Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je dost možný, že někdo nechce, abyste byli šťastní. Pokud mu věříš, musíš z hlavy vypustit to ALE. Pokud na to budeš stále myslet, jste na dobré cestě potěšit anonyma.
Mám-li přidat vlastní zkušenost, mně zase chodily sms z internetu, kde stálo, že můj přítel „ji“ miluje, že „ji“ kupuje kytky a kde si myslím, že tráví večery, ale že se nemusím bát, že mi nelže, že je opravdu v práci… Hodila jsem to za hlavu, měli jsme spokojený vztah, tak jsem si říkala, že buď si někdo spletl číslo, nebo si jenom hraje. Za měsíc jsme se rozešli - přišlo to jako blesk z čistého nebe
Týden po rozchodu jsem v ještě společném bytě našla na MÉM polštáři cizí dlouhé červené vlasy. Chvíli tvrdil, že jsou moje, jenže moje IQ je dostatečně vysoké na to, abych věděla, že jako bruneta s vlasy po ramena si takovou délku a takový odstín nevyčaruju jen tak. Pak se přiznal, že to byla jeho kolegyně.
Anonymní smsky mi nevěřil, prý jsem hysterka, stíhačka a mám si uvědomit, že přece kvůli mně nebude do konce života sám
Teprve když on ji někde zamilovaně naháněl po klubech a našel ji v objetí s nějakým borcem, došlo mu, že boží mlýny mlely sakra rychle. ![]()
@Cmochy přesně, nemůže čekat, že řekne. Ano lásko, já čekam bábetko jinde. Promin, chtěl jsem ti to řict. Jasne, že bude zatloukat. Pak už jedine se zamyslet jestli zakladatelka někomu neleži v žaludku.
@lleennttiillkkaa píše:
Upřímně fakt jen blbec by se přiznal na poprvý. Já bych pátrala, sbírala důkazy a pak to na něj vysypala
Přesně… než bych to na něj vybalila tak bych si ověřovala, sbírala důkazy a pak uhodila… a určitě bych kecala. I kdybych nic nevěděla tak bych mu řekla:
„Vím o ní, i o tom dítěti… co mi k tomu řekneš? a varuju tě dopředu, nedělej ze mě krávu ještě větší než už jsi udělal. Všechno se dá řešit, ale pi*ču ze sebe dělat nenechám, takže na rovinu. Co teď s tim děckem hodláš dělat?“
A viděla bych reakci… většina chlapů je zaskočená a sami se pak přiznaj… ![]()
@LenaNell píše:
Taky si myslím. Nebo se do jejího muže zamilovala a chce ho pro sebe. Může být shrzená buď z odmítnutí nebo už ji nestačí být milenkou…
asi tak nějak ![]()
@Cmochy píše:
Holky já teda nevim, ale co se dozvídám v mém okolí tak jakékoli udání na téma nevěra - anonym, rádoby pomluva, smska či cokoli podobného se vždycky zakládalo na pravdě…
Vždycky ne. Já měla taky 100% milence. Měla jsem dotyčného v posteli, jenže netrefili čas, bylo to 20 let před tím udáním a tenkrát jsem byla nezadaná a on v rozvodovém řízení.
![]()
Příspěvek upraven 26.03.14 v 14:43
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Včera jsom dostala dopis bez podpisu. Je psán třetí osobou. V dopise je že můj muž asi čeká dítě s jinou. A další intimnosti. Nerada bych zacházela do podrobností. Muži jsem to řekla. Dopis si přečetl a prý je to blbost.
Věřím mu, ale…
Jestli s nějakou něco má, tak už mu teď lepí. Jestli nemá, je v klidu. Časem se to vyjeví. ![]()
@vendulka72 píše:
Vždycky ne. Já měla taky 100% milence. Měla jsem dotyčného v posteli, jenže netrefili čas, bylo to 20 let před tím udáním.![]()
Njn, česká pošta no… dnes podáte, zítra dodáme… jim to u tebe nějak trvalo ![]()
@Cmochy píše:
Holky já teda nevim, ale co se dozvídám v mém okolí tak jakékoli udání na téma nevěra - anonym, rádoby pomluva, smska či cokoli podobného se vždycky zakládalo na pravdě… a VŽDYCKY ta podváděná uhodila doma na toho svýho, hned mu všechno řekla co se to dozvěděla a VŽDYCKY jí to chlap popřel, že je to kravina a VŽDYCKY kecal.
Anonymní 2
Já mám tu stejnou zkušenost, bohužel, chodily mi anonymy a manželovi mé sokyně smsky a když jsem chtěla po svém muži vysvětlení, tak na mne dělal psí oči, že nám všichni závidí náš vztah a naše krásné manželství, že snad mu přece věřím, dokonce mi „demonstrativně“ poslal pohlednici s vyznáním lásky, prý „aby si to všichni přečetli“
…
Po letech jsem zjistila, že všechny ty anonymy měly pravdu.
Jen mne dodnes štve, že lidi jsou takové sv. ně, že vždy ublíží anonymem tomu nevinnému. ![]()
@Cmochy Ale pokud je nevinný, tak na ni bude kuli oči a nechápat jakou má žena fantazii ![]()
No tak mě by to nedalo a minimálně bych si dávala pozor. Na každém šprochu…
@LenaNell píše:
@Cmochy Ale pokud je nevinný, tak na ni bude kuli oči a nechápat jakou má žena fantazii
A v čem je problém? Pokud je skutečně nevinný tak mu pak vysvětlí o co šlo, ne? ![]()
@Cmochy píše:
Přesně… než bych to na něj vybalila tak bych si ověřovala, sbírala důkazy a pak uhodila… a určitě bych kecala. I kdybych nic nevěděla tak bych mu řekla:„Vím o ní, i o tom dítěti… co mi k tomu řekneš? a varuju tě dopředu, nedělej ze mě krávu ještě větší než už jsi udělal. Všechno se dá řešit, ale pi*ču ze sebe dělat nenechám, takže na rovinu. Co teď s tim děckem hodláš dělat?“
A viděla bych reakci… většina chlapů je zaskočená a sami se pak přiznaj…
Přesně tak
ono je to tak zaskočí, že to pak řeknou ani neví jak.
Bylo tam jméno potencionální matky?