Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No… začátek vztahu… já měla před maturitou a vzhledem k tomu, že můj manžel je mladší… tak to fakt hned o sestěhování nebylo…
![]()
Stěhoval se ke mě asi po měsíci (nebo spíš byl přestěhován
)
Ted jsme spolu přes tři roky a čekáme první přírůstek ![]()
Začali sme spolu bývať po dvoch rokoch…teda lepšie povedané po svadbe…
Osobne bych byla potesena.
Mne Manzel taky dal klice od bytu po mesici a po necelych dvou jsme spolu zacali bydlet. No a uz to jsou 4 roky. ![]()
Ja byla po dvou mesicich pozadana o ruku a mesic na to se povedlo planovane miminko… jsme spolu skoro tri roky a bez problemu velkych
taky se mi to zdalo rychle ale muj dnes manzel mi rekl - vim ze jsi ta prava tak na co cekat? aby okoli necumelo s otevrenou pusou??? a je to tak, zijem jen jednou a nekteri chlapi to berou rychle a pokud to tak citite oba tak co… navic bonus - cim driv tim driv poznas jestli si vyhovujete nebo ne ![]()
Bydlela jsem v podstatě s ním u jeho rodičů už 14dní po seznámení. On byl v té době po operaci, takže jsme byli u nich a já si o něj „pečovala“. Domů jsem jezdila jen jednou do týdne. A po necelých 3měsících už jsme měli vlastní byt.
Už je to dva roky a super. ![]()
ještě musím říct, že před naším seznámením jsme se vůbec neznali. ![]()
My se prave pred seznamenim taky vubec neznali, poznali sme se na seznamce
Ja sem na jednu stranu moc rada, ze to bere vazne ale nadruhou nevim nechci to nejak uspechat
kazdopadne je mi s nim moc dobre..A kdy vam chlapi rekli ze vas milujou, po jaky dobe? ![]()
Zacali jsme bydlet po mesici, predtim jsme se neznali (taky vztah pres net), nyni je to 4,5 roku, synovi je 1,5
Zajiskřilo to mezi námi již při prvním setkání, po měsíci se ke mně nastěhoval, bydleli jsme u mých rodičů. Dnes jsme spolu 11 let, bydlíme ve vlastním baráčku a jsme šťastní manželé ![]()
Příspěvek upraven 24.03.14 v 22:55
@Anonymní píše:
My se prave pred seznamenim taky vubec neznali, poznali sme se na seznamce![]()
Ja sem na jednu stranu moc rada, ze to bere vazne ale nadruhou nevim nechci to nejak uspechat
kazdopadne je mi s nim moc dobre..A kdy vam chlapi rekli ze vas milujou, po jaky dobe?
Mě to řekl ten večer, kdy jsme se seznámili. Řekl, že se zamiloval. Nutno říci, že měl několik promile a já jen o trochu méně. Ten večer-vlastně ráno jsme skončili u něj doma-nic nebylo! Ráno po probuzení sice vůbec netušil jak se jmenuji, ale řekl že na mne při spánku(mém) koukal a že jsem krásná a že fakt se zamiloval ![]()
jsme spolu dva roky a láska jako blázen. ![]()
Holky takovy tema na odlehceni
spis ze zajimavosti..Zajimalo by me, jak ste to meli se svyma partnerama ze zecatku vztahu? Myslim tim, ze nekdo na to jde rychle, po chvilce spolecni bydleni atd.. a nekdo pomalu, postupne. Co je pro vas lepsi? Ja osobne mam ted novej vztah, beru to vazne a pritel taky ale prijde mi, ze na to jde az moc rychle. Vidame se uz tak skoro tri tydny, jezdim k nemu na cely vikend a podnikame vsechno mozny, je to moc fajn sem s nim rada. Ale on se me obcas zepta jestli se mi u nej libi a ze chce abych se tam citila jako doma, planuje ze by tam udelal casem pro nas podkrovi jestli by se mi to libilo a tak, dal mi klice od domu ze muzu kdykoliv prijit
Nedavno mi rekl, ze me miluje, ted v sobotu sme byli u jeho brachy, prijde mi jak kdyby sme spolu chodili uz nejmin pul roku
.Ja vubec nevim co si o tom myslet, proto by me zajimali vase nazory a zkusenosti
A anonymne..nerada bych aby si tohle precetl on nebo nekdo znamej