Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Velmi rychlé. Znali jsme se předtím skoro rok, pak na začátku února jsme si na první soukromé schůzce ještě vykali, koncem února jsme spolu spali, začátkem března jsem byla víceméně nastěhovaná a v půlce března jsem ze sebe vyčurala dvě čárky.
Měla jsem sakra štěstí, to se musí nechat ![]()
@Anonymní píše:
My se prave pred seznamenim taky vubec neznali, poznali sme se na seznamce![]()
Ja sem na jednu stranu moc rada, ze to bere vazne ale nadruhou nevim nechci to nejak uspechat
kazdopadne je mi s nim moc dobre..A kdy vam chlapi rekli ze vas milujou, po jaky dobe?
Ale jinak jsme si to řekli asi po deseti dnech-už. On totiž týden po našem seznámení byl na operaci, předem plánované a tam jsem si já uvědomila, že mi na něm záleží, protože jsem se o něj fakt bála a on zase, že si myslel, že se kvůli tomu na něj vykašlu a ono jsem se o něj starala a po narkoze u něj čekala až se vzbudí a tam mi to řekl a já jemu ![]()
@Anonymní píše:
My se prave pred seznamenim taky vubec neznali, poznali sme se na seznamce![]()
Ja sem na jednu stranu moc rada, ze to bere vazne ale nadruhou nevim nechci to nejak uspechat
kazdopadne je mi s nim moc dobre..A kdy vam chlapi rekli ze vas milujou, po jaky dobe?
Mně to řekl právě na konci toho února, tedy napsal - ten den jsem rychle skončila v práci a jela k němu domů a poprvé jsme se milovali
Termín porodu jsem měla vypočítaný přesně devět měsíců poté ![]()
@lednova.jita píše:
@Fjodorka tak to byl fofr
Byl, ale nelituji toho. Ale jiným nedoporučuji, já mám celkově štěstí téměř ve všem, podle mě se nemůže dělat norma ![]()
My jsme spolu rok jen chodili (já doma, on na koleji), a protože jsem si ani po roce nebyla jistá, našla jsem mu podnájem u mojí babičky, která měla volný pokoj. Po pár měsících mě máti upozornila, že je stejně víc u mě než u ní, a jestli není škoda, aby na nájem platil tam a ne u mě
Čili mně to dost trvalo, ale nechtěla jsem ho mít doma hned.
Ale teda zase u nás to zase nebyla taková ta láska na první pohled - teda z mojí strany ne
Chvíli trvalo, než jsem si ho „zcivilizovala“ ![]()
Když jsem ho uviděla poprvé tak jsem se zamilovala a on taky, po měsíci jsme spolu začali chodit, po 3 letech bydlet, po 4 letech svatba a o prázdninách to bude 17 let co jsme spolu, máme holčičku 5,5 roku a kluka 2,5 roku
@Fjodorka ono je to někdy i lepší. Já v předchozím vztahu byla 8let. Z toho jsme spolu spíš tak jenom chodili-i se sexem tak 2roky. Bydlela jsem u babičky. Pak jsem si našla podnájem a on tam se mnou půl týdne byl a na zbytek jezdil domů. To trvalo 5let. Jenže pak majitel chtěl být pro vlastní potřebu a tak jsme se nastěhovali k jeho rodičům, kde on bydlel. Po roce jsem utekla. ![]()
v nynějším vztahu: dřív jsme se neznali, poznali na diskotéce, skončili u něj doma. Od té doby jsme byli spolu. Po týdnu šel na plánovanou operaci a protože marodil byla jsem pořád u nich a domů jezdila jednou týdně pro věci(bydlela jsem s tátou. No a po necelých 3měsících, když mu skončila nemocenská, našli jsme si byt-on bydlel totiž u rodičů, já u táty. Jsme spolu v bytě dva roky a super. Jen to mimčo nám chybí. Snažíme se už od léta, ale zatím se nedaří.
ale jinak máme super vztah
takže na „rychlý“ vztahy docela věřím
Tak my se s chlapem sestehovali po trech mesicich a ja si doted myslela, jaka jsme rarita, ze to bylo tak rychle
a ted vidim, ze spousta z vas byla mnnohem rychlejsi, to jsou romany jak z cervene knihovny, moje romanticka dusicka se zaradovala ![]()
a pro zakl., bud rada, ze to tvuj chlap vidi takhle, dost casto se chlapi spolecnemu zivotu zuby nehty brani a zenske resi opacny problem ![]()
@Anonymní píše:
Holky takovy tema na odlehcenispis ze zajimavosti..Zajimalo by me, jak ste to meli se svyma partnerama ze zecatku vztahu? Myslim tim, ze nekdo na to jde rychle, po chvilce spolecni bydleni atd.. a nekdo pomalu, postupne. Co je pro vas lepsi? Ja osobne mam ted novej vztah, beru to vazne a pritel taky ale prijde mi, ze na to jde az moc rychle. Vidame se uz tak skoro tri tydny, jezdim k nemu na cely vikend a podnikame vsechno mozny, je to moc fajn sem s nim rada. Ale on se me obcas zepta jestli se mi u nej libi a ze chce abych se tam citila jako doma, planuje ze by tam udelal casem pro nas podkrovi jestli by se mi to libilo a tak, dal mi klice od domu ze muzu kdykoliv prijit
Nedavno mi rekl, ze me miluje, ted v sobotu sme byli u jeho brachy, prijde mi jak kdyby sme spolu chodili uz nejmin pul roku
.Ja vubec nevim co si o tom myslet, proto by me zajimali vase nazory a zkusenosti
A anonymne..nerada bych aby si tohle precetl on nebo nekdo znamej
měla jsem podobný vztah… a jak rychle a intenzivně to začalo, tak i skončilo při prvním problému… já už na takhle rychlý postup nevěřila
@lednova.jita píše:
@Fjodorka ono je to někdy i lepší. Já v předchozím vztahu byla 8let. Z toho jsme spolu spíš tak jenom chodili-i se sexem tak 2roky. Bydlela jsem u babičky. Pak jsem si našla podnájem a on tam se mnou půl týdne byl a na zbytek jezdil domů. To trvalo 5let. Jenže pak majitel chtěl být pro vlastní potřebu a tak jsme se nastěhovali k jeho rodičům, kde on bydlel. Po roce jsem utekla.
v nynějším vztahu: dřív jsme se neznali, poznali na diskotéce, skončili u něj doma. Od té doby jsme byli spolu. Po týdnu šel na plánovanou operaci a protože marodil byla jsem pořád u nich a domů jezdila jednou týdně pro věci(bydlela jsem s tátou. No a po necelých 3měsících, když mu skončila nemocenská, našli jsme si byt-on bydlel totiž u rodičů, já u táty. Jsme spolu v bytě dva roky a super. Jen to mimčo nám chybí. Snažíme se už od léta, ale zatím se nedaří.ale jinak máme super vztah
takže na „rychlý“ vztahy docela věřím
Coby ne, však ono je to v konečném důsledku docela jedno, protože pokud vztah má vydržet, tak přežije i brzké důležité kroky a naopak. Důležité je včas rozeznat, jestli ten chlap za to stojí. Já jsem celý rok poslouchala, on poslouchal mě (během pracovní doby jsme skoro každou chodili spolu na cigáro, později jsme se vzájemně dozvěděli, že jsme chodili, i když jsme vůbec neměli chuť
) a pak když jsme si spolu začali, tak jsme se vlastně už hodně znali, takže jsem se fakt nebála.
Buď to vyjde, nebo ne. Vztah se může stejně dobře rozpadnout po měsíci, jako po pěti letech.
@peta81 píše:
a pro zakl., bud rada, ze to tvuj chlap vidi takhle, dost casto se chlapi spolecnemu zivotu zuby nehty brani a zenske resi opacny problem
Někdy je to ale taky na palici. Můj milý se mnou řešil děti a nábytek už při té první schůzce, kdy jsme si mimojiné konečně i potykali
hrozně mě tím vyděsil a dva dny jsem mu nezvedala telefony ![]()
@Fjodorka píše:
Někdy je to ale taky na palici. Můj milý se mnou řešil děti a nábytek už při té první schůzce, kdy jsme si mimojiné konečně i potykalihrozně mě tím vyděsil a dva dny jsem mu nezvedala telefony
my měli děti „vyřešené“ druhý týden našeho vztahu ![]()
myslím tím, kdy, jak a co.. ![]()
No, ke me prisel na prvni rande po prvnim seznameni a od te doby ho tu mam
A ne, ze by mi to vadilo
Je tedy pravda, ze pracovne jezdi do zahranici, tak je cast tydne v praci, ale od toho prvniho vecera spi u me, asi po trech mesicich dostal klice od bytu. Ze zacatku jsme si hlavne povidali a podnikali ruzne veci s prckem, se sexem jsme treba cekali (pro me celkem dlouho
) Po par mesicich tu prevzal „veleni“ a pasoval se na hlavu rodiny a od te doby jsme rodina ![]()
Mě by to určitě vyplašilo a couvla bych, ale já jsem divná ![]()
Já se totiž hrozně bojím vztahu, kde by si na mě chlap mohl udělat nezdravou závislost. Pořád potřebuji pocit svobody, soukromí…takže já bych se takového chlapa bála a asi by se mi zprotivil, i kdyby se mi opůvodně líbil sebevíc. Ale jsem na tohle pako ![]()