Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@smoulinka71 píše:
@Gina108 Ano můj by na kafe nešel. To vím.
A ty bys šla?
@smoulinka71 píše:
nešla
No ale psala by sis s hezounem, ne?
@Gina108 píše:
Já to mám zakázané. ![]()
@Gina108 píše:
Kdyby to manželovi nevadilo, tak ano.
@smoulinka71 píše:
Já to mám zakázané.
Takže nakonec vůůbec nemáš profil na amatérech. cz, že?
![]()
Ne sorry, jsem si musela rejpnout, to se úplně nabízelo. ![]()
@Gina108 Víš já kdybych s někým někam šla, tak by z toho byla taková scéna, že by mi to nestálo za to, ale raději nepokouším jenom proto, že mám vedle sebe člověka, kterýho si nesmírně vážím. Když jsem byla s ex tak bych šla, zas až tak mi na něm nezáleželo.
@smoulinka71 píše:
Já to mám zakázané.
Jak můžete mít něco zakázané? Nejste dospělá?
@Gina108 píše:
Takže nakonec vůůbec nemáš profil na amatérech. cz, že?![]()
![]()
Ne sorry, jsem si musela rejpnout, to se úplně nabízelo.
Mám, ale nechodím tam a profil tam mám s manželem. ![]()
@smoulinka71 píše:
@Gina108 Víš já kdybych s někým někam šla, tak by z toho byla taková scéna, že by mi to nestálo za to, ale raději nepokouším jenom proto, že mám vedle sebe člověka, kterýho si nesmírně vážím. S dřívějším ex bych šla, zas až tak mi na něm nezáleželo.
Joo, já myslela, že máš zakázaný i to psaní. ![]()
Já si svýho partnera též vážím, ale na kafe a na pivo s kamarádama normálně chodím. A když to není kamarád, tak se z něj posléze stane ![]()
Příspěvek upraven 28.03.14 v 09:54
@jipo píše:
No jsem, ale mám to zakázané. Ty máš povolené si vyisovat se ženami a chodit s nima na rande?
Tak snad každý má svůj rozum ne
, pokud by nechtěl tak si s ní nebude domlouvat schůzku na dobu kdy manželka neni doma
, mě zase chodili zvláštní sms ohledně seznámení, moje reakce byla že jsem se smála a ukázala to manželovi co to je za blbosti, proč bych si s nima měla psát? navíc pomlouvá manželku, ten by teda viděl
na schůzku bych ale šla chtěla bych vidět ten ksicht, z toho by se nevykecal
a kdyby nechtěl tak bud jí slušně napíše nebo neodpovídá vůbec
a pokud bud žít v představě že stačí málo a klidně by zahnul tak ten vztah nemá budoucnost ![]()
@jipo píše:
Třeba jedou v SM
![]()
@Gina108 píše:
Joo, já myslela, že máš zakázaný i to psaní.
Já si svýho partnera též vážím, ale na kafe a na pivo s kamarádama normálně chodím. A když to není kamarád, tak se z něj posléze stanePříspěvek upraven 28.03.14 v 09:54
Já ne, s manželem chodíme všude spolu, takže nechodíme každý zvlášť s někým na kafe. ![]()