Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jinak ještě k tomu rozhodování chlapa. ten můj byl přesvědčený, že on si najde novou známost, ale jinak v podstatě zůstane všechno při starém. rozvádět se nebudeme, maximálně tak si on pořídí další bydlení, aby se měl kde se svojí známostí stýkat, ale zároveň samozřejmě bude mít přístup do našeho bytu, protože tu má přece děti… jsem ho rychle vyvedla z omylu, že žádné takové, nechce být se mnou, bude rozvod. a smutné je, že chodím do uzavřené diskuze, kde je nás v obdobné situaci víc a těch chlapů, kteří by takovouhle „rozšířenou rodinu“ rádi, těch je víc. a nejlépe, když chlap „omylem“ milenku otěhotní ![]()
Zakladatelko rozhodníi se sama, jestli ho ještě chceš a podle toho ho hned vyhoď nebo mu dej čas, ať si to ujasní. Polovinu těch rad tady raději snad ani nečti ![]()
@WTFF píše:
Zakladatelko rozhodníi se sama, jestli ho ještě chceš a podle toho ho hned vyhoď nebo mu dej čas, ať si to ujasní. Polovinu těch rad tady raději snad ani nečti
nojo, jenze ono to neni az tak na zakladatelce. ono taky zalezi na nem..
@sagina píše:
Jinak ještě k tomu rozhodování chlapa. ten můj byl přesvědčený, že on si najde novou známost, ale jinak v podstatě zůstane všechno při starém. rozvádět se nebudeme, maximálně tak si on pořídí další bydlení, aby se měl kde se svojí známostí stýkat, ale zároveň samozřejmě bude mít přístup do našeho bytu, protože tu má přece děti… jsem ho rychle vyvedla z omylu, že žádné takové, nechce být se mnou, bude rozvod. a smutné je, že chodím do uzavřené diskuze, kde je nás v obdobné situaci víc a těch chlapů, kteří by takovouhle „rozšířenou rodinu“ rádi, těch je víc. a nejlépe, když chlap „omylem“ milenku otěhotní
Bože, tady je vidět, čím ti chlapy myslí ![]()
@vendulka72 proc pipinu? Pipinak je manzel zakladatelky. Ta jeho je jak psala bez zavazku. To on podvadi svoji zenu a deti. Holka si jenom uzivaa sex kde se ji zachce, je volna.
. Snad se nebavime o nejakem ubozackovi bez mozku teda… ![]()
@evill píše:
Holka si jenom uzivaa sex kde se ji zachce, je volna..
veď hej - pipina ![]()
Vzal si týden nebo dva na rozmyšlenou?
No jasně, ono vyhledat právníka a odklonit majetek nějaký čas vyžaduje ![]()
@sagina píše:
veď hej - pipina
To nevim jestli je nebo neni pipina, z diskuze vypliva jen, ze je pipinak on. Ja bych mela teda chut nariznout lano jemu, ne ji jak tady nekdo psal. Ale to uz jsem psala, ze zena zacne sveho muze omlouvt, prosit ho. V jejich ocich za to nemuze jeji zlaticko muz, muze za to ta zlaa pani.
@evill píše:
To nevim jestli je nebo neni pipina, z diskuze vypliva jen, ze je pipinak on. Ja bych mela teda chut nariznout lano jemu, ne ji jak tady nekdo psal. Ale to uz jsem psala, ze zena zacne sveho muze omlouvt, prosit ho. V jejich ocich za to nemuze jeji zlaticko muz, muze za to ta zlaa pani.
ale tak jasně, chlapa neomlouvám. nicméně na druhou stranu to, že já jsem volná, přece ještě neznamená, že co se hejbe, to můžu vojet ![]()
@WTFF píše:
Zakladatelko rozhodníi se sama, jestli ho ještě chceš a podle toho ho hned vyhoď nebo mu dej čas, ať si to ujasní. Polovinu těch rad tady raději snad ani nečti
Tak trochu OT, ale zajímalo by mě, kolik chlapů by své ženě dalo čas na rozmyšlenou, jestli teda chtějí zůstat doma nebo půjdou za milencem. Přiznám se bez mučení, že já ani náhodou. ![]()
@sagina píše:
ale tak jasně, chlapa neomlouvám. nicméně na druhou stranu to, že já jsem volná, přece ještě neznamená, že co se hejbe, to můžu vojet
Okdy zena ojizdi muze? Asi ma jen nizsi cile a staci ji zenaty chlap. Me by nestacil, takze bych do toho nesla. Navic horalka nemusi ani o zadne zene vedet… ![]()
Jj, přesně tak. Ten, kdo by se měl rozhodovat je zakladatelka, jestli takovému podvodníkovi a lháři vůbec ještě chce dát šanci na pokračování v manželství.
A na rovinu - já bych ho vykopla. Pokud má ještě v sobě cit k zakladatelce a dětem, tak by se mu mělo rozsvítit a dojít mu, že to není sranda a pokud se okamžitě nesrovná, ztratí zakladatelku nadobro.
A pokud se mu nerozsvítí a zůstane s milenkou, má ji už natolik rád, že by stejně nechávání ho doma bylo jen zbytečným prodlužováním agónie a nervů. S velkou pravděpodobností by, aby měl doma klid, řekl, že to skončil a pokračoval v tom dál.
Vykopnout ho je dle mého i mnohem lepší pro zakladatelčiny nervy. lepší ho nevidět a neslyšet vůbec, než se dívat na jeho zamilované nálady…