslouchat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
26.3.14 15:53

Myslím si, že je to jednoduché. U vašeho manžela je bohužel na prvním místě firma, nikoli rodina. Kdyby tam byla rodina, tak takové věci, jako že jste vyčerpaná a nemůže zvládat všechno by akceptoval. A je mě vás líto, že musíte tohle zažívat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
26.3.14 15:53

@Mama11 kdyz mu reknu ze to delat nebudu, tak vam rikam ze me sezere a mozna bych si mohla jit balit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
26.3.14 15:55

@Laetitia předpokládám, že jsi před tím pracovala na smlouvu, takže máš nárok na 28 týdnů mateřské dovolené. Pokud za tebe nemá záskok, jeho problém. Že jsi těhotná věděl 9 měsíců a měl se připravit.
Na nějakou práci bych se mu zvysoka vykašlala, pracovat bych začala až JÁ bych uznala za vhodné.
Ale upřimně, pokud se k tobě po porodu chová tímto způsobem, je tp vůl a né partner pro život. Nenech si s. rát na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
26.3.14 15:56

@Luminel ja delam graficky navrhy koupelen a to tam nikdo neumi, takze me k tomu potrebuje, ale ono toho je stasne moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
26.3.14 15:56
@Laetitia píše:
@Mama11 kdyz mu reknu ze to delat nebudu, tak vam rikam ze me sezere a mozna bych si mohla jit balit.

potom je ale na zvážení, co očekáváš od partnera a od života. Hnát měden po propuštění z porodnice na celý den do práce s novorozencem u prsa, mohl by se stavět na hlavu a k tomu by mě nedonutil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21592
26.3.14 15:57

Tak se ho zeptej, kdo se bude o dítě starat, až se ty zhroutíš a skončíš v nemocnici. takhle se to opravdu nedá. to ani nemluvím o období šestinedělí, které je hlavně na to, aby ses sžila s dítěte, vzpamatovala se z porodu a všech hormonálních výkyvů. a pokud by takto vyhrožoval, tak bych si fakt šla zabalit. přece se nenecháš zničit! měj se trochu ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí