Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Markéta80 jo, to pomlouvání, to už jsem psala, že by se mě dotklo nejvíc.
@Gina108 píše:
Joo, já myslela, že máš zakázaný i to psaní.
Já si svýho partnera též vážím, ale na kafe a na pivo s kamarádama normálně chodím. A když to není kamarád, tak se z něj posléze stanePříspěvek upraven 28.03.14 v 09:54
Tak když mu to nevadí, tak je to nic proti ničemu.
Mému by to vadilo a to dost.
@smoulinka71 píše:
No jsem, ale mám to zakázané. Ty máš povolené si vyisovat se ženami a chodit s nima na rande?
Nemám to zakázané, ale ani povolené. Nějak to neřeším, protože si s nikým nepíšu a ani to nepostrádám.
@Gina108 píše:
Takže nakonec vůůbec nemáš profil na amatérech. cz, že?![]()
![]()
Ne sorry, jsem si musela rejpnout, to se úplně nabízelo.
@smoulinka71 píše:
Tak když mu to nevadí, tak je to nic proti ničemu.Mému by to vadilo a to dost.
Jj nevadí nám to vzájemně. Spolu nemůžem pokaždé, jelikož jeden je vždy s dětmi.
@zzzjancena Nejde o to, že někoho chválí, ale že to dělá tak, že o tom manželka neví, za jeho zády. Nevidím nic špatného na tom, že pokud se dva lidi domluví, že jim to nevadí, tak ať si klidně vypisují. Takže mě by nevadilo to vypisování, ale to, že ji vlastně podvádí. Tohle já nedělám. Na amatéry jsem chodila s mým ex. ale měli jsme tam společný profil, scházeli se s těma lidma, nevadilo nám to oběma. Chápeš ten rozdíl???A jestli mi to přeješ nebo ne, je mi úplně jedno.
@Gina108 píše:
Jj nevadí nám to vzájemně. Spolu nemůžem pokaždé, jelikož jeden je vždy s dětmi.
Tak v tom případě je to v pořádku, vše je o komunikaci. ![]()
@zzzjancena
My jsem s partnerem spolu taky na amatérech. Takže to znamená, že máme o to větší tendenci zahýbat?
To nemyslíš vážně. Za zády bych nikam nešla já a ani parner, ale to neznamená, že nám oběma nedělá dobře, když nám někdo zalichotí. Pořád jsme lidi a život se má užít. Vím absolutně o všech touhách, co partner má..Nesmíte být tak puritánské ![]()
@smoulinka71 ale ona si za tohle může přece sama…
a ty ji tu podporuješ v podrazu..
v čem je ona méně vinná?
@zzzjancena píše:![]()
![]()
já už fakt nemožu…
ženské který se nechají komentovat své fotky jinými chlapy (ať už na fb, nebo jinde…) tady poučují o tom jak je chlap píšící „atraktivní cizince“ svině..???
![]()
![]()
@Smoulince popravdě závidím její důvěru v jejího partnera, již v několika diskuzích mě tím opravdu překvapuje, a ze srdce jí přeju aby tady časem nezakládala diskuzi jak se jí stalo něco podobného, neli horšího…
ale Zakladatelka si hraje se slabinou svého partnera a je to podlost -oboustranná- takže když na schůzku půjde nebo řekne jak se věci mají ten konec přijde tak či tak, z jeho strany…
V případě že to neukončí ona sama.
Tak komentovat a domlouvat si rande za účelem sexu je trošku jiná situace, ne ![]()
@elzebett píše:
@zzzjancena
My jsem s partnerem spolu taky na amatérech. Takže to znamená, že máme o to větší tendenci zahýbat?To nemyslíš vážně. Za zády bych nikam nešla já a ani parner, ale to neznamená, že nám oběma nedělá dobře, když nám někdo zalichotí. Pořád jsme lidi a život se má užít. Vím absolutně o všech touhách, co partner má..Nesmíte být tak puritánské
ježíš…? jaké zahýbání???
smailík s hlavou v dlani tu bohužel není… ![]()
@zzzjancena píše:
@smoulinka71 ale ona si za tohle může přece sama…a ty ji tu podporuješ v podrazu..
v čem je ona méně vinná?
Já ji tu v ničem nepodporuji, jen jsem napsala, dobře mu tak. Já bych tohle nikdy neudělala, ale neodsuzuji nikoho, kdo to udělá. Já jsem horká hlava a nevydržela bych to v sob držet měsíc. Navíc vždy jednám narovinu. Zakladatelka, ale taková není.
@zzzjancena píše:
@smoulinka71 ale ona si za tohle může přece sama…a ty ji tu podporuješ v podrazu..
v čem je ona méně vinná?
Jak sama? To že zná jeho slabou stránku a zkusila to znamená, že ona je na vině?
Já to nějak nechápu. Copak ten chlap je nesvéprávná figurka, kterou někdo šoupe sem a tam?
@Katchus píše:
Tak komentovat a domlouvat si rande za účelem sexu je trošku jiná situace, ne
to máš pravdu, ale ona sama si manžela takhle vyprovokovala, tak si to teď odnáší.. ![]()
@smoulinka71 píše:
Já ji tu v ničem nepodporuji, jen jsem napsala, dobře mu tak. Já bych tohle nikdy neudělala, ale neodsuzuji nikoho, kdo to udělá. Já jsem horká hlava a nevydržela bych to v sob držet měsíc. Navíc vždy jednám narovinu. Zakladatelka, ale taková není.
Máš recht ![]()
Když je tááák blbej, že se nechá takhle trapně nachytat, budiž mu naloženo ![]()