Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud mu věříš a nikdy před tím jsi neměla pochybnosti o jeho věrnosti, pak to neřeš. Ale zase se říká důvěřuj, ale prověřuj…
Odkud přišel? Nějaká zpáteční adresa? Nebo psán na kompu a jen tak vhozen do schránky? Či přišel e-mailem?
@Ter91 taky se mi zda je toho ted všude tolik ty chlapy se snad zblaznili
Nebrala bych to na lehkou váhu…kéž by vám chtěl někdo „jen“ uškodit…kdo závidí rodinu a pohodu…
Pamatuju, že mi kdysi říkala kamarádka, že na ní taky domu přišel jednou anonym…ona taky doma samozřejmě všechno popřela a kroutila nad tím hlavou jaká je to blbost, že někdo závidí… jenže ve skutečnosti nevěrná opravdu byla. Její muž jí uvěřil, že je to kec a bylo všechno ok. A ona si užívala s milencem dál… ![]()
Jak já řikám… na každém šprochu, pravdy trochu… Myslím, že dneska anonym nenapíše někdo jen tak. Že nějakej důvod tam vždycky je… ![]()
Přišel poštou do schránky na mé jméno. Zpáteční adresa tam nebyla. Psán na počítači…
@Anonymní píše:
Přišel poštou do schránky na mé jméno. Zpáteční adresa tam nebyla. Psán na počítači…
možná to psala ta dotyčná ![]()
@Anonymní píše:
Nevím jak bych měla prověřovat. Nesnáším stíhání…
v tom případě to uzavři a neřeš to
A je v něm zmíněné jméno tvého chlapa? Protože pokud ne, bude to nějaký fake, co si nějaká pipina vymyslela.
Ahoj holky. Včera jsom dostala dopis bez podpisu. Je psán třetí osobou. V dopise je že můj muž asi čeká dítě s jinou. A další intimnosti. Nerada bych zacházela do podrobností. Muži jsem to řekla. Dopis si přečetl a prý je to blbost.
Věřím mu, ale…