Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Záleží na tom, co od toho čekáš. Můžeš se nedostavit, nechat to plavat, přestat psát a žít dál jak doteď.
Anebo to chceš takhle ukončit a potom do toho.
Dej si pozor na to, co si přeješ.
Já bych tam triumfálně nakráčela a akorát bych se mu vysmála do očí.. bože, to je juzek
mmchdm, musím editovat - osobně bych si o něj už ani kolo neopřela ![]()
Příspěvek upraven 25.03.14 v 11:12
Hm, dobře ti tak. Co jsi čekala? Rozejít jste se ale mohli i bez tady těch trapných tanečků.
@Anonymní píše:
Abych to napsala správně je to moje vinna a mužu si za to sama. S manželem jsme měli krizi před narozením našeho syna si usilovně psal s jednou mooc pěknou holkou a zprávy to nebyli jen tak ahoj jak se máš ale erotického charakteru.No já na to přišla a nechala jsem to být. A pak se mi v hlavě zrodil plán jak se mu za tu bolest pomstít. Založila jsem si falešný profil s fotkou sexy baby a přidala si jí k sobě do přátel. Jeho jsem nenápadně štouchla..a on se chlapec chytil začal mi psát atd. nejdříve jsem to hned chtěla ukončit ale pak jsem to nechala a začala se o sobě dozvídat super věci jak spolu nespíme-spíme spolu skoro každý den když to zrovna nemám, jak nevařím, jaká jsem nespolečenská atd..mě jako tý druhý píše jaká jsem vtipná krásná že miluje můj smysl pro humor atd. zamiloval se do mě a je vtipný jak nenápadně chodí psát na záchod abych ho neviděla a přitom píše mě…takhle to trvá měsíc a v pátek se máme setkat…já totiž jedu s malým ke kamarádce…no jsem zvědavá co bude říkat…pravděpodobně spolu nebudeme protože až to zjistí tak je konec…a možná se mu divit nebudu a já taky sama nevím zda to chci když se o sobě dozvídám takový věci…
Jestli je to tak, neváhej a kopni ho do zádele
…chlapi podvádějí, to je asi v dnešní době normál
, ale aby tě ještě takto pomlouval, to jsem nezažila - ten by letěl „metelesku - blesku“.
Jsi určitě mladá, najdi si někoho lepšího. ![]()
Co na to napsat?? ano můžeš si za to sama, ale vina je myslím i na straně tvého manžela
@j.a.n.i1 píše:
@martina.se Jojo, taky by mi to za ten výraz stálo
přesně.. už jen pro ten pocit, jak mu padne huba
![]()
Tak s takovým trotlem, co tě takhle podvání a takhle o tobě lže - paradoxně - tobě samotné - bych teda být ani nechtěla. Takže bych si toto divadlo skutečně užila do samotného konce a pak s velkou pompou od takového hňupa odkráčela. Ačkoli spolu máte dítě, což je smutné. Ale určitě jednou potkáš - když jsi tak krásná, vtipná apod. nějakého fajn chlapa, kterého si skutečně zasloužíš. Ten nápad s falešným profilem
těším se na pátek!
@WTFF píše:
Hm, dobře ti tak. Co jsi čekala? Rozejít jste se ale mohli i bez tady těch trapných tanečků.
Nemyslím si, že to pro zakladatelku byly „trapný tanečky“, zkrátka jej chtěla chytit při činu a vědět, na čem je. To chápu.
Příspěvek upraven 25.03.14 v 11:14
S takovým chlapem bych já být nemohla. Ale rozhodnutí je na tobě ![]()
@Lady Godiva píše:
Jestli je to tak, neváhej a kopni ho do zádele…chlapi podvádějí, to je asi v dnešní době normál
, ale aby tě ještě takto pomlouval, to jsem nezažila - ten by letěl „metelesku - blesku“.
Jsi určitě mladá, najdi si někoho lepšího.
a ty myslíš že ženatej chlap před milenkou vychvaluje jaká je jeho žena dokonalá?
Já bych tam sebou vzala i zabalenou tašku
Už jen to, že se chce setkat s cizí holkou a má doma tebe a syna. Fuj
@anickadomnik píše:
a ty myslíš že ženatej chlap před milenkou vychvaluje jaká je jeho žena dokonalá?
Ne, ale jsou tací, kteří o manželce aspoň nemluví.
Tak jestli jsem tomu textu (blbě se to četlo, promiň) rozuměla, tak jsi dráždila hada bosou nohou, že?
Máš, co jsi chtěla.
Víš o sobě, co jsi vědět nechtěla.
Te záleží na tobě, jak s tím naložíš. Máš dvě možnosti:
Abych to napsala správně je to moje vinna a mužu si za to sama. S manželem jsme měli krizi před narozením našeho syna si usilovně psal s jednou mooc pěknou holkou a zprávy to nebyli jen tak ahoj jak se máš ale erotického charakteru.No já na to přišla a nechala jsem to být. A pak se mi v hlavě zrodil plán jak se mu za tu bolest pomstít. Založila jsem si falešný profil s fotkou sexy baby a přidala si jí k sobě do přátel. Jeho jsem nenápadně štouchla..a on se chlapec chytil začal mi psát atd. nejdříve jsem to hned chtěla ukončit ale pak jsem to nechala a začala se o sobě dozvídat super věci jak spolu nespíme-spíme spolu skoro každý den když to zrovna nemám, jak nevařím, jaká jsem nespolečenská atd..mě jako tý druhý píše jaká jsem vtipná krásná že miluje můj smysl pro humor atd. zamiloval se do mě a je vtipný jak nenápadně chodí psát na záchod abych ho neviděla a přitom píše mě…takhle to trvá měsíc a v pátek se máme setkat…já totiž jedu s malým ke kamarádce…no jsem zvědavá co bude říkat…pravděpodobně spolu nebudeme protože až to zjistí tak je konec…a možná se mu divit nebudu a já taky sama nevím zda to chci když se o sobě dozvídám takový věci…