Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@martina.se píše:
jako já zažila tu pozici, kdy mi chlap pomlouval - takže jsem mu sbalila, dala věci před dveře a nazdar
@anickadomnik píše:
mýlíš se znám pár chlapů kteří podvádí, na ženě nenechají nit suchou ale nikdy by se nerozvedli vždy si nějaký důvod pro milenku najdou, kvůli dětem, penězům apod.
To já nepopírám, že takoví existují, jen jsou s prominutím blbí. Když už podvádí, mělo by to mít alespoň úroveň. A tímhle si zadělávají jen na problémy…
@anickadomnik píše:
mýlíš se znám pár chlapů kteří podvádí, na ženě nenechají nit suchou ale nikdy by se nerozvedli vždy si nějaký důvod pro milenku najdou, kvůli dětem, penězům apod.
Tak pro mě osobně by třeba to pomlouvání při nevěře byl větší důvod k rozchodu, než samotná (jednorázová) nevěra…
@CokeLady píše:
Ano, iniciativa byla z Tvé strany, ale věrný člověk by se svést nenechal, vážil by si toho, co má doma a nepomlouval vlastní ženu. Někteří muži na tohle prostě slyší a nechají se zlákat, ale překvapuje mě, že „až to zjistí, bude konec“, to snad by měla být iniciativa z tvé strany to ukončit, poté, co má zájem o jinou ženu a an tobě vidí jen to zlé, ne?
Přesně tak:-) když chlap nechce, tak to prostě neudělá. Jak píšou holky, nafintila bych se a hlavně bych mu tam nebrečela a neptala jsem proč atd., Jen bych mu přišla oznámit, že má sbaleno! Edit. Jedna věc je si psát a druhá si „něco“ domlouvat.
Příspěvek upraven 25.03.14 v 11:44
Ja bych tam šla. Jinak muj teď už přítel udělal to samé jeho ex, ta si šla s taškou a spodním pradle na rande a tam ON!.No na ten vyraz prý nezapomene, už spolu nejsou.
@radúna Takže když někdo někoho balí, tak může o partnerovi lhát až se mu od huby práší a vlastně se nic neděje.
Co je teda pomluva?
Myslím, že zakladatelka by byla hloupá husa pouze v tom případě, kdyby na tu parodii chlapa co má doma brala jakékoli ohledy.
A co mě nejvíc udivuje, že se takovýho ubožáka zastávají i ženy. Netvrdím, že všichni jsou si věrní, ale balit milenku na to jaká sem chudinka je ubohý. ![]()
Děkuji máte pravdu. prostě tam půjdu at se stane cokoliv stejně vím že bych mu asi nevěřila…jen nevím jak stihnout kadeřníka aby to nezjistil když jedu za kámoškou…nějak to dopadne. Dopadnout to muže jakkoliv hezký den.
Takže to máš srovnané? Budeš mít kde bydlet, zaplatíš sama nájem, uživíte s malým?
@takymanžel píše:
@radúna Takže když někdo někoho balí, tak může o partnerovi lhát až se mu od huby práší a vlastně se nic neděje.Co je teda pomluva?
Myslím, že zakladatelka by byla hloupá husa pouze v tom případě, kdyby na tu parodii chlapa co má doma brala jakékoli ohledy.
A co mě nejvíc udivuje, že se takovýho ubožáka zastávají i ženy. Netvrdím, že všichni jsou si věrní, ale balit milenku na to jaká sem chudinka je ubohý.
Přesně tak, mám stejný názor.
@pragovka píše:
To já nepopírám, že takoví existují, jen jsou s prominutím blbí. Když už podvádí, mělo by to mít alespoň úroveň. A tímhle si zadělávají jen na problémy…
Souhlasím. Tenhle týpek by nejspíš ve skutečnosti asi nikoho nesbalil, neb nemá styl a úroveň. Na pomlouvání manželky, na to může skočit jedině husa.
Bydlíme v baráčku po mém dědovi sice to potřebuje hodně opravit ale bydlet se dá. S penězi to snad nějak zvládneme. Za ten měsíc jsem si to promýšlela až dost každou noc. Proto jsem to možná neukončila možná jsem ho v tom opravdu chtěla vykoupat tak jako mě bolelo když jsem to zjistila…Asi jo možná to šlo udělat normálně jen říct vypadni ale prostě jsem to udělala tak…no koukat bude určitě..
@WTFF píše:
Takže to máš srovnanér? Budeš mít kde bydlet, zaplatíš sama nájem, uživíte s malým?
Resila bych toto. Kadernik by byl pro me v tehle situaci nepodstatny. Jinak Ti drzim palce.
Taky bych takovému chlapovi už nedokázala věřit. Jedna věc je s někým si dopisovat a druhá zvát na schůzku. Nafintila bych se a se vztyčenou hlavou čekala, jak se bude tvářit, až mě uvidí. Samozřejmě další věc je dobře si promyslet, jak to bude po případném rozchodu. Ale takové chování bych fakt nevydýchala.
@Anonymní píše:
Bydlíme v baráčku po mém dědovi sice to potřebuje hodně opravit ale bydlet se dá. S penězi to snad nějak zvládneme. Za ten měsíc jsem si to promýšlela až dost každou noc. Proto jsem to možná neukončila možná jsem ho v tom opravdu chtěla vykoupat tak jako mě bolelo když jsem to zjistila…Asi jo možná to šlo udělat normálně jen říct vypadni ale prostě jsem to udělala tak…no koukat bude určitě..
No to jsem zvědavá, jak tohle dopadne
a jak bude reagovat dál. Že bude čumět je mi jasné, ale jestli pak sklopí uši, stáhne vocas a začne se plazit nebo bude machrovat ![]()
@takymanžel píše:
@radúna Takže když někdo někoho balí, tak může o partnerovi lhát až se mu od huby práší a vlastně se nic neděje.Co je teda pomluva?
A co mě nejvíc udivuje, že se takovýho ubožáka zastávají i ženy. Netvrdím, že všichni jsou si věrní, ale balit milenku na to jaká sem chudinka je ubohý.
Kdepak jsem psala, že je to v pořádku? Prosím zkopíruj a dolož své tvrzení, ano?
aneb:
Tak prrrrr koně! Nikde jsem nikdy nic takového nepsala, tak mi nevkládej do klávesnice nějaké bláboly, buď tak laskav(-á).
Prosím, přečti si to ještě jednou.
Jen jsem v podstatě psala, že je VELMI NAIVNÍ si myslet, že když chce chlap podvádět, tak svou ženu neshazuje nebo mlčí.
Víc nic jsem nesdělila.
A o tom, jaký je nevěrník (nadávka podle vašeho vkusu), o tom žádná. To je ale druhá věc tohoto problému. A k tomu jsem taky napsala, že ona zakladatelka má taky jen dvě možnosti.
Nic víc.
Prosím čtěte.