Manžel oznámil, že má vztah

Anonymní
26.3.14 00:17

.

Příspěvek upraven 18.02.16 v 15:41

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2693
26.3.14 00:26

Moc mě to mrzí. Léky bych moc nebrala, kvůli kojení, ani panáka si nemůžeš dát. Teď si musíš jít lehnout a trochu se vyspat, abys mohla fungovat. Musíte si s manželem promluvit, co on tedy chce. Z jakého důvodu ti tohle řekl - chlapi jsou neskuteční srabi někteří, chtějí, abys to vyřešila za něj. Na to rozhodně nepřistup, tohle si musí vyřešit v prvé řadě on, protože ty poměr nemáš. Miusí říct, zda tedy plánuje odejít ke slečně, opustit tebe a dv děti, co bude s bydlením, hypotékou. Protože jemu tohle určitě nedochází, co všechno tím zničil. A tobě přeju hodně síly, protože překonat nevěru je hodně složité a ustát to a nidky se neohlížet zpátky ještě složitější. Vím, že tady polovina ženských řekne že by mu sbalila kufry a vyhodila jej, a le já chápu, že ono se to pěkně povídá a hůř dělá, obzvlášť s hypotékou a na mateřské s dvěma dětmi. Drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.14 00:31

.

• Citovat
  • Upravit
16986
26.3.14 00:35

@AliTad :hug: :hug: :hug: opravdu to nemohl byt blby zert? Zkouska tve reakce? Treba mu jen nekdo uvizl v hlave, tak zkousi, jak bys reagovala.
Pokud nekojis v noci, panaka bych si dala. Jednoho. Ale to ti asi nepomuze. Ja treba jsem litostivejsi po alkoholu.
Spis zarid, abys zitra nebyla doma sama. Abys mela s kym kecat a naplnilo ti to trochu hlavu.
Zatim bych na nej netlacila. Ticha vycitka… At prijde on s potrebou se vypovidat.
Nevim, nezazila jsem, ale pokud bych umela udrzet emoce na uzde, coz tobe zrejme jde moc dobre, tak bych to delala jak jsem psala…
Auuu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
26.3.14 00:38

@AliTad jo, a pokud na ikonce jsi ty, tak jsi vic, nez atraktivni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
26.3.14 00:41

Ahoj, moc me to mrzi. taktez ti nebudu psat, aby jsi mu sbalila tasku a vyhodila ho.ono by to asi nejlepsi bylo, ale ruku na srdce- ktera z tech mamin tady by to ve finale opravdu dokazala? :nevim: navic v tom soku, kdy tomu v podstate zatim ani neveris. jinak nejvetsi problem asi bude to, ze se zamiloval, ze to neni jen bokovka na uziti si kdyz ma naladu. zamilovany chlap je chlap v ten mmnt bez mozku a bez schopnosti realne uvazovat.bohuzel.radu zadnou nemam, jen ti preju hodne sil a at to dopadne co nejlip pro tebe a kluky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

.

• Citovat
  • Upravit
5436

@AniNevim Jojo, to jsem já, díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.14 00:42

@luca241 Děkuju.

• Citovat
  • Upravit
5598
26.3.14 00:43

@AliTad přeju ti hodně sil.
Léky bych nebrala. Úplně chápu, co prožíváš, mám za sebou něco hodně podobného. Mozku to chvilku trvá, než mu dojde, jak krutá je realita :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
26.3.14 00:44
@AliTad píše:
@AniNevim Právě v noci kojím a dost. Ten panák by mi asi pomohl k otupění a spánku. Plánuju dát zítra staršího do školky, i když je nachlazený. Nic extra, jen rýma, za normálních okolností by nešel, ale zítra ho tam prostě na dopoledne dám a uvidím, co dál.

pak se vnut k nekomu na navstevu nebo si nekoho zavolej nebo jdi aspon do obchodaku, cumet na lidi… nebud sama, budes se jen uzirat.
Nic nevis, zkus „na to myslet az zitra“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
26.3.14 00:44

@AliTad Držím palce. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.14 00:47

@AliTad to je mi líto :/ pokud jde do práce, pak bych se za jeho nepřítomnosti sbalila a s dětma odjela k rodičům, pokud je máš (já rodiče nemám, já bych jela k sestře nebo babičce)
Potřebuješ teď nějaký čas, vše si srovnat a uspořádat myšlenky. Zhodnotit všechna pro a proti a rozhodnout se zda bys mu byla ochotná odpustit nebo už nic nechceš lepit.
Já osobně bych už mu nikdy nevěřila. :/ Ale to je můj názor. Ty se musíš rozhodnout sama a nebude to vůbec lehké. Drž se, mysli teď jen na sebe a děti. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
26.3.14 00:48

Uffff…takhle to na tebe vybalit a pak si spokojeně chrnět v posteli, to je teda kurna drsnák…a předpokládám, že ráno odejde do práce a tebe nechá doma s hlavou jak pátrací balon.
Co poradit…ty jo, vůbec nevím. Ale já bych asi chtěla vědět na čem jsem, takže při první vhodné chvilce bych chtěla vědět, co má jako v plánu dál, že nemůže očekávat, že po takovém přiznání budeš fungovat jako by se nechumelilo.
A do té doby fakt nebýt sama, aby ses v tom sama neutápěla.
držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
26.3.14 00:50

To me moc mrzi… nevim co poradit… ale aspon preju aby se vsechno nejak vyresilo… achjo uplne mi z toho mrazi co ted musis prozivat… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí