Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Virginia njn, já holt nemám ráda, když účel světí prostředky.
Je vtipný, že se manžel zamiloval vlastně znovu do tebe:)Je jedno, jakou tam máš fotku, jestli se zamiloval, bylo to kvůli ty komunikaci, ne fotce:)Takže bych tam nakracela, upravena, namalovana, vystylovana, a řekla mu něco ve stylu, že přesně o tohle svým chováním přichází…třeba mu to dojde:)
@Kapaz píše:
Mě osobně by teda zajímalo, kterej chlap by se nechytl. Ne nadarmo se říká, příležitost dělá zloděje. Úplně mě teď svrběj prsty toho mýho taky trochu poškádlit. A to k tomu nemám nejmenší důvod. Ruku do ohně bych za něj dala a stejně tam vzadu v hlavě něco hlodá, že co kdyby se taky na takové flirtování chytil..
Souhlasím, mám to úplně stejně! A kdyby se nechytil, tak bych ho provokovala dál abych se ujistila, že tady to nebyla náhoda
ne ne ne, nic takovýho nedělat! ![]()
@Grapefruitik píše:
Je vtipný, že se manžel zamiloval vlastně znovu do tebe:)Je jedno, jakou tam máš fotku, jestli se zamiloval, bylo to kvůli ty komunikaci, ne fotce:)Takže bych tam nakracela, upravena, namalovana, vystylovana, a řekla mu něco ve stylu, že přesně o tohle svým chováním přichází…třeba mu to dojde:)
@Grapefruitik píše:
Chlapi líp vidí než myslí. Zabouchnul se do tý fotky
a ještě možná do pocitu, že ho někdo vidí jako pořádnýho bejka ![]()
@checule píše:Na Evropu 2 jsem myslela hned po precteni a druha myslenka hra s ohnem.
Trošku mi to připomíná to co prováděli kdysi na Evropě 2 ( tenkrát s Renatou Kajdžas ). Tenkrát si - většinou ženský - volaly do rádia aby „proklepli“ svého manžela / partnera. Z rádia pak zavolali dotyčnému a zkoušeli ho zvát na rande nebo se vyptávali na jeho současný stav. Co vím, tak 95% se chytlo na špek - buď zapírali manželky nebo bez problémů souhlasili se schůzkou. Někteří se snad i pro řekli a přiznali nevěru pěkně v éteru naživo. Tohle jsem nikdy nepochopila. Kdo si hraje s ohněm, musí počítat i s tím, že se může spálit. Chlapi jsou ješitní a jakýkoliv zájem o jejich osobu jim dokonale masíruje ego - věřím tomu, že by se takhle blbě nechal načapat každej druhej
Je ale třeba počítat tím, že když vyjde pravda najevo, tak chlapi většinou lžou a ještě hodí vinu na tebe. Takže buď připravená na to, že ti manžel řekne, že celou dobu věděl, že jsi to ty a chtěl si z tebe vystřelit
A bude se to snažit zahrát do outu…chlapi jsou v tomhle fakt neuvěřitelný!!!
@Bubina píše:
Je ale třeba počítat tím, že když vyjde pravda najevo, tak chlapi většinou lžou a ještě hodí vinu na tebe. Takže buď připravená na to, že ti manžel řekne, že celou dobu věděl, že jsi to ty a chtěl si z tebe vystřelitA bude se to snažit zahrát do outu…chlapi jsou v tomhle fakt neuvěřitelný!!!
@Bubina píše:
Je ale třeba počítat tím, že když vyjde pravda najevo, tak chlapi většinou lžou a ještě hodí vinu na tebe. Takže buď připravená na to, že ti manžel řekne, že celou dobu věděl, že jsi to ty a chtěl si z tebe vystřelitA bude se to snažit zahrát do outu…chlapi jsou v tomhle fakt neuvěřitelný!!!
Jestli je ten její takový kokot, tak se v tom případě nemají o čem bavit.
Řekla bych, že to je pravděpodobná reakce a většiny chlapů…bohužel ![]()
když už jsou přistiženi při levárně a zahnaní do kouta, obrátí to proti té ženské a nejhorší bude ona
Já tomu teda nerozumím. Připadá mi, žes tím svým nápadem vytrestala hlavně sebe (takové to přísloví o jámě…).
Vlastně jsem úplně nepochopila smysl diskuse. Otázka v příspěvku není, vrátit to celé nejde a stejně už víš, že to dopadne, jak to dopadnout musí.
@Grapefruitik píše:
Hezky napsáno ![]()
@mončís píše:
Souhlasím, mám to úplně stejně! A kdyby se nechytil, tak bych ho provokovala dál abych se ujistila, že tady to nebyla náhodane ne ne, nic takovýho nedělat!
Přesně tak ![]()
Ve vztahu je dobré důvěřovat, ale raději neprověřovat
Pokud jsem spokojená, je lepší po ničem nepátrat a nechat věci tak jak jsou ![]()
@káťa píše: Řekla bych, že to je pravděpodobná reakce a většiny chlapů…bohuželkdyž už jsou přistiženi při levárně a zahnaní do kouta, obrátí to proti té ženské a nejhorší bude ona
To je
. Proto jsem taky psala ve svém prvním příspěvku, že když ona s tímhle vyrukuje, tak se pak uvidí, jak s tím naloží její manžel.
Ono je moc hezká představa nakráčet tam „vystajlovaná“ a překvapit záletného mužíčka. Vidět ten překvapený výraz je možná super.
Ale většina z přítomných zde nedomýšlí, co bude nebo může následovat.
Takový chlap je schopný čehokoliv. Já osobně si dokážu představit, jak on zase překvapí tím, že to otočí proti ní.
Zkuste zahnat býka (v tomto případě vola) do kouta, ale on obvykle otočí rohy proti tomu, kdo ho tam zahnal.
Každopádně zakladatelko, dobře (ale opravdu velmi dobře) si rozmysli, jak naložíš s tou situací.
To, žes udělala blbost a spadla jsi do jámy, kterou jsi kopala jinému - to už víš.
Takže dobře rozmýšlej, jestli ti tvůj muž stojí za to, aby jsi držela pusu a s tichou duší to nechala plavat.
Tzn. hrát spokojenou manželku a nic se nestalo.
Nebo uděláš scénu.
Neznám ani jednoho z vás na to, abych si troufala radit, co máš dělat.
Co bych udělala já, to je podružné. ![]()
Nicméně díky @checule, že jsi napsala to, co jsi napsala
.
Přesně na to, jak se ti chlapi nechali v tom přímém přenosu lapit, jsem si taky vzpomněla.
![]()
Jenomže se nabízí otázka: Co tím ty dotyčné manželky - pokušitelky dosáhly?
Tak jsem téma nadhodila kolegovi v práci… stručný výcuc:
„No jo, no - trouba, chtěl si zpestřit domácí nudu a vyzkoušet, jestli dovede sbalit pěknou babu. Narazil, má smůlu, to je riziko. A že pomlouval tu svoji? No vždyť tu druhou balil, ne? Holt každý máme jinou balicí techniku - nebo vy ženské lovíte všechny stejně? Některá to umíte líp, některá na to jdete blbě - my taky. A divila by ses teda, na kolik ženských zrovna tohle zabírá, když se to dobře podá. Ale víš co - já bych se teda zrovna na tohle nenachytal, protože na psaní jsem nikdy nebyl, tam jsem bez šance - ale kdybych zjistil, že si mě moje ženská takhle nějak testuje, to bych se snad šel naschvál porozhlídnout jinde… nebo nevím, co… ale to by mě teda sebralo.“
Zakladatelko - Tvůj chlap se zachoval jako pitomec a zaslouží si v tom pořádně vykoupat.
Ale kdybych měla být opravdu upřímná, líto mi Tě není. Kdo se sám v životě chová nečestně a nefér, ten musí být připraven nečestné a neférové jednání také od života přijímat.