Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@radkka kdybych na to měla „koule“, tak to udelám… nebo aspon narafičím
Ono možná bude stačit, když si s dcerou trochu zablbnete (hračky kolem), neumeješ nádobí, nedovaříš večeři a hned uvidíš, na čem jsi ![]()
@Anonymní píše:
@radkka diky, tohle urcite casem probehne. Zkusim mu treba, jak bude v praci vytopit byt nebo neco![]()
![]()
hned budu vedet, jak reaguje na krizove situace
To je super nápad. Taky hned zjistíš, jak reagují na takové situace jeho sousedi. ![]()
@nostress píše:
To je super nápad. Taky hned zjistíš, jak reagují na takové situace jeho sousedi.
Dvě mouchy jednou ranou
a ještě, jestli je pojištěný ![]()
Ale fakt, pokud k němu půjdeš, měla bys ho vyzkoušet na reálném způsobu žití, s mírou tedy, ne že mu uděláte z bytu kůlničku na dříví ![]()
@radkka @nostress jo holky, zkusim neco z toho dat dohromady… dcera uz stihla počurat postel, to vzal naprosto v klidu. Sundal povlečení a dal ho do pračky, víc to nekomentoval
…
ma myčku, takže s nadobím to neprojde a nejaký hnusný jídlo bych mohla uvařit, to není špatný napad
… na druhou stranu bych ho taky upne nechtela odradit
@Anonymní píše:
@radkka @nostress jo holky, zkusim neco z toho dat dohromady… dcera uz stihla počurat postel, to vzal naprosto v klidu. Sundal povlečení a dal ho do pračky, víc to nekomentoval…
ma myčku, takže s nadobím to neprojde a nejaký hnusný jídlo bych mohla uvařit, to není špatný napad… na druhou stranu bych ho taky upne nechtela odradit
Já bych to moc nehrotila.
Život přinese i beztak dost krizových situací, ani nebude třeba ještě nějaké vyrábět uměle. Ale vyplatí se sledovat, jak se chová v běžném životě, to hodně napoví.
@Regina Hero píše:
Jo, krizové situace vyjasní vše raz dva… stačí i maličkosti…
Já tak na začátku taky mohla poznávat a srovnávat… byla to no skoro prkotina, ale mně to i tak hodně napovědělo… vyrazili jsme si spolu na kolech na výlet… nejdřív mi doma musel zalepit píchlé kolo, ujeli jsme pár kilometrů za město a já píchla znovu… tak šup, kolo vzhůru nohama, sundat duši, zalepit, nafoukat… uprostřed toho lepení se najednou zatáhlo a začalo pršet… já nervy skoro na pochodu, pamětliva reakce ex v podobné situaci… nepříčetný, naštvaný, sprostý, kolem mrsknul do škarpy a za vše jsem mohla já a odjel na fotbal… jak jsem byla zpracovaná od exe, čekala jsem podobnou reakci a ejhle, ona se nekonala… zachoval naprostý klid, jako by ani nepršelo, jako by to byla naprosto normální situace, že píchneš v tu nejméně vhodnou dobu a vlastně je to pohodička… zalepil kolo, dotlačili jsme ho o pár metrů zpět na pumpu, tam ho dofoukl, koupil mi kaštany v čokoládě a jeli jsme dál… za vtipkování, že už máme jen jednu poslední latu, tak ať si to píchání šetřím až na konec a podobně… jo, to bylo velmi příjemné poznání pro mne v tu chvíli…
To je super… ![]()
@Anonymní píše:
@radkka @nostress jo holky, zkusim neco z toho dat dohromady… dcera uz stihla počurat postel, to vzal naprosto v klidu. Sundal povlečení a dal ho do pračky, víc to nekomentoval…
ma myčku, takže s nadobím to neprojde a nejaký hnusný jídlo bych mohla uvařit, to není špatný napad… na druhou stranu bych ho taky upne nechtela odradit
No jasně, s mírou
Hodně štěstí, ať to vyjde!
@nostress jo jo, je mi to jasne. Jsem ted jen spíš o hodne víc opatrnější. MAm nekdy strach, že az moc. Tak snad si to tím nezničím.
@Anonymní píše:
@nostress jo jo, je mi to jasne. Jsem ted jen spíš o hodne víc opatrnější. MAm nekdy strach, že az moc. Tak snad si to tím nezničím.
Neboj se, věřím, že to dobře dopadne. Držím moc palce. ![]()
@Regina Hero píše:
Jo, krizové situace vyjasní vše raz dva… stačí i maličkosti…
Já tak na začátku taky mohla poznávat a srovnávat… byla to no skoro prkotina, ale mně to i tak hodně napovědělo… vyrazili jsme si spolu na kolech na výlet… nejdřív mi doma musel zalepit píchlé kolo, ujeli jsme pár kilometrů za město a já píchla znovu… tak šup, kolo vzhůru nohama, sundat duši, zalepit, nafoukat… uprostřed toho lepení se najednou zatáhlo a začalo pršet… já nervy skoro na pochodu, pamětliva reakce ex v podobné situaci… nepříčetný, naštvaný, sprostý, kolem mrsknul do škarpy a za vše jsem mohla já a odjel na fotbal… jak jsem byla zpracovaná od exe, čekala jsem podobnou reakci a ejhle, ona se nekonala… zachoval naprostý klid, jako by ani nepršelo, jako by to byla naprosto normální situace, že píchneš v tu nejméně vhodnou dobu a vlastně je to pohodička… zalepil kolo, dotlačili jsme ho o pár metrů zpět na pumpu, tam ho dofoukl, koupil mi kaštany v čokoládě a jeli jsme dál… za vtipkování, že už máme jen jednu poslední latu, tak ať si to píchání šetřím až na konec a podobně… jo, to bylo velmi příjemné poznání pro mne v tu chvíli…
Tak je to správně.
Zacala - jsem chodit s klukem o vánocích občas ale mám už ted pocit že na mě kašle sejde se se dá si se mnou kafe vykoupat sex a už hledá záminku odejít třeba že pujdem na prochazku objdeme barak a za 5 minut už jede domuprotože napadl snih a boji se sjizdnosti silnic Prosím o rady co dělat
@Bubu2828 píše:
Zacala - jsem chodit s klukem o vánocích občas ale mám už ted pocit že na mě kašle sejde se se dá si se mnou kafe vykoupat sex a už hledá záminku odejít třeba že pujdem na prochazku objdeme barak a za 5 minut už jede domuprotože napadl snih a boji se sjizdnosti silnic Prosím o rady co dělat
Kolik vám je let? Vy spolu v podstatě nechodíte,/ani na procházky
/. To, co
tady popisuješ, je tak maximálně styl „kamarád s výhodami“. ![]()
@Bubu2828 píše:
a na nějakou jinou akci typu - kino, divadlo, koncert, véču, by s tebou šel? Znáš jeho kamarády? Aspoň některé? Protože pokud ne tak tě má jen do postele..
@radkka kdybych na to měla „koule“, tak to udelám… nebo aspon narafičím