Nový vztah

Anonymní
24.3.14 22:00

Novy vztah

Holky takovy tema na odlehceni :mrgreen: spis ze zajimavosti..Zajimalo by me, jak ste to meli se svyma partnerama ze zecatku vztahu? Myslim tim, ze nekdo na to jde rychle, po chvilce spolecni bydleni atd.. a nekdo pomalu, postupne. Co je pro vas lepsi? Ja osobne mam ted novej vztah, beru to vazne a pritel taky ale prijde mi, ze na to jde az moc rychle. Vidame se uz tak skoro tri tydny, jezdim k nemu na cely vikend a podnikame vsechno mozny, je to moc fajn sem s nim rada. Ale on se me obcas zepta jestli se mi u nej libi a ze chce abych se tam citila jako doma, planuje ze by tam udelal casem pro nas podkrovi jestli by se mi to libilo a tak, dal mi klice od domu ze muzu kdykoliv prijit :nevim: Nedavno mi rekl, ze me miluje, ted v sobotu sme byli u jeho brachy, prijde mi jak kdyby sme spolu chodili uz nejmin pul roku :mrgreen:.Ja vubec nevim co si o tom myslet, proto by me zajimali vase nazory a zkusenosti :) A anonymne..nerada bych aby si tohle precetl on nebo nekdo znamej :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20518
24.3.14 22:04

No… začátek vztahu… já měla před maturitou a vzhledem k tomu, že můj manžel je mladší… tak to fakt hned o sestěhování nebylo… :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
24.3.14 22:04

Stěhoval se ke mě asi po měsíci (nebo spíš byl přestěhován :mrgreen: ) :oops: Ted jsme spolu přes tři roky a čekáme první přírůstek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
24.3.14 22:07

Asi se mu opravdu libis a mysli to vazne :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
24.3.14 22:10

Stěhovala jsem se po 14 dnech :oops: :oops: :oops: :mrgreen: A jsme spolu stále :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
24.3.14 22:13

Začali sme spolu bývať po dvoch rokoch…teda lepšie povedané po svadbe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2655
24.3.14 22:15

Osobne bych byla potesena. :) Mne Manzel taky dal klice od bytu po mesici a po necelych dvou jsme spolu zacali bydlet. No a uz to jsou 4 roky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
24.3.14 22:19

Ja byla po dvou mesicich pozadana o ruku a mesic na to se povedlo planovane miminko… jsme spolu skoro tri roky a bez problemu velkych ;-) taky se mi to zdalo rychle ale muj dnes manzel mi rekl - vim ze jsi ta prava tak na co cekat? aby okoli necumelo s otevrenou pusou??? a je to tak, zijem jen jednou a nekteri chlapi to berou rychle a pokud to tak citite oba tak co… navic bonus - cim driv tim driv poznas jestli si vyhovujete nebo ne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lednova.jita
24.3.14 22:21

Bydlela jsem v podstatě s ním u jeho rodičů už 14dní po seznámení. On byl v té době po operaci, takže jsme byli u nich a já si o něj „pečovala“. Domů jsem jezdila jen jednou do týdne. A po necelých 3měsících už jsme měli vlastní byt. :mrgreen: Už je to dva roky a super. :srdce:
ještě musím říct, že před naším seznámením jsme se vůbec neznali. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.3.14 22:28

My se prave pred seznamenim taky vubec neznali, poznali sme se na seznamce :oops: :mrgreen: Ja sem na jednu stranu moc rada, ze to bere vazne ale nadruhou nevim nechci to nejak uspechat :nevim: kazdopadne je mi s nim moc dobre..A kdy vam chlapi rekli ze vas milujou, po jaky dobe? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17
24.3.14 22:35

Asi po tydnu :-D a tvrdi to temer denne dodnes :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.14 22:38

Zacali jsme bydlet po mesici, predtim jsme se neznali (taky vztah pres net), nyni je to 4,5 roku, synovi je 1,5

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.3.14 22:39

Po měsíci :-)

• Citovat
  • Upravit
325
24.3.14 22:40

Zajiskřilo to mezi námi již při prvním setkání, po měsíci se ke mně nastěhoval, bydleli jsme u mých rodičů. Dnes jsme spolu 11 let, bydlíme ve vlastním baráčku a jsme šťastní manželé :-)

Příspěvek upraven 24.03.14 v 22:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lednova.jita
24.3.14 22:51
@Anonymní píše:
My se prave pred seznamenim taky vubec neznali, poznali sme se na seznamce :oops: :mrgreen: Ja sem na jednu stranu moc rada, ze to bere vazne ale nadruhou nevim nechci to nejak uspechat :nevim: kazdopadne je mi s nim moc dobre..A kdy vam chlapi rekli ze vas milujou, po jaky dobe? :mrgreen:

Mě to řekl ten večer, kdy jsme se seznámili. Řekl, že se zamiloval. Nutno říci, že měl několik promile a já jen o trochu méně. Ten večer-vlastně ráno jsme skončili u něj doma-nic nebylo! Ráno po probuzení sice vůbec netušil jak se jmenuji, ale řekl že na mne při spánku(mém) koukal a že jsem krásná a že fakt se zamiloval :D
jsme spolu dva roky a láska jako blázen. ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky