Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AliTad
to je mi moc lito, co tady ctu ![]()
Chce to par dnu na zklidneni i u Tebe, panaka si klidne dej, muzes i u kojeni, neboj. Jen neprehnat.
Hlavne by se mel pancek sam rozhodnout, jak to chce dal, kdeze ty, to bys mu to moc usnadnila… pokud by se rozhodnul zustat tak az pak by to bylo na Tobe, jestli mu to vubec umoznis.
Z loznice bych ho pozadala at se odstehuje na gauc, dokud se nerozhodne. Nevim, proc bys mela nekde byt odlozena Ty.
Nenech se dostrkat do role ublizene chudinky, jsi krasna baba, jeste si budes vybirat…
Achjo, drz se… ![]()
@WTFF píše:
@AliTad
počkej, půlka hypotéky za 1/6 bytu?
Mají asi hypotéku na třetinu bytu ne? Bojíš se, aby ho chudáčka neošidila nebo co? ![]()
Ahoj, je mi to moc líto. Ty chlapi jsou někdy hrozní ![]()
Jestli si chcete dát od sebe pauzu na rozmyšlení, ať jde pryč on. Sice budeš mít blbý pocit, že je asi u ní, ale pořád lepší, než aby jsi byla pryč ty, a on si ji zval k vám domů a spala ve vaší posteli.
Dala bych mu pevný termín, třeba ten týden. Ať pak příjde s tím, jak to bude. Jestli bude s ní, tak jak to bude s bydlením, autem, placením hypotéky, pojištění dětí, alimenty na děti + pro tebe dokuď jsi na mateřské, jak bude vídat děti a podílet se na péči,.. konkrétní odpovědi, ať si uvědomí následky a trochu začne přemýšlet. Ty si to mezi tím taky rozmysli, jak by jsi si to představovala, případně za jakých podmínek by jsi s ním zkusila dál žít.
Držím palečky, ať to pro tebe dobře dopadne ![]()
@AliTad Z toho, co píšeš je zjevné, žes vztah/rodinu táhla ty a on se vezl. Chybí mu pocit závazku, nic si nevydřel, nezasloužil, leze po skalách a vše ostatní dostal nasrvírovano až pod nos. Neváží si toho co má a docela vážně přemýšlí o dívence co zrovna tak bezstarostně leze po skalách jako on. Žije život malého kluka a ty mi připadáš spíš v roli jeho matky, která zařídí vše podstatné okolo existence a toleruje mu jeho zábavu.
@AliTad to máš těžký. Ono i když řekne, že zůstane doma, tak s ní to nejspíš neukončí a za nějaký čas si dáte další kolečko. To by se musel vykašlat na jejich společného koníčka. Pokud on staví svůj koníček nad své děti, tak je to opravdu blbá situace, protože s ní bude stále v kontaktu. A o ní si moc iluze nedělám, když jí nevadí, že má doma dvě předškolní děti, tak to bohužel nějaká extra kvalita nebude a od toho se bude odvíjet i její chování
@AliTad kdyby došlo na rozchod, tak seber síly a buď rychlá v řešení praktických a finančních otázek. Co nedostaneš v období, těsně po rozchodu, nedostaneš už nikdy.
@fifinka609 Pravda, šla bych ji rozbít hubu, auto,… no aby také pocítila jaké to je, když ji člověk začne rozbíjet její věci. Bohužel, za to by ale zakladatelku mohli stíhat. Jak smutné, že za rozbité manželství nikoli ![]()
Přes hubu by spíš zasloužil ten chlap. Ten na to kývl a ten rozbíjí rodinu ![]()
@Saman Jasně, že i on! Jenomže s ním je potřeba věci řešit s výhledem do budoucnosti.
Zosyp sa. Tak aby to videl. Tak aby to bola „jej“ vina. Co tak citam po emiminu nastava vzdy rovnaky scenar - ona je chudinka nestastna, zamilovana, ty si silna, ty to zvladnes, ja idem zachranovat ju.
A len tak medzi nami, pride mi celkom fer take to - ty si ma rozhodil, zlomil, odrovnal - postaraj sa o decka kym pridem k sebe.
@Saman píše:
Přes hubu by spíš zasloužil ten chlap. Ten na to kývl a ten rozbíjí rodinu
Tak to je jasné. Já jen poukazuju na to, že když žena jde do chlapa s takhle malými dětmi, tak je nějak,,poruchová,, a proto by @AliTad měla počítat s tím, že jí bude úplně jedno, co ničí, protože pak na těch troskách bude stát a říkat,,zlatí a není to nějak moooc 4000 na dvě takhle malinké děti? To ona snad za to chodí ke kadeřnici né?…,, Bohužel
@AliTad má troška do mlýna, když čtu o tom lezení, ti chlapi jsou úplně mimo, mám zkušenost se svým bývalým, kdy jsem se vídali i po rozchodu kdy měl i novou slečnu (nejen vídali, jezdili lézt atd., týdenní dovolené, víkendy) a při konfrontaci nás všech tří, jí do očí řekl že chce být s ní, ale se mnou jezdit lézt (ha ha) a že když na ni nebral ohledy doteď, proč to po něm chce jako najednou?
![]()
No jsou spolu, já jim zmizela že života, protože po tomhle mi z něj bylo blivno
Takže chápu, jak by ti bylo, kdyby jste spolu zůstali (ač bych ti to přála) a on si jel zas do Slovinska, Itálie… mě je
i z těch kamarádů, co to vidí, a mlčí
u nás to bylo to stejný
A jak tu někdo psal, ON to rozhodně nerozsekne ![]()
DRŽ se a buď silná
PS. pláč není projevem slabosti, ale toho, že jsme dlouho byli silní
@AliTad este ma napadlo ze cim skor chlapa vyhodis, tym skor sa vracia. Asi by som Ti radila vykopnut ho, lebo to kazdodenne divanie sa nanho Ta bude nicit viac ako vedomie ze je prestahovany u nej.
Na druhu stranu, keby sa to stalo mne (tiez mam deti 3.5 a 1.5), tak som v prdeli, lebo bez neho by som nestihala nosit a vyberat deti zo skolky, tym padom by som bola bez prace a bez prijmu.