Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AliTad píše:
@Katy 7 Děkuju. Já jsem myslela něco tak na den, na dva. Protože teď jsem v takovém jakoby transu, mám strach, jak tělo zareaguje, až mi to komplet dojde. Teď mě napadají, nevím proč, takové blbosti, že máme na červenec zaplacenou dovolenou, tak jak to s ní bude…
jo, tak to je dobre, ze tva mysl funguje takto „ochranitelsky“. Dovolena v pohode. Od nej to bude kompenzace a ty si vezmes kamosku ![]()
Je to daleko, zivot to vse rozestavi na sva mista. I jeho da na tu polici, kam patri.
Já se přiznám, že bych přesunula postýlku a nebo robátko, rozložila si gauč a spala v obýváku
Ale já mám jen jedno dítě, ty máš dvě a to by navodilo zbytečné otázky staršímu z dítek
Přeji mnoho sil, moc mě mrzí tvá situace. Je mi z toho opravdu velmi smutno ![]()
@AniNevim Taky mě to napadlo, že má zajištěnou dovču a rekonvalescenci
Rozhodně si to zaslouží. ![]()
To je mi moc líto…
, já jsem tohle nezažila a tohle ti nezávidím… Já vlastně ani nevím co napsat… Zkus si pak s manželem promluvit bez hádek, bez výčitek… Bude to hodně těžký, ale zkus to… Co se týká prášku, tak to asi zadnej nebude úplne vhodnej a toho panáka bych si dala až bych dokojila… ![]()
Holka drž se… Já to nikdy nepochopím chlapi mají doma full servis, zdravý děti, pěkný ženský a lezou jinam… Ach jo ![]()
@AliTad píše:
@LUCIPERKA-ddub S matkou se nestýkám a táta má pidibyt s novou manželkou, tam je to nereálné. Spíš přemýšlím, že bych staršího nastěhovala ke tchyni a s mladším už by se dalo někam nakvartýrovat. Právě taky mám strach, že už to nedokážu odpustit, takovou zradu bych od něho nikdy nečekala. A že to trvá už několik měsíců a on chodil normálně domů jakoby nic… Ale nedovedu si představit být navždycky sama nebo mít nového partnera a vychovávat s ním kluky? Je to teď tak divné všechno…
To je úplně normální. Ale čas vše zahojí a uvidíš, že za pár týdnů budeš myšlenkami na nový vztah přívětivější. ![]()
@AliTad já jsem dnes štastná. Ty budeš, až se tohle přežene taky, neboj.
Jen to chce čas.
@AliTad teď sou ty představy divné, ale časem ti to ani nepříjde. Píšeš, že mu nedokážeš tu zradu a lež odpustit, což já plně chápu, taky to nedokážu. Všechno chce čas, teď to bolí, ale nebude to bolet pořád. Já jsem se oklepala celkem rychle, potkala jsem nynějšího manžela. Určitě nezůstaneš sama, seš dle fotky moc hezká a dřív nebo později najdeš člověka, který si tě zalouží. Hlavně si vše srovnej a jednej s chladnou hlavou, bez emocí. To dokážeš jen když si dáš časový odstup, protože když zůstaneš doma, všechno to na tebe spadne a vybuchneš, to mu jen nahraje. Chlapi sou v tomto hrozný svině. ![]()
@Maculinka píše:
To je úplně normální. Ale čas vše zahojí a uvidíš, že za pár týdnů budeš myšlenkami na nový vztah přívětivější.
a nebo se vše vyřeší a i když to bude chvíli trvat, tak se vše vrátí tam kde to „má být“.
Mě se chlap taky takhle zamiloval, je to už drahno let zpět…nebyly v tom děti v té době ještě, ale přesto jsme to ustáli a nakonec byl náš vztah silnější než kdy dřív. I ta důvěra se časem obnovila a dnes bych neměnila
Ale fakt je nyní nejdůležitější si bez silných emocí a v klidu promluvit, co dál.
Ahoj, asi ještě nespíš, člověk si neumí představit věcí, pouze o nich slýchává a jde to mimo něho, jenže pak najednou potká podobná situace jeho a bere to úplně jinak..Ženské a chlapi jsou hodně odlišné osoby, to se praví všude a platí to, jenže, co s tím! Málo lidí dokáže být v životě pouze monogamní! Tady nejde o to říct si, co je pro mě v životě důležité, známe to všichni..Můžeš mít vztah, děti, pak najednou máš chvíli pro sebe, někdo na tebe dobře zafunguje, připomene ti, že nejsi jen matka, otec od rodiny, ale také žena, muž, co se líbí..a veškeré předsevzetí jsou tatam..Snadno se dá člověk zviklat, zvlášť pokud cítí, že ve vztahu funguje jinak než jako cíl okouzlenosti..Což je samozřejmě pochopitelné, když má člověk dvě děti..,ale není to fajn, z toho všeho vypadnout a věnovat se zas svým potřebám? kdo by to nechtěl!
@AliTad já bych to neskousla.
Vím, že ti to nepomůže, ale jsem na toho tvýho naštvaná. Je to egocentrický hnup.
takovou krásnou ženskou podvést.
Ten si tě ani nezaslouží.
Věřím, že jsi ze všeho otřesená..Také bych byla! Ale protože se to netýká přímo mě, mám k tomu drobet náhled, což je v dané situaci dobře..On se asi bojí jak budeš vyvádět, ovšem nečeká, že ty budeš zcela nadvěcí-i když pouze jako-ale ovládneš se. A povíš mu, že se budeš snažit pochopit jeho! Jistě sama podle svého k tomu dodáš potřebné detaily. Myslím si, že tvé chování ho jistě odrovná a popřemýšlí, zda se má vzdát rodiny, chápající partnerky a vrhnout se do neznáma..
.
Příspěvek upraven 18.02.16 v 15:42