Falešný profil na fb, pomsta manželovi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101710
25.3.14 11:26
@WTFF píše:
Pomsta by byla, kdyby si psala ona s někým jiným. Tohle je trapné. Když se ho chce zbavit, mohla podat žádost o rozvod normálně.

Mě to trapné nepřijde, trapné by bylo psát si s někým jiným…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.3.14 11:27
@Lady Godiva píše:
Já byla podváděná manželka a dotyčnou jsem znala a vím, že se mi chtěla ve všem vyrovnat (dlouhý vlasy, nehty, oblékání), často to i říkala, že není tak vzdělaná, že se neumí tak obléknout, namalovat jako já…prostě to brala jako soupeření. :nevim: Bylo by to na dlouhý povídání, ale jsou typy chlapů, co o manželce nemluví, nebo pěkně (právě proto, že si chtějí jen užít, tak aby si ta druhá nedělala plané naděje), ale asi jich je méně.
Ale když chlap svou ženu pomlouvá, tak tam už je to manželství docela v krizi, to je lepší sbalit fidlátka.

jako já zažila tu pozici, kdy mi chlap pomlouval - takže jsem mu sbalila, dala věci před dveře a nazdar :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8675
25.3.14 11:29

Myslím, že ten vztah nemá moc do budoucna smysl..to by se chlap musel sakra snažit…
Když přestane psát a nepůjde tam, bude ji časem užírat myšlenka s kým si píše tentokrát a zda se schází apod…
Když tam půjde, bude to ona kdo má navrch a buď se rozejdou nebo chlap bude prosit, ale pak záleží na tom, zda mu dokáže ještě věřit nebo nikoli a vztah se stejně časem rozpadne…
Takže šance je tak 1:4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wra
1914
25.3.14 11:29

Tak podle mě jsi udělala dobře, nachytala jsi ho na švestkách, teď ať se stydí holomek jeden! nakráčela bych tam a vůbec bych nepochybovala o tom žw je to jeho vina, tohle se přece ve vztahu nedělá :nevim: už bych s ním žít nedokázala, stejně už mu nebudeš nikdy věřit a bude tě to hlodat. je smutný že se rozbije rodina - ale tu nerozbíjíš ty ale tvůj sprostej manžel. držím palce ať je zase brzy líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
25.3.14 11:31

Jenomže já bych to jeho chování nenazvala pomlouváním. On prostě balil ženskou. A když chlap balí ženskou, těžko jí bude vykládat:

• jak si rozumí v posteli
  • je skvělá kuchařka
  • je společenská a zábavná
  • je hodná a milá
  • krásná a sexy
  • dobrá matka

apod.

Jasně, že ten manžel je vůl, že se nechal tak chytit a hodlá ženu podvádět se sexy babou. Ale zakladatelka sama je s prominutím husa hloupá, že ho k tomu sama navedla.
Trošku soudnosti v té vaší ženské válce by to chtělo, dámy ;).

Teď jen, jak ona sama s tím hodlá naložit a co z toho udělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
25.3.14 11:32

@radúna Když chlap balí ženskou, tak by ji především neměl vykládat o té co má doma…

Příspěvek upraven 25.03.14 v 11:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
25.3.14 11:33

Jen aby tu v pátek nebylo téma: Co mám dělat, manžel mě vyhodil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
25.3.14 11:33

Tak s ním už bych žít nechtěla. Dopisuje si s jinýma, pomlouvá u jiných ženských a bůhví jestli s nima i nespí. Takže bych se nafintila, nakráčela bych tam a byla bych nad věcí. V klidu mu řekla, že má určitej čas na to se sbalit a vypadnout.Pak bych se vztyčenou hlavou odešla. ;)

• Citovat
  • Upravit
karfice
25.3.14 11:34
@WTFF píše:
Jen aby tu v pátek nebylo téma: Co mám dělat, manžel mě vyhodil.

Jak jsem psala, nevíme, jaké poměry mají doma, jestli ona bydlí u něj, nebo on u ní atd..

• Citovat
  • Upravit
171
25.3.14 11:35

No to je děs mě si manžel taky psal s jedno holkou ale nějak jsme to překonali. Tobě držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785

Ja vidim dve moznosti.Bud ukoncit komunikaci, smirit se s tim, ze manzel si bude psat dal nebo ho usvedcit na schuzce a tim padem pocitat s rizikem rozvodu.Je to na Tobe jake rozhodnuti udelas.Ja za sebe uz bych druhou sanci nedala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
@pragovka píše:
Chce se mi napsat, že to jich asi moc neznáš. Chlap, který podvádí a zároveň nechce ničit rodinu, o manželce nemluví… Byl by s prominutím blbej, neb by tím v milence vyvolával pocit, že se chce rozvádět… :-)

mýlíš se znám pár chlapů kteří podvádí, na ženě nenechají nit suchou ale nikdy by se nerozvedli vždy si nějaký důvod pro milenku najdou, kvůli dětem, penězům apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
25.3.14 11:36
@radúna píše:
Jenomže já bych to jeho chování nenazvala pomlouváním. On prostě balil ženskou. A když chlap balí ženskou, těžko jí bude vykládat:
  • jak si rozumí v posteli
  • je skvělá kuchařka
  • je společenská a zábavná
  • je hodná a milá
  • krásná a sexy
  • dobrá matka

apod.

Jasně, že ten manžel je vůl, že se nechal tak chytit a hodlá ženu podvádět se sexy babou. Ale zakladatelka sama je s prominutím husa hloupá, že ho k tomu sama navedla.
Trošku soudnosti v té vaší ženské válce by to chtělo, dámy ;).

Teď jen, jak ona sama s tím hodlá naložit a co z toho udělá.

Souhlasím jen částečně. Je to asi případ od případu. Mně např. by chlap na toto určitě nedostal, protože bych si řekla, že pokud takhle mluví o své stávající, za čas by takhle mohl mluvit i o mě. A nejsem žádné mládě, já už jsem životem otřískaná baba, takže mne nikdo rohlíkem neopije. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4566
25.3.14 11:36

Ja bych udelala to same co zakladatelka…duveruj, ale proveruj.
No co, doba je zla, chlapi jsou hnusni, zensky bestie :mrgreen:
proste vis na cem si, jakyho mas doma muze a jak o Tobe mluvi… :nevim:
co dal a jak s tim nalozis je Tva vec a rozhodnuti…Ja bych mu to rekla :D jsem vybusna povaha :mrgreen: a manzel je takovy ze by se zbalil a sel, potom co bych ho takhle sledovala, ba opravnene :D ale zase vim, ze vzhledem k tomu ze mame dite/druhe cekame by zase brzy prisel s prosikem :D
manzel si taky za tech x let s nejakou slecnou/kamaradkou napsal, nekdy i zasel na kavu a ja to same…ale vim ze o me spatne pred nikym nemluvil, ba naopak…to by mi asi vadilo hodne kor pokud to neni pravda…

Příspěvek upraven 25.03.14 v 11:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wra
1914
25.3.14 11:37

@radúna nevím, ale i když pominu to co o ní vykládal, tak mi to stejně nepřijde jako něco nad čím bych mávla rukou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí