Falešný profil na fb, pomsta manželovi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101
28.3.14 09:14
@wra píše:
A to co udělal on není svinarna?! Bože chlapi podvádějte a ponižujte svoje ženy a u toho se plácejte po ramenou :poblion:

Jenomže ona ho tou hrou podvádí a ponižuje také. Jestli fakt sehraje to divadlo, co jí navrhujete, myslím, že se poníží u néj už natrvalo. Mně by se někdo takový zhnusil doživotně. Mám ráda jednání na rovinu, ne poťouchlé hry na kočku a myš. Pak už je nulová šance něco s tím vztahem udélat. Už nikdy to nebude plnohodnotný, hezký vztah. Pokud bych to chtéla rozseknout, protože mi chování partnera a jeho zálety vadí, udélala bych to dustojně. Pak by aspoň byla šance, že v budoucnu si jí bude vážit jako matky svého dítéte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3977
28.3.14 09:36
@wra píše:
A to co udělal on není svinarna?! Bože chlapi podvádějte a ponižujte svoje ženy a u toho se plácejte po ramenou :poblion:

Tak chlapi i ženy si nemají co vyčítat. Takové jednání je na obou stranách. Zakladatelka by si měla uvědomit, co ve vztahu chybí nebo je špatně, když má její partner potřebu hledat jinde. Bez příčiny to asi nebylo. Navíc to na něho nachystala, kdy zneužila slabin, o kterých jako partnerka zřejmě dobře ví. A gradovat to schůzkou je úplně zbytečné, vidím to na nabízející se výmluvu, že věděl, že je to ona a chtěl vědět, kam až to nechá zajít. Udělá nakonec z ní tu špatnou a vlastně nastane nezvratitelný konec vztahu, protože jeden bude naštvaný na druhého. Komu to prospěje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
28.3.14 09:43

@Lucciaaa @rybka22 čistě jen ze zvědavosti - myslíte si, že by váš partner odolal takovému pokušení? Kdyby jeho konkrétně oslovila nějaká inteligentní super kočka, (ať už přes FB nebo naživo) namazala mu med kolem huby - fakt si myslíte, že by odmítl jít s ní na kafe?
Ono je něco jiného, když ten chlap aktivně loví, to věřím, že dost chlapů nedělá a něco jiného je, když se mu nabízí pěkná kůže a neměl by s tím žádnou námahu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
28.3.14 09:45

@Gina108 Ano můj by na kafe nešel. To vím.

• Citovat
  • Upravit
2342
28.3.14 09:47
@Gina108 píše:
@Lucciaaa @rybka22 čistě jen ze zvědavosti - myslíte si, že by váš partner odolal takovému pokušení? Kdyby jeho konkrétně oslovila nějaká inteligentní super kočka, (ať už přes FB nebo naživo) namazala mu med kolem huby - fakt si myslíte, že by odmítl jít s ní na kafe?
Ono je něco jiného, když ten chlap aktivně loví, to věřím, že dost chlapů nedělá a něco jiného je, když se mu nabízí pěkná kůže a neměl by s tím žádnou námahu. :lol:

Neblbni, nebo to začnou hromadně zkoušet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
28.3.14 09:47
@smoulinka71 píše:
@Gina108 Ano můj by na kafe nešel. To vím.

A ty bys šla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
28.3.14 09:48
@WontTell píše:
Neblbni, nebo to začnou hromadně zkoušet :-)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
28.3.14 09:48
@Gina108 píše:
A ty bys šla?

nešla

• Citovat
  • Upravit
23847
28.3.14 09:49
@smoulinka71 píše:
nešla

No ale psala by sis s hezounem, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
28.3.14 09:49
@Gina108 píše:

Já to mám zakázané. ;)

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
28.3.14 09:50
@Gina108 píše:

Kdyby to manželovi nevadilo, tak ano.

• Citovat
  • Upravit
23847
28.3.14 09:52
@smoulinka71 píše:
Já to mám zakázané. ;)

Takže nakonec vůůbec nemáš profil na amatérech. cz, že? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ne sorry, jsem si musela rejpnout, to se úplně nabízelo. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
28.3.14 09:52

@Gina108 Víš já kdybych s někým někam šla, tak by z toho byla taková scéna, že by mi to nestálo za to, ale raději nepokouším jenom proto, že mám vedle sebe člověka, kterýho si nesmírně vážím. Když jsem byla s ex tak bych šla, zas až tak mi na něm nezáleželo.

• Citovat
  • Upravit
3977
28.3.14 09:53
@smoulinka71 píše:
Já to mám zakázané. ;)

Jak můžete mít něco zakázané? Nejste dospělá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
28.3.14 09:53
@Gina108 píše:
Takže nakonec vůůbec nemáš profil na amatérech. cz, že? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ne sorry, jsem si musela rejpnout, to se úplně nabízelo. :oops:

Mám, ale nechodím tam a profil tam mám s manželem. ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky