Žárlivost - prosím Váš názor

1189
24.3.14 17:30

Žárlivost - prosím Váš názor

Ahoj, protože jste mi tady jednou už dobře poradili a dá se říct, že „otevřeli oči“ jdu si opět pro radu. Tentokrát se nejedná o mě, ale o kamarádku. Možná jsem zaujatá proti jejímu manželovi - možná jen ona nevidí to co já… Jde o jejího manžela. Je to cca rok co nastoupila po dětech zpět do práce a dá se říct, že začala „opět rozkvétat“. Začala se o sebe líp starat - ne že by byla nějaká šmudla, ale věnuje se sobě o něco víc, nakoupila nový oblečení atd. V kolektivu je velmi oblíbená - je prostě fajn :-) Jenže tady začíná problém s jejím mužem. Tomu se do prostě nelíbí. A začíná se to stupňovat. Prvně jen sem tam utrousil nějakou jízlivou poznámku, když třeba hodně popil. Ale v poslední době jí dělá strašný scény i za střízliva. Když se mu „dostatečně nevěnuje“ tak na ni začne řvát, že je c…a a d-vka atd.. Na poslední akci ji dal předevšema facana, chlapi ho pak samozřejmě srovnali a vyvedli, ale stejně je to hrozný.
Prostě vidíme jak to násili co je asi v něm se stupňuje. Mám o ní strach. Teď ji zase chodí namátkově kontrolovat do práce. Má prostě tolik drzosti, že vleze až mezi nás, že jde „náhodou kolem“.
Kamarádka ho pořád omlouvá, říká že jí má prostě jenom moc rád a nezvládá to. Když si to čtu takto zpětně tak ani nevím co po Vás chci slyšet. Možná jestli jste se s tímto taky nějaká setkala, zda máte zkušenost kam až to může zajít atd.
Myslím, že bude dobré pak diskuzi vytisknout a dát kamarádce přečít, třaba pomůžou Vaše příspěvky, když já už jsem zřejmě úplně selhala…

PS: Za chyby se omlouvám píšu na rychlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1750
24.3.14 17:41

Žárlivost je zdravá, ale všeho s mírou.. Tohle už je posedlost.
Rozhodně by to chtělo tvrdý postoj ze strany kamarádky a buď se muž hodí do klidu a bude na své agresy pracovat a ovládat se a pokud toho není schopen, může to dojít opravdu jeśtě hodně daleko.. Myslím že tv zprávy sledujeme všichni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
24.3.14 17:44

No to je to - já už ani nevím jak s ní jednat, mluvit - strašně moc bych jí chtěla pomoc, poradit - popř. zabít jejího manžela :pocitac: :pocitac: :pocitac: ale ona ho prostě brání. Když se něco semele tak brečí a tvrdí, že už s tím bude něco dělat. On se jí druhý den omluví - no omluví - prostě řekne, že to asi přehnal, ale že si o to stejně koledovala a ona mu to ještě odkýve… Ach jo, už jsem zase úplně vzteklá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
24.3.14 17:49

Napadlo mě jestli třeba já jako třetí osoba můžu někde ohlásit to, že jí bije? Může nám někdo takto pomoc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
24.3.14 17:51

@jančamamča ovládni se a nemontuj se mezi ně. protože ve finále budeš za mrchu, co jim pokazila šťastné manželství, ty :( nanejvýš bych kamarádku ujistila, že ji kdykoliv podpořím, pokud ona bude chtít.
(Nemyslím, že by byla žárlivost zdravá, ale to je věc názoru a definice výrazu „žárlivost“)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21904
24.3.14 17:52

Ty jo, facku prede vsema, to uz je narez. Copak se asi deje za zavrenymi dvermi, kdyz se neudrzel ani ve spolecnosti lidi 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.14 17:54

Zakladatelko, ty s tím nic nenaděláš a dost možná s tím nic nenadělá ani sama kamarádka. Já mám doma něco podobného. Můj muž býval neskutečný kur. vník, podváděl mě často. Po letech 25 kilo přibral, zpáprdatěl, zlenivěl, nic ho nebaví… Já už mám děti školou povinné, tak jsem o sebe začala více pečovat, 15 kilo jsem zhubla, pěkně se oblékám a pracovně chodím ven - jen přes den. Ovšem můj muž za tím vidí prostě jiného chlapa. Každodenní debilní narážky na to, jak jdu zase „za ním“, „on je lepší“… No na ránu…
Fyzicky mi neubližuje, ale psychika je v háji. Nevím co s tím, a rozvést se zatím nemůžu :?

• Citovat
  • Upravit
1189
24.3.14 17:55

Právě na něm bylo vidět, že se neovládl. Mám o ni strašný strach, už se mi i v noci zdají šílený sny. Dneska rádno došla do práce trochu později a já už jsem ji viděla uškrcenou. Jsem prostě magor, ale moc mi na ní záleží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
24.3.14 17:56

Anonymní: Z Tvého příspěvku mám husí kůži. Kdybych jen mohla tak si Vás všechny vezmu domů a pomůžu jak jen to půjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
24.3.14 17:57

Sehnala bych nějakou knížku od psychologa o chorobné žárlivosti a domácím násilí a věnovala jí, že až bude chtít vědět, na čem je, tak ať si to přečte…a dala bych jí číslo na odborníky třeba z bílého kruhu bezpečí nebo jiných organizací pomáhajícím ženám v podobné situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
24.3.14 17:59

Okamžitě se s takovým cvokem rozloučit. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
24.3.14 17:59

Tak pokud jí dal facku, nevím na co čeká… až jí skope do kulata, tak ho taky bude omlouvat? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
24.3.14 18:05

Verunecka: To je přesně to co nechápu a na co hledám odpověď - na co sakryš pořád čeká? Až ji někde přizabije?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
24.3.14 18:06
@ospalámyš píše:
Sehnala bych nějakou knížku od psychologa o chorobné žárlivosti a domácím násilí a věnovala jí, že až bude chtít vědět, na čem je, tak ať si to přečte…a dala bych jí číslo na odborníky třeba z bílého kruhu bezpečí nebo jiných organizací pomáhajícím ženám v podobné situaci.

To už jsem taky udělala. Odpověď, že u nich je to jiný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
24.3.14 18:09
@jančamamča píše:
To už jsem taky udělala. Odpověď, že u nich je to jiný…

Asi potřebuje víc facek a dostat se na dno…někdo k tomu dozraje dříve, někdo později a některá nikdy, pak komu není rady…

A řekla bych jí na rovinu, že pokud jí nevadí být semtam zfackovaná a hlídaá jak FBI, tak to je její problém, ale že tím, že zůstává s násilníkem, hulvátem a chorobným žárlivcem nejvíc ublíží svým dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí