Manželova minulost -proč mi to neřekne?

Anonymní
25.3.14 11:27

Manželova minulost-proč mi to neřekne?

Ahojte!! Jdu sem, aby jste mi řekli názor, jestli by vám to vadilo-či ne. Takže s manželem jsme spolu 8let, svoji 5 let. Říkával mi, že když byl mladej, tak hulil trávu, že zkoušel i něco horšího,…a kvůli tomu se nevyučil. Přitom je chytrý, inteligentní muž, ale díky tomu že není vyučen doplácí na to svým povoláním…ale… dva týdny před svatbou mi řekl, že byl párkrát v bordelu..což mne trochu zarazilo. No ale řekla jsem dobrý. Když se ženil jeho nejlepší kamarád, šel mu za svědka a já půjčila od svého dědu našlapanou novou octavii, byla jsem jako spolujezdec a on se naháněl autem cestou k oltáři se svoji bývalou, která jela za námi. Furt po sobě pokukovali, flirtoval s ní… :-( doteď mi tvrdí, že né že to tak nebylo. Jeho bývalá si vzala nějakého prachatého rakušáka a žijou 100km od nás. Ale…její nejlepší kamarádka přišla za mnou na návštěvu a říkala, že se jí nepodařilo otěhotnět, že musela na operaci a podle toho se uvidí, jestli bude moct mít děti..atd. Moc jsem tomu nevěnovala pozornost a nechápala, proč mi ot říká…ale z manžela týden na to vylezlo, že spolu čekali dítě 8o ale že šla na potrat. Jsem z toho celkem na větvi…jak by ste to brali? mě vadí, že mi vše neříká a já si před ostatními připadám jako blbec. A zrovna když bydlíme na vesnici, kde se vše ví… :roll: Jak byste reagovali?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
25.3.14 11:29

Nijak - je to jeho minulost.. akorát bych mu řekla, že když to vědi všichni, proč né já :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
25.3.14 11:31

@martina.se asi tak koukám, že seš taky všude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.3.14 11:32

@EllaKouskova :mrgreen: už to vypínám :lol: já za to nemůžu, že pracuju na pc :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wra
1914
25.3.14 11:33

Jen bych mu řekla, že bych ráda takhle podstatné věci věděla, když je to veřejné tajemství. ale nijak zvlášť bych to neřešila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
25.3.14 11:34

@martina.se to my nepříjde jako práce :D já tu jsem většinou dopoledne kdy mám klid od chlapa jinak přes mobil ale tak nemám komp žj tak si to vynahrazuju na tátovym s mámou hraju slovní fotbal na pc…

Tímto se omlouvám zakladatelce, ale na přímo bych se zeptala na jeho minulost :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
25.3.14 11:39
@EllaKouskova píše:
@martina.se asi tak koukám, že seš taky všude
:roll: přesně
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
25.3.14 11:40

@dani24687 no jo no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
25.3.14 11:41

Je to minulost, tak to neres :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
25.3.14 11:43

Mně by vadila přítomnost nahánění se autem s bývalkou přede mnou? 8o 8o 8o :zed: ale minulost bych asi neřešila vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
25.3.14 11:44

@jakuve Jenže zas pochop, že se to dozvídá od cizích to bych taky nechtěla to radši tu minolost znát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.14 11:45

To je sice jeho minulost, ale kamarádka jeho bývalé holky chodí za mnou a furt mi něco říká..mě to vadí, že mi neřekne vše. Jeho minulost mi však trochu zasahuje do života. To mi měl říct :(

• Citovat
  • Upravit
806
25.3.14 11:46
@Anonymní píše:
To je sice jeho minulost, ale kamarádka jeho bývalé holky chodí za mnou a furt mi něco říká..mě to vadí, že mi neřekne vše. Jeho minulost mi však trochu zasahuje do života. To mi měl říct :(

Já bych se ho opravdu zeptala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210

Řekla bych mu, že věci, které si chce nechat jen pro sebe, tak ať si je pro sebe nechá, ale pokud o něčem vážnějším z jeho minulosti ví polovina vesnice, tak bych to ráda věděla taky. Prostě ať se to dozvím od něj a ne od někoho cizího. Ale je otázkou, aby ti neřekl věci, které bys fakt nikdy slyšet nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
@Anonymní píše:
To je sice jeho minulost, ale kamarádka jeho bývalé holky chodí za mnou a furt mi něco říká..mě to vadí, že mi neřekne vše. Jeho minulost mi však trochu zasahuje do života. To mi měl říct :(

No tak se s ní nebav. Jste na základce, nebo co? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí