Anonymní dopis

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5455
26.3.14 14:25

A nebo ani dotyčná neví, že je ženáč a dostala nějaký podobný dopis… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
26.3.14 14:25

Razítko pošty máš? Říkám si, že kdyby to byla klukovina, tak to někdo neposílá poštou, ale jen tak vhodí do schránky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
26.3.14 14:26

Tipla bych, že milenka neví jak už jinak docílit rozchodu, tak tohle poslala :think:

já bych teda doma pomlčela, ale pátrala bych jak divá…

pokud by ti ale případná nevěra nevadila, vyprdni se na to a žij ve sladké nevědomosti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45

Pokud sel přes postu, musí tam byt razitko podaci posty..ja bych se na to vykaslala, akorát se budete hadat..nebo se dozvíš něco, co slyset ani nechces. pokud to bude pravda, casem se to beztak provali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

To jistě mohla. Když se nepodepíše těžko to zjistím. Já nemam problém s tím že by někde něco. Ale že je neschopnej dát si pozor! Nevěru bych asi překousla, ale dítě…

• Citovat
  • Upravit
3736
26.3.14 14:27

Pokud mu věříš, tak to neřeš. Mě takhle přišla nedávno smska z potlačeného čísla, jak mému muži kouří kolegyně v práce, a ať ze sebe nenechám dělat blbku…Řekla jsem mu to, řekl, že je to hovadina, a dál to neřeším…Pokud je to pravda, tak se to jednou provalí, popř. se to bude stupňovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
26.3.14 14:29

Na mužské jde jaro, asi :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
@Denisa76 píše:
možná to psala ta dotyčná ;)

Taky si myslím. Nebo se do jejího muže zamilovala a chce ho pro sebe. Může být shrzená buď z odmítnutí nebo už ji nestačí být milenkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
@Anonymní píše:
To jistě mohla. Když se nepodepíše těžko to zjistím. Já nemam problém s tím že by někde něco. Ale že je neschopnej dát si pozor! Nevěru bych asi překousla, ale dítě…
:-O 8o..tak to nech tak…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
26.3.14 14:31

Tomu se rika jaro :mrgreen:
bud chce chlap a uz nekde zajizdel a nebo ho chce nejaka zenska a takhle vas zkousi rozestvat :think: chlapa bych se neptala, byl by blbej kdyby rekl- jo je to Máňa od vedle :roll: takze asi hledat naznaky a nebo mu „slepe“ verit :nevim: a treti moznost je ta, ze tu moznost nevyloucis nevery, ale nic s tim nebudes chtit delat- co oci nevidí… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
26.3.14 14:31

Kdysi prisel anonym moji matce. Samozrejme to byla pravda, davno meli manzelstvi rozbity a o nevere vedela. Takze pravda to byla. Jen me prekvapuje, ze ma nekdo potrebu se takhle stourat do soulromi ostatnich. Anonymy mi prijdou ubohy o to vic. Nevim, co bych delala. Hlodalo by to ve mne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
26.3.14 14:34

Holky já teda nevim, ale co se dozvídám v mém okolí tak jakékoli udání na téma nevěra - anonym, rádoby pomluva, smska či cokoli podobného se vždycky zakládalo na pravdě… a VŽDYCKY ta podváděná uhodila doma na toho svýho, hned mu všechno řekla co se to dozvěděla a VŽDYCKY jí to chlap popřel, že je to kravina a VŽDYCKY kecal. :D

Je mi jasný, že když se to týká někoho konkrétně tak chce tomu chlapovi věřit, dělá, že mu věří jen aby byl klid, jelikož si nedovede představit rozchod na základě jakéhosi anonymu a nechce to řešit… co oko nevidí, co to srdce nebolí… ale v koutku duše to hlodá. :think: :D

Jsou dvě možnosti. Buď pártat a vyřešit to, najít pravdu a počítat s tím, že to BUDE BOLET. Nebo dělat slepou a hluchou a naučit se žít s červíkem v hlavě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
26.3.14 14:34

Mě by to asi žralo…Proč by ti jen tak někdo posílal dopis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
26.3.14 14:35

Můj muž má dost zvláštního kamaráda a jednou si takhle dle jeho názoru udělal legraci z bývalé přítelkyně mého muže a napsal jí dost drsný dopis, i s tím jel tehdy do jiného města, aby to vypadalo věrohodně. Naštěstí to pak tomu idiotovi došlo, že asi přestřelil, tak to manželovi řekl - a ten ten dopis sebral, ale když se manžel ptal bývalé slečny, jak by na takový dopis reagovala, řekla, že by se s ním rozešla. Někteří lidi josu totální magoři. Já anonymy nesnáším, když se lidi neumějí podepsat, tak to taky o něčem svědčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
26.3.14 14:35

Upřímně fakt jen blbec by se přiznal na poprvý. Já bych pátrala, sbírala důkazy a pak to na něj vysypala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí