Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@gina76 píše:
Asi takhle, jestli tam pujdeš tak on se bude nakonec cítít strašne ponížený a vztah určite skončí,,budeš to ve finále ty ta špatná kdo ho svedl a bla bla bla to sem si jistá na milion procent
a vy byste zustali s chlapem, ktery si hleda milenky a mluvi o vas jako o zakladatelce? Takovy snad za to nestoji
@anahita píše:
Nečetla jsem celou diskuzi. Ale zakladatelko podle mě to vůbec není trapný a neřekla bych „můžu si za to sama“ To, co jsi udělala, se mi strašně líbí a kéž by mě to napadlo, když jsem měla kdysi taky takového hajzlíka doma! Pak bych tam jen triumfálně přišla a udělala z něho totálního pitomce a převedla to na svou stranu, žes ho prostě načapala při činu a pokud máš jak se o sebe postarat, odešla bych od něj. Další věc je (nevím jaký je tvůj muž) ale třeba mu to otevře oči..tak jako tak přeji hodně štěstí
![]()
Ja bych tam prisla uz s rozvodovyma papirama
Zakladatelko, udělala jsi to moc hezky. Chytil se jednou, chytil by se zas…a čekat, kdy to zase přijde, by bylo dost o nervy…teda aspoň pro mě.
Možná by nebylo špatné ho ještě víc navnadit, pak tam nepřijít, a až by se vrátil domů, tak se ho mile zeptat
A i když by se nepřiznal, jakože nejspíš ne, vrtalo by mu hlavou, jak to víš.
To mě připomělo mojí situaci, když jsem byla ještě svobodná. Stalo se mě naprosto totéž co zakladatelce ale neměla jsem co ztratit, vztah už šel delší dobu ke dnu, věděla jsem, že lže nu a tak jsem nelenila a na,,schůzku,, se vypravila.Dali jsme si sraz před hipernovou a tak jsem tam dorazila půlhodinky před ním
schovala jsem se a čekala! Dorazil přesně na čas a s kytičkou v ruce ![]()
přikradla jsem se k němu zezadu a zavrčela mu u ucha,,a copak ty tady děláš, na někoho čekáš, co,,?!Poposkočil jak kdyby dostal žihadlo! No a ten jeho vykulenej pohled a spadlá čelist stála za to ![]()
vyškubla jsem mu kytku z ruky, zavrčela,,děkuju, ty jsi tak strašně pozorný,, a šla jsem k autu. A tím to pro mě skončilo a jsem ráda ![]()
Zakladatelko běž tam, vím je to těžké ale to zvládneš! Pak už záleží na tobě, jestli si promluvíte a pokusíte se něco vyřešit, nebo to všechno skončí. Jen vím z vlastní zkušenosti, že když tohle udělá chlap jednou, udělá to znova! Samozřejmě, že to nemusí tak být, každopádně držim ti pěsti pro štěstí, budu na tebe moc myslet a dej nám sem určitě vědět, jak jsi se rozhodla a jak to dopadlo. ![]()
@WontTell píše:
To je jak z červené knihovny ty vaše scénáře o tom, jak tam „nakráčíte“nebo jak zmizíte a on se bude týdny trápit
asi tak. opak může být pravdou. a ta „vztyčená hlava“ až přijdou o příjem v domácnosti taky možná trošku poklesne.
@boball píše:
@káťa No,to je taky vcelku dobrý nápad, napsat mu promin, sice jsem přišla, ale když jsem tě viděla, vůbec se nedivím, že se tvoje žena s tebou do sexu nehrne
Dost dobrý ![]()
@káťa píše:
No, to bych si ho tedy vychutnala a možná bych mu spíše napsala, že jsem ho zahlédla a ať se nezlobí, ale že se mi naživo vůbec nelíbil, aby mu trochu spadl hřebínek.Jaksi bych ale nedokázala ignorovat to vědomí, že kdykoliv po něm vyjede pěkná baba, jdu od válu…
To jo, to je dobrý
![]()
Pro zakladatelku je to ale jedna z velmi mála řešení, kdy by mohla vyhrát nad tím… s humorem a bez ztrapnění sebe sama. To ale fakt, beze srandy.
Tak jsem to říkala manželovi a on na to, že je to pěknej haj… A mě pak napadlo, co když si chce zvednout chlap zakladatelky ego, ale nic by neudělal. Na to mi můj řekl, že si myslí, že mu jde jen o jedno, ale že je fakt možný, že bude zakladatelce tvrdit, že chtěl jen tak pokecat, že by nic neudělal. Tak ten můj vymyslel, ať mu zakl. napíše, jestli by se nemohli sejít v hotýlku a to by aspoň viděla s určitostí, jestli by šel fakt za tímto účelem a to by se už neměl jak vykroutit. A vymyslel to tak, že ať mu napíše ať vezme pokoj. No a pak v ten pátek, těsně před tou hodinou srazu, by mu napsala sms, ať ji počká na recepci na baru, že má chvíli zpoždění. No a pak by tam nechala někým dopravit jeho zbalený kufry. Až by tam byli, tak by mu napsala SMS, že si vzala z recepce kartu a že na něj čeká na pokoji. Borec dojde na pokoj a tam uvidí svoje kufry se vzkazem, domů už se nevracej ![]()
„jsem to trochu upravila, protože jsem to předtím psala z mobilu“
Příspěvek upraven 25.03.14 v 19:57
@pupetka píše:
Tak jsem to říkala manželovi, on na to ze je peknej háj.. A mě pak napadlo, co když si chce zvednout chlap zakladatelky ego, ale nic by neudal. Na to mi můj řekl, že si myslí, že mu jde jen o jedno a ze je fakt mozny, že bude zakladatele tvrdit, že chtěl jen tak pokecat, že by nic neudelal. Tak ten můj vymyslel, ať mu zakl. napise, jestli by se nemohli sejít v hotýlku a to by aspoň videla s určitostí, jestli by sel fakt za tímto účelem a to by se už neměl jak vykroutit. A vymyslel to tak, že ať mu napíše ať vezme pokoj. No a pak v ten pátek tesne předtím by mu napsala sms, ať ji počká na recepci na baru, že má chvíli zpoždění. No a pak by tam nechala dopravit jeho zbaleny kufry. Až by tam byli, tak by mu napsala SMS, že si vzala z recepce kartu a ze na něj čeká na pokoji. Borec dojde na pokoj a tam uvidí svoje kufry se vzkazem, domů už se nevracej
To je hodně dobré. ![]()
Holky vy jste uplne cervene knihovny…
Ale napad s tim, ze by se mohli sejit nekde v hotylku na veceri nebo do vyrivky a dal se uvidi je dobra finta
to bych zkusila!!!Hlavne by me stvalo, ze za nejakou devku by utracel nase penize a me nikam nevezme, nepozve a jeste urazi jak jsem k nicemu a sex nema
to bych radila!!!
pokud by napsal ze ano, je to jasny a spal by s ni, mozna uz i s jinymi pred tebou…
Promin, mrzi me to, sama jsem zazila neco podobnyho kdyz jsem si psala z chlapova prac. mobilu s holkou co byla zamilovana do myho manzela a vsechno z ni vypadlo, protoze nemela tuseni ze manzel jel cvicit a telefony ma doma…a ze si pise semnou…
proste hruza a des, krasne se radi ale ty nervy a adrenalin…fuj, ruce se mi klepaly jeste den…a to jsem to vedela, jen chtela mit jistotu…
drzim ![]()
@pupetka píše:
Tak jsem to říkala manželovi a on na to, že je to pěknej haj… A mě pak napadlo, co když si chce zvednout chlap zakladatelky ego, ale nic by neudělal. Na to mi můj řekl, že si myslí, že mu jde jen o jedno, ale že je fakt možný, že bude zakladatelce tvrdit, že chtěl jen tak pokecat, že by nic neudělal. Tak ten můj vymyslel, ať mu zakl. napíše, jestli by se nemohli sejít v hotýlku a to by aspoň viděla s určitostí, jestli by šel fakt za tímto účelem a to by se už neměl jak vykroutit. A vymyslel to tak, že ať mu napíše ať vezme pokoj. No a pak v ten pátek, těsně před tou hodinou srazu, by mu napsala sms, ať ji počká na recepci na baru, že má chvíli zpoždění. No a pak by tam nechala někým dopravit jeho zbalený kufry. Až by tam byli, tak by mu napsala SMS, že si vzala z recepce kartu a že na něj čeká na pokoji. Borec dojde na pokoj a tam uvidí svoje kufry se vzkazem, domů už se nevracej
„jsem to trochu upravila, protože jsem to předtím psala z mobilu“Příspěvek upraven 25.03.14 v 19:57
Takhle bych to taky udělala. Zakladatelko, ať už se rozhodneš jakkoliv, držím palce a přeji hodně sil. Já osobně bych s takovým člověkem dál být nemohla, už bych mu nemohla věřit.
A myslím, že by byla škoda, kdyby se manžílek nedozvěděl, že si psal celou dobu s tebou, jen mu ukaž jak je hloupý a naivní. Alespoň se nad sebou může zamyslet a mlátit hlavou do zdi - třeba na tom hotelovém pokoji. ![]()
Taky jsem to dneska řešila s kamarádem a říkal, že masírovat ego dobrý, ale domlouvat si rande a opravdu tam přijít, je to, že buď si chce jen pokecat a nebo jde za tím jedním. Pak řekl, že by jinak reagoval, kdyby neměli děti, ale pokud spolu mají rodinu, tak je to prostě prasárna a chlap si ženy neváží.
Navíc on už to zakladatelce jednou provedl, když čekala jejich syna a dělá to dál.
Nedospelej chlap, co si zvysuje ego na ukor zenskejch. Tohle neni partak do zivota a casem ti bodne kudlu do zad. Casem zacne tejm svejm lzim verit, ze jses nemozna, ze te zivi, ze mu jses na obtiz.
Rozhodně to udělej, s tím hotelovým pokojem je to opravdu dobré… žít s takovým chlapem…to teda není o co stát..