Falešný profil na fb, pomsta manželovi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
káťa
25.3.14 14:31

No, to bych si ho tedy vychutnala a možná bych mu spíše napsala, že jsem ho zahlédla a ať se nezlobí, ale že se mi naživo vůbec nelíbil, aby mu trochu spadl hřebínek.

Jaksi bych ale nedokázala ignorovat to vědomí, že kdykoliv po něm vyjede pěkná baba, jdu od válu… :think:

• Citovat
  • Upravit
15098
25.3.14 14:31

To je tedy situace.Asi bych se ujistila, že tam opravdu půjde, a napsala bych mu, lásko, myslím, že se nemusíš namáhat. Celou dobu sis psal se mnou. Takže se hod do klidu, můžeš jet s námi ke kamarádce. Tvá nevařící, nespolečenská, nepíchající třeba Marie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
25.3.14 14:32

To je jak z červené knihovny ty vaše scénáře o tom, jak tam „nakráčíte“ :mrgreen: nebo jak zmizíte a on se bude týdny trápit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15098
25.3.14 14:33

@káťa No,to je taky vcelku dobrý nápad, napsat mu promin, sice jsem přišla, ale když jsem tě viděla, vůbec se nedivím, že se tvoje žena s tebou do sexu nehrne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
25.3.14 14:45

@radúna Klííííd.
Já jsem Tě necitoval. Jen jsem se ptal, co je podle tebe pomluva, když ne to co dělá partner zakladatelky. Myslím, že pomluva je nepravdivé tvrzení, které jiného člověka nějak shazuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
25.3.14 14:55
@boball píše:
@káťa No,to je taky vcelku dobrý nápad, napsat mu promin, sice jsem přišla, ale když jsem tě viděla, vůbec se nedivím, že se tvoje žena s tebou do sexu nehrne :mrgreen:

jj, to bych asi udělala - blbečkovi

otázka pro zakladatelku je, co pak dál :think:

• Citovat
  • Upravit
17306
25.3.14 14:57
@WontTell píše:
To je jak z červené knihovny ty vaše scénáře o tom, jak tam „nakráčíte“ :mrgreen: nebo jak zmizíte a on se bude týdny trápit :mrgreen:

No trápit se asi bude, než si dá první pivo. Pak už jen samá pozitiva a světlé zítřky bez stíhačky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
25.3.14 15:00

No, to bych tak netvrdila. Chlapi nejsou rádi sami a jsou jako opičky. Neradi se poští větve, dokud ndrží pevně druhou. Nemyslím si, že by rád dostal kopačky od manželky, když by mu to s tou „druhou“ taky nevyšlo…

• Citovat
  • Upravit
17306
25.3.14 15:04

@káťa no nevím, vzhledem k tomu, jak se k sobě oba chovají, tak spíš čekají na ty kopačky až přijdou. Takhle to v podstatě tomu chlapovi zjednodušší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
25.3.14 15:07
@zoidberg píše:
@káťa no nevím, vzhledem k tomu, jak se k sobě oba chovají, tak spíš čekají na ty kopačky až přijdou. Takhle to v podstatě tomu chlapovi zjednodušší.

Zakladatelka ale nepsala o tom, že by jim to nějak haprovalo, psala, že mají sex téměž denně atd…
Proto si nemyslím, že by o ní chtěl přijít a nemít nikoho jiného v záloze :nevim:

Ale to musí vědět sama zakladatelka, jak to doma mají.

• Citovat
  • Upravit
káťa
25.3.14 15:07
@CokeLady píše:
@káťaty máš manuál na všechny chlapy, že tak generalizuješ?

jasně, ty ho nemáš??? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
25.3.14 16:03

No co k tomu dodat..asi svou zkušenost. Udělala jsem to samé co ty jednou. A musím říct, že já na tu schůzku přišla :mrgreen: a teda ten pocit jak otevřel v úžasu tu hubu :lol: :mrgreen: ten mi za to teda stál :lol: pak začal brečet atd..nevím, jak bych se zachovala v tvém případě. Já byla mladá, byli jsme spolu chvilku a neměli děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
25.3.14 16:42

Záleží na tom, jestli o váš vztah ještě stojíš - a nebo už ne. Pokud spolu obden spíte, tak to asi nebude o tom, že by bylo definitivně po něm.

Pokud to ukončit nechceš, můžeš téhle situace využít ke zlepšení vztahu. Přijdeš na schůzku (ano, ideálně krásná, jak už navrhovaly některé další radilky) a bez výčitek řekneš, že si celou dobu psal s tebou - a že z toho všeho vidíš, že mu ve vašem vztahu něco chybí nebo nevyhovuje.

Pokud si dokážete navzájem otevřeně říct, co to je, a zkusíte se domluvit na tom, jak to zlepšit, může to nakonec být pozitivní zkušenost. Stejně tak bys mu případně měla říct, co nevyhovuje tobě a v čem potřebuješ změnu ty sama.

Některé vztahy prostě nefungují ideálně samy od sebe, třeba i proto, že mají partneři zažité z vlastních rodin špatné vzorce chování, a tak je potřeba na jejich zlepšení trochu zapracovat a upřímně si říct, v čem je problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
25.3.14 16:52
Asi takhle, jestli tam pujdeš tak on se bude nakonec cítít strašne ponížený a vztah určite skončí,,budeš to ve finále ty ta špatná kdo ho svedl a bla bla bla to sem si jistá na milion procent :)
..Bud ho proste kopni do zadku a prd na nej a nebo už mu nepiš a nejak to přejdi ,ale rozhodne tam nechod ,,leda že bys ho chtela osobne poslat nekam… :pankac: @Anonymní píše:
Abych to napsala správně je to moje vinna a mužu si za to sama. S manželem jsme měli krizi před narozením našeho syna si usilovně psal s jednou mooc pěknou holkou a zprávy to nebyli jen tak ahoj jak se máš ale erotického charakteru.No já na to přišla a nechala jsem to být. A pak se mi v hlavě zrodil plán jak se mu za tu bolest pomstít. Založila jsem si falešný profil s fotkou sexy baby a přidala si jí k sobě do přátel. Jeho jsem nenápadně štouchla..a on se chlapec chytil začal mi psát atd. nejdříve jsem to hned chtěla ukončit ale pak jsem to nechala a začala se o sobě dozvídat super věci jak spolu nespíme-spíme spolu skoro každý den když to zrovna nemám, jak nevařím, jaká jsem nespolečenská atd..mě jako tý druhý píše jaká jsem vtipná krásná že miluje můj smysl pro humor atd. zamiloval se do mě a je vtipný jak nenápadně chodí psát na záchod abych ho neviděla a přitom píše mě…takhle to trvá měsíc a v pátek se máme setkat…já totiž jedu s malým ke kamarádce…no jsem zvědavá co bude říkat…pravděpodobně spolu nebudeme protože až to zjistí tak je konec…a možná se mu divit nebudu a já taky sama nevím zda to chci když se o sobě dozvídám takový věci…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
25.3.14 17:29

Nečetla jsem celou diskuzi. Ale zakladatelko podle mě to vůbec není trapný a neřekla bych „můžu si za to sama“ To, co jsi udělala, se mi strašně líbí a kéž by mě to napadlo, když jsem měla kdysi taky takového hajzlíka doma! Pak bych tam jen triumfálně přišla a udělala z něho totálního pitomce a převedla to na svou stranu, žes ho prostě načapala při činu a pokud máš jak se o sebe postarat, odešla bych od něj. Další věc je (nevím jaký je tvůj muž) ale třeba mu to otevře oči.. :) tak jako tak přeji hodně štěstí :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí