Anonymní dopis

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20155
26.3.14 14:50
@Cmochy píše:
Přesně… než bych to na něj vybalila tak bych si ověřovala, sbírala důkazy a pak uhodila… a určitě bych kecala. I kdybych nic nevěděla tak bych mu řekla:

„Vím o ní, i o tom dítěti… co mi k tomu řekneš? a varuju tě dopředu, nedělej ze mě krávu ještě větší než už jsi udělal. Všechno se dá řešit, ale pi*ču ze sebe dělat nenechám, takže na rovinu. Co teď s tim děckem hodláš dělat?“

A viděla bych reakci… většina chlapů je zaskočená a sami se pak přiznaj… :D

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cmochy, tebe mít doma - to je na zbrojní pas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
26.3.14 14:51
@Cmochy píše:
Njn, česká pošta no… dnes podáte, zítra dodáme… jim to u tebe nějak trvalo :mrgreen:

Ten dotyčný to co bylo před 20-ti lety nebral v potaz. On si to vydedukoval úplně nově. Jenže nevěděl, že děláme zakázky, nikoliv sex. Bylo to od něj sprosté. Na jednu stranu mně to pobavilo, ale na druhou to není sranda. Manželka toho údajného milence byla zrovna vážně nemocná. Tohle se prostě nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
26.3.14 15:07

No asi bych si ho trochu proklepla, i dkyž teda nevím jak, abych nebyla za stíhačku. :think:
Nicméně tyhle anonymy se mi naprosto hnusí. :poblion: I kdyby to byla pravda, tak aspoň se nemá stydět si za svým tvrzením stát, jsou to srabi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
26.3.14 15:15

Ahoj,

když jsem byla těhotná s přítelem, tak taky mému muži chodily anonymy, že čekám dítě s někým jiným, že je jen přestupní stanice, než si najdu někoho jiného, že mám všechny možný pohlavní nemoci a daleko hustější věci. Přítelovi jsem jasně řekla, že to není pravda a uvěřil mi. Takže je to hlavně o důvěře a jak moc si věříte a máte se rádi. Každopádně většina takových anonymů si myslím, že je nepřejících a snaží se dotyčné rozeštvat. Pokud neuvedl, o koho jde a tvůj muž řekl, že je to nesmysl, tak bych mu asi uvěřila. Ale to musíš vědět ty, jak je to u vás. Myslím, že není pravidlo, na každým šprochu musí být pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
26.3.14 15:17

Ps: jinak samozřejmě dítě bylo manželovo, ne že jsem zatloukala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
26.3.14 15:17

Já bych tomu nevěřila…já svému partnerovi věřím a pokud by mi něco takového přešlo hodila bych to za hlavu, jen teoreticky, kdyby tvůj muž měl nějakou milenku a tý by si vadila tak by Ti to přišla říct osobně. Spíš mě napadá nějaká bývalka co je do tvého muže pořád zamilovaná? Nebo nějak jeho kamarádka co ho tajně miluje a chtěla by ho? Na mě to nějak takto působí…

• Citovat
  • Upravit
Hr4sek22
26.3.14 15:24

Nezávidím.. já si tohohle užila ažaž :| od dopisů přes smsky až po telefonáty. Někteří lidi to nemají v hlavě v pořádku. Jsem ráda, že už jsem porodila. Přítelovo dítě nemělo být údajně jeho (malej je celej taťka), já jsem měla všelijaký pohlavní nemoci, s partnerem jsme do rodiny.. proto, že moje máti měla náhodou za svobodna stejný příjmení :palec: Jako člověk se tomu musí smát, ale když má čistý svědomí a partnera hlodá jestli je na tom něco pravdy nebo ne.. nic moc :roll: :? Lidi jsou škodolibý svině. Můj měl údajně oplodnit taky jednu nádheru, ale narodilo se to černý tak jsem v klidu :D Taky by mě to ale nenechalo klidnou. Zeptala bych se ho narovinu ať řekne pravdu :nevim: Jinak já bych teda nevěru asi neodpustila :roll:

Příspěvek upraven 26.03.14 v 15:26

• Citovat
  • Upravit
Hr4sek22
26.3.14 15:25

@mirink Vidím, že jsme to měly podobný :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.3.14 15:27

No jsme spolu 20 let. Víme co můžem čekat a co ne. Ale nebudu tvrdit že nemam v hlavě pořádného červa. Jsem z toho unavená…

• Citovat
  • Upravit
35
26.3.14 15:54

Milá anonymní, pokud nechceš na nic přijít, tak nepátrej a věř manželovi. Ne vždy, jsou anonymní dopisy pravdivé. Měla jsem v práci kolegyni, která byla nespokojená se svým životem (opouštěl jí manžel, dítě přerušilo studium) a tak kopala všude okolo. Poslala anonymní dopis manželce kolegy, že je jí nevěrný, což byl nesmysl apod. Možná opravdu jen někdo nepřeje spokojený vztah ostatním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
26.3.14 15:55

Zakladatelko, kolegyni takhle chodily taky anonymní dopisy hozené přímo do schránky s podrobným vylíčením kdy a s kým ji zahýbá. Pak se to stupňovalo a začaly anonymní hovory z budky na její mobil, kdy ji dotyčná sprostě nadávala ať táhne a nechá chlapa na pokoji, že už má jinou. Pán zatloukal a zatloukal a nakonec to stejně byla pravda. Později zjistila, že se ji za zády ku.vil s několika frajerkama, tahal si je domů, když byla v práci atd. No sbalila tašku a šla, teď se tahají o majetek a pán je velice překvapený, že mu nechce nic nechat. Jo a byli spolu přes 30let a taky by to do něj neřekla a nečekala.
Nevím, jestli bych mu věřila, ale rozhodně bych si ho začala víc všímat a hlídat a už si dělala v hlavě plán, jak se s tím vypořádat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
26.3.14 16:01

Jááj ženský mě taky jednou přišel dokonce pohled na kterým byla černá kočka a bylo to prý údajně od manželových rodičů, že jsem ho poštvala proti nim..ale psala to jedna mámina kamarádka, která v poslední době začla trpět schizofrenií a škodila prostě všem koho znala..dokonce mi jednou i volala z telefonní budky a mluvila asi přes kapesník, no nicméně jsem ji teda poznala..a říkám nooo Ahoj Olino, co potřebuješ, tak zavěsila, a teď když mě vidí nebo potká tak dělá že mě nezná..je to prostě blázen. Jinak z tý budky volala z vedlejší vesnice a manželovi rodiče bydlí asi 200km od nás ten pohled byl poslaný na poště u nás..takže magor prostě..někdo prostě touží jenom škodit, rozeštvat, aby i jiní byli nešťastní a né jen on..každý kdo něco takového dělá, má v sobě nějaký blok, nějakou zlobu, kterou ventiluje takto..vždyť už jen dopis těm manželům Konvičkovým (jestli pamatujete, ve Frenštátě pod Radhoštěm, jak jim tam umřely jejich děti) ten anonym jim psal, že si za to můžou sami :roll: :roll: :roll: :pocitac: :pocitac: :pocitac: prostě svět by byl krásný, nebýt takových lidí.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
26.3.14 16:22

Určitě dej pak vědět jak to nakonec všechno bylo a co jsi vypátrala a vůbec jak to dopadlo. Docela mě to zajímá ;) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.3.14 17:07
@Anonymní píše:
Nevím jak bych měla prověřovat. Nesnáším stíhání…

tak se na to vykašli a nech to být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
26.3.14 17:43
@Anonymní píše:
No jsme spolu 20 let. Víme co můžem čekat a co ne. Ale nebudu tvrdit že nemam v hlavě pořádného červa. Jsem z toho unavená…

upřímně, kdo by toho červa v tý hlavě neměl, že ;) někdy je lepší, co oči nevidí srdce nebolí, někdy je lepší nic nevědět..už jen pro klid duše. Nejhorší je asi teď ta nejistota :| drž se!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí