Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@radúna píše:
Taky dobrá metoda![]()
![]()
. Milenka má pak jakousi jistotu, že i ona jednou bude pochválena
![]()
![]()
![]()
![]()
To se vzahuje jenom na legitimní manželky. Jo, leda, že by jsi to myslela jako na „věčný koloběh“ : milenka, pak manželka, pak exmanželka..
..tak to jo. ![]()
@Virginia píše:
A když už jsme u toho pomlouvání - copak žádná z nás nikdy nepomlouvala svého muže? Někde s kámoškama, nebo nej kamarádkou? Přece skoro každému na tom druhém něco vadí. Jde o to, jak moc jsou ty pomluvy tohoto chlapa pravdivé, nakolik chce jen upoutat pozornost, že jo.
Ale jde o to přiznat si, že to pomlouvání je…
Já tomu mému říkám: Když mě podvedeš tak si dej sakra pozor ať se to nedovím ![]()
Nevím co bych na místě zakladatelky udělala, protože jak už bylo řečeno jsou vlastně jen dvě možnosti - rozchod nebo odpustit. Rozhodně bych tam ale nakráčela, aby věděl, že jsem to byla já.
Já si myslím, že je jedno, co vykládá či nevykládá chlap ženský, kterou balí co ji řekne a co nee. Doprčic ženatej žádnou balit nemá.
@j.a.n.i1 píše:
Ale jde o to přiznat si, že to pomlouvání je…
Tak mi přijde spíš zvláštní, že někomu se jeví jako horší fakt, že pomlouvá (kdo ne?), než fakt, že pán se chystá zanášet jinde.
Mě osobně by teda zajímalo, kterej chlap by se nechytl. Ne nadarmo se říká, příležitost dělá zloděje. Úplně mě teď svrběj prsty toho mýho taky trochu poškádlit. A to k tomu nemám nejmenší důvod. Ruku do ohně bych za něj dala a stejně tam vzadu v hlavě něco hlodá, že co kdyby se taky na takové flirtování chytil.. ![]()
@Gina108 píše:
No to jsem zvědavá, jak tohle dopadnea jak bude reagovat dál. Že bude čumět je mi jasné, ale jestli pak sklopí uši, stáhne vocas a začne se plazit nebo bude machrovat
myslím, že jí vysvětlí, že ho k tomu dohnala a vlastně je to její chyba
![]()
Trošku mi to připomíná to co prováděli kdysi na Evropě 2 ( tenkrát s Renatou Kajdžas ). Tenkrát si - většinou ženský - volaly do rádia aby „proklepli“ svého manžela / partnera. Z rádia pak zavolali dotyčnému a zkoušeli ho zvát na rande nebo se vyptávali na jeho současný stav. Co vím, tak 95% se chytlo na špek - buď zapírali manželky nebo bez problémů souhlasili se schůzkou. Někteří se snad i pro řekli a přiznali nevěru pěkně v éteru naživo. Tohle jsem nikdy nepochopila. Kdo si hraje s ohněm, musí počítat i s tím, že se může spálit. Chlapi jsou ješitní a jakýkoliv zájem o jejich osobu jim dokonale masíruje ego - věřím tomu, že by se takhle blbě nechal načapat každej druhej ![]()
@Virginia píše:
Tak mi přijde spíš zvláštní, že někomu se jeví jako horší fakt, že pomlouvá (kdo ne?), než fakt, že pán se chystá zanášet jinde.
Já rozlišuju pomlouvání jako že si postěžuje kámošovi u píva - to co dělám já s kámoškama u kafe. Tak to beru, něja musí upustit ventil. Ale aby mě partner pomlouval, ještě ke všemu lživě, za účelem zaš. kání si jinde, to by mne teda nas.ralo víc než samotný fakt, že si chce zaš… jinde
![]()
@checule píše:
Trošku mi to připomíná to co prováděli kdysi na Evropě 2 ( tenkrát s Renatou Kajdžas ). Tenkrát si - většinou ženský - volaly do rádia aby „proklepli“ svého manžela / partnera. Z rádia pak zavolali dotyčnému a zkoušeli ho zvát na rande nebo se vyptávali na jeho současný stav. Co vím, tak 95% se chytlo na špek - buď zapírali manželky nebo bez problémů souhlasili se schůzkou. Někteří se snad i pro řekli a přiznali nevěru pěkně v éteru naživo. Tohle jsem nikdy nepochopila. Kdo si hraje s ohněm, musí počítat i s tím, že se může spálit. Chlapi jsou ješitní a jakýkoliv zájem o jejich osobu jim dokonale masíruje ego - věřím tomu, že by se takhle blbě nechal načapat každej druhej
Já měla z podobných pořadů pocit, že to je fakt nahraný. Nikdy jsem neuvěřila, že není, přece ty lidi nemůžou bejt takhle blbí
![]()
@veri3110 píše:
myslím, že jí vysvětlí, že ho k tomu dohnala a vlastně je to její chyba![]()
Mno asi tak, svede to určitě na ní
To by ale letěl, panáček
![]()
Já bych tam poslala nějakého kamaráda (jakože přítele té holky)aby mu rozbil hubu. A pak bych vyšla já, se sbalenýma taškama…a bylo by ![]()
@Gina108 No vidíš, ale v tomto případě je ta pomluva tím prostředkem, díky kterému dosáhne cíle. Mi vadí spíš cíl, který tímto sleduje, než prostředky které používá.
A k tomu nachytání - osobně si myslím, že by manžel nevěrný nebyl, ale že by se nenechal nachytat nějakou miloučkou slečinkou, co by mu masírovala ego - to bych skoro řekla, že by se možná na nějakou sklenku pozvat nechal, aby se ujistil, že je ještě žádoucí mladík a ne fotr od rodiny.
No třeba mu křivdím. ![]()
@Gina108 Teď jede na magicu pořad Válka růží - jako rozjíždějí internetové květinářství a dají možnost chlapovi poslat kytku rudých růží se vzkazem zdarma - no, docela dost jich nalítlo na špek. No, pak je zajímavé, když v éteru spojí hovor chlapa a na druhém konci manželku. ![]()
tak to je fakt hustý.. To bych nikdy neudělala. Bojím se právě toho, co se stalo tobě. člověk nikdy neví! Každopádně bych mu zabalila kufry, šla na tu schůzku aby čuměl, tak mu řekla že má sbalený kufry, že teď si může chodit na rande jak chce! Je jasný, že to bude házet na tebe, jak nejsi normální atd. vůbec bych na to neodpovídala.
Držim palce, pak napiš jak to dopadlo ![]()