Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co všechno jste ve vztahu nejhoršího překonali-odpustili-překousli nejen kvůli dětí? Počínaje přehlížením, nevěnováním se, nekomunikace..nadávky, bití, lhaní, nevěra, jiný vztah apod…jaké to bylo pak? Jak to dopadlo?
![]()
Nic z toho co píšeš bych nepřekousla…ani kvůli dítěti…k čemu dítěti je pro jeho budoucí život nešťastná, ponížená matka…??? Je to vzor do života…???
Vzor je partnerský vztah…vyrovnaný, harmonický…kde může být spor, hádka…ale je konstruktivně řešená…bez ponižování, bití, zesměšňování…to NENÍ láska.
Ahoj
Hodně dlouho jsem překousávala lhaní, pak už to nešlo a ukončila jsem to. Nyní jsem vdanná, spokojená a čekám miminko ![]()
Stalo se něco vážného, potřebuješ pomoci, poradit, nebo se jen ptáš ze zvědavosti ![]()
. nadávky, bití, lhaní, nevěra, jiný vztah… nic z toho bych netolerovala, neodpustila, pokud je tohle ve vztahu, není tam láska, takže z lásky nic, ani kvůli dětem.
@Tadruhá Já nevěru. Asi bych ty dámy nakonec ani nespočetla. A pak přišla jedna. Trochu magor, manipulátorka…nechávala mě sledovat, ničila mi i mimopartnerský život-tak jsem řeka dost. Vzala malýho a šla…a pak mi došlo, že jsem to měla udělat už dávno
..kdybychom se tak mohly vidět, jak budeme žít za rok po rozhodnutí… ![]()
Nikdy neodpouštěj fyzické ani psychické násilí! Žádné dítě neocení otcem zlomenou matku, to už by jim bylo lépe bez něj!
@Jitka1976 píše:
Nic z toho co píšeš bych nepřekousla…ani kvůli dítěti…k čemu dítěti je pro jeho budoucí život nešťastná, ponížená matka…??? Je to vzor do života…???
Vzor je partnerský vztah…vyrovnaný, harmonický…kde může být spor, hádka…ale je konstruktivně řešená…bez ponižování, bití, zesměšňování…to NENÍ láska.
Mohu se pod to podepsat?
@Jitka1976 píše:
Líp bych to nenapsala
Nějaký překusování čehokoliv nemám v povaze.
Jednorázovou nevěru bych překousla. Delší vztah ne. I kdyby s ní spal třeba dvakrát. A především pokud by v tom byly i city.
Naštěstí jsem nemusela překousávat nic. od té doby, co chodím sem, značně si toho vážím.
OT: zajímalo by mě, co je to tu za nešvar psát spojení kvůli + koho. „kvůli“ se pojí s 3.pádem, tj. kvůli komu, čemu - „kvůli dětem“!! asi si to dám do podpisu, ačkoliv mě tyhle poučný podpisy co tu vidím lezly vždycky na nervy ![]()
@Tadruhá píše:
Co všechno jste ve vztahu nejhoršího překonali-odpustili-překousli nejen kvůli dětí? Počínaje přehlížením, nevěnováním se, nekomunikace..nadávky, bití, lhaní, nevěra, jiný vztah apod…jaké to bylo pak? Jak to dopadlo?![]()
Nic z jmenovaného bych neodpustila.
Ono se lehce řekne:Nevěru bych neodpustila". Ale zamilovaná ženská nevidí tak moc realisticky…teorie je jedna věc, zažít to věc druhá. Ne všechny, ale většina chce věřit tomu, že toho ten chlap lituje, jak mu došlo, že jí nechce nikdy ztratit, že to nikdy neudělá…je teda fakt, že já tak nějak vnitřně věděla, že to spěje ke konci, ale pořád jsem tomu chtěla dát šanci. Navíc-bála jsem se-kdo bude chtít zrovna holku jako já a s prckem…
Tak já věčně překousávám, že můj starej nechává špinavé nádobí na stole a kdyby jenom tam, všude má bordel, neuklízí po sobě. Jaké je to pak? Dost mě to s.re ![]()
@Tadruhá píše:..nadávky, bití, lhaní, nevěra, jiný vztah apod… tohle neni z lasky, ale lidi to vetsinou prehlizi ze strachu ze samoty
Co všechno jste ve vztahu nejhoršího překonali-odpustili-překousli nejen kvůli dětí? Počínaje přehlížením, nevěnováním se, nekomunikace..nadávky, bití, lhaní, nevěra, jiný vztah apod…jaké to bylo pak? Jak to dopadlo?![]()