Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Abych to napsala správně je to moje vinna a mužu si za to sama. S manželem jsme měli krizi před narozením našeho syna si usilovně psal s jednou mooc pěknou holkou a zprávy to nebyli jen tak ahoj jak se máš ale erotického charakteru.No já na to přišla a nechala jsem to být. A pak se mi v hlavě zrodil plán jak se mu za tu bolest pomstít. Založila jsem si falešný profil s fotkou sexy baby a přidala si jí k sobě do přátel. Jeho jsem nenápadně štouchla..a on se chlapec chytil začal mi psát atd. nejdříve jsem to hned chtěla ukončit ale pak jsem to nechala a začala se o sobě dozvídat super věci jak spolu nespíme-spíme spolu skoro každý den když to zrovna nemám, jak nevařím, jaká jsem nespolečenská atd..mě jako tý druhý píše jaká jsem vtipná krásná že miluje můj smysl pro humor atd. zamiloval se do mě a je vtipný jak nenápadně chodí psát na záchod abych ho neviděla a přitom píše mě…takhle to trvá měsíc a v pátek se máme setkat…já totiž jedu s malým ke kamarádce…no jsem zvědavá co bude říkat…pravděpodobně spolu nebudeme protože až to zjistí tak je konec…a možná se mu divit nebudu a já taky sama nevím zda to chci když se o sobě dozvídám takový věci…
To je dobrá situace… Je to fakt neuvěřitelné… Asi bych zašla k psycholožce a ujasnila si u ní co opravdu chci. Co to bude znamenat, když se rozejdeme, jestli je ještě i jiná cesta… Když spolu máte dítě, je to složitější…
Toto jsem taky udělala… s ex. Už v době, kdy šel vztah do háje a věděla, že to nemá smysl zachraňovat. Možná jako malou pomstu. Naletěl jak malý kluk, shodil se před společnými přáteli (někteří fakt prohlédli, co je to zač… i o to mi šlo) a já se fakt chvíli docela dost bavila… dodnes pro mě nemá hezké slovo, a cokoliv se mu kdy v životě po tom stalo divného (a já v tom už prsty neměla), svádí na mě (trochu se nedivím), a je mi to šumák.
Chlapi jsou někdy holt nechutný prasata… do chlíva s nima
![]()
S tím lákáním na hotel je fakt dobrej nápad, z toho se už nevykroutí ![]()
Udelala bych jak radi mnohe.. Nakracela tam rovnou s taskama.. Nevim co vic resit, bylo by mi z nej zle, kord kdyz vis co by psal cizi zene, nebyt to ty, nedokazala bych s nim zit.. Navic chlapi jsou dobry herecky, zahraje ti divadlo a casem zacne znovu.. Dej vedet, jak to dopadlo
![]()
@WTFF píše:
Báječný, jako z Bravíčka
Souhlasím. Hra, kterou na partnera hrála zakladatelka, je pro mně stejný podraz, jako to jeho balení ženských po netu.
Holky, nápad je to podle mně dobrej, ale pokud mu to jen trošku pálí tak se vymluví na něco v tom smyslu, jako že zakladatelku dávno poznal a schválně hrál její hru a čekal, kam až zajde. A zase bude ona ta špatná a nebude vědět na čem je.
@Filipina No, tohle je dost blbá výmluva, když on používá svůj vlastní profil, tady je jasné, že zakladatelka od začátku ví, že flirtuje s vlastním partnerem…
@Anonymní píše:
Abych to napsala správně je to moje vinna a mužu si za to sama. S manželem jsme měli krizi před narozením našeho syna si usilovně psal s jednou mooc pěknou holkou a zprávy to nebyli jen tak ahoj jak se máš ale erotického charakteru.No já na to přišla a nechala jsem to být. A pak se mi v hlavě zrodil plán jak se mu za tu bolest pomstít. Založila jsem si falešný profil s fotkou sexy baby a přidala si jí k sobě do přátel. Jeho jsem nenápadně štouchla..a on se chlapec chytil začal mi psát atd. nejdříve jsem to hned chtěla ukončit ale pak jsem to nechala a začala se o sobě dozvídat super věci jak spolu nespíme-spíme spolu skoro každý den když to zrovna nemám, jak nevařím, jaká jsem nespolečenská atd..mě jako tý druhý píše jaká jsem vtipná krásná že miluje můj smysl pro humor atd. zamiloval se do mě a je vtipný jak nenápadně chodí psát na záchod abych ho neviděla a přitom píše mě…takhle to trvá měsíc a v pátek se máme setkat…já totiž jedu s malým ke kamarádce…no jsem zvědavá co bude říkat…pravděpodobně spolu nebudeme protože až to zjistí tak je konec…a možná se mu divit nebudu a já taky sama nevím zda to chci když se o sobě dozvídám takový věci…
Hele toto má ještě jednu rovinu tvůj chlap když píše že nesexujete tak je to třeba tím že ten sex je nic moc a prostě to bere tak že ti jen podrží by byl doma klid a s jídlem to může být stejné
Zakladatelko a jak jsi se rozhodla? Říkala jsi myslím, že v pátek má dojít k té schůzce, že? Dej vědět, jak to dopadlo. Držím palce!
@lovesmile píše:
Dej vědět, jak to dopadlo. Držím palce!
To je hnus. Držet palce sviňárně, co na svého partnera nachystala.
@jipo píše:
A to co udělal on není svinarna?! Bože chlapi podvádějte a ponižujte svoje ženy a u toho se plácejte po ramenou ![]()
@jipo píše:
Tak především on kdyby byl milující chlap, tak se nachytat nenechá. Dobře mu tak.