Partner mě chce asi uštvat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17001
26.3.14 15:58

@Laetitia - co kdybys mu navrhla, že chceš alespoň paní na úklid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21626
@Laetitia píše:
@Luminel ja delam graficky navrhy koupelen a to tam nikdo neumi, takze me k tomu potrebuje, ale ono toho je stasne moc.

tak ať si někoho najme. klidně se domluvte na tom, že nový člověk bude na 75 % a ty těch 25 zbývajících, pokud to pro něj bude schůdnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
@Laetitia píše:
@Luminel ja delam graficky navrhy koupelen a to tam nikdo neumi, takze me k tomu potrebuje, ale ono toho je stasne moc.

Měl si zajistit záskok včas. Prostě se mu na to vykašli. Teď jsi máma a s malým miminem se prostě moc věcí pracovně stíhat nedá, pokud nemáš hlídání/chůvu. Maximálně sem tam nějaký šolích, ne regulerní práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
26.3.14 15:59

@Laetitia velmi jasně a důrazně bych mu vysvětlila, že už mě v kanclu neuvidí a ať si fofrem najde jinou pracovní sílu. Pokud nechce, tak ať najde chůvu a hospodyni, která se bude starat o mimino a domácnost. Pokud se máš sbalit a jít, tak bych se sbalila a šla. Nejsi jeho otrok, ale partnerka. A vůbec bych s ním o tom nediskutovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21626
26.3.14 16:00
@Králičice píše:
@Laetitia - co kdybys mu navrhla, že chceš alespoň paní na úklid?

jo, to je taky řešení. paní na úklid a vaření a chůvu pro dítě. to se pak dá. ale to ho to možná vyjde dráž než samotný zaměstnanec. a ještě bych si určila pracovní dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882

@Laetitia upřímně, proč jsi s takovým partnerem? jestli jsi přesvědčená o tom, že tě vyhodí, pokud nebudeš skákat jak píská, myslíš si že se to změní? že se to někdy zlepší? abys jednou takhle nemakala s více dětma a pak doma ještě nelítaly facky, že není večeře.. tohle by si ke mne můj muž nikdy nedovolil, byť jen slůvkem zmínit, že není večeře, uklizeno apod. když byla „malá“ malá, naopak sám šel a udělal!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565

Tak mu řekni, že budeš pracovat třeba 2-3 hodiny denně, víc zakázek ať prostě nebere, nebo ať najde náhradu. Nebo ať najde a zaplatí chůvu a hospodyni. Ale já osobně bych chtěla být doma s miminkem, tam je moje místo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
26.3.14 16:01

Jezis co to mad za chlapa, opravdu je mi lito te male, kdyz pouhe odmitnuti a muzes si zabalit?? A co v budoucnu a vychova take kdyz se neshodnete si budes balit?? Mela by jsis dupnou…!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
26.3.14 16:01

Ty jo tak mas malinky dítě tak se mas o nej starat a ne se starat o firmu…ne?!Nevím no tak bud bych si našla někoho na hlídaní kdo by třeba i trosku uklidil…a nebo bych se na práci vyprdla vždyť jsi na mateřské ne? Neříkám jednou za CAS, párkrát do týdně vypomoct ve firmě…ale Kazdy den?!to je podle ME moc při malim dítěti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
26.3.14 16:02

Jo a taky bych mu řekla, že pokud já mám mít dvě práce (v kanclu a okolo mimina), tak očekávám, že on taky bude mít dvě práce - v kanclu a v domácnosti, takže úklid, vaření, praní, nakupování - všechno on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35799
26.3.14 16:02
@Laetitia píše:
@Mama11 kdyz mu reknu ze to delat nebudu, tak vam rikam ze me sezere a mozna bych si mohla jit balit.

A co jsi jeho otrok nebo manzelka? Ja bych se radsi balila, nez aby me manzel takhle peskoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
26.3.14 16:03

@Laetitia bozatko, se asi zblaznil. Bohuzel se budes muset rozmyslet jestli mu jeho chovani budes tolerovat. A dal delat poskoka a nebo si dupnes i za cenu toho ze si budes muset zbalit 5svestek. Ale nemuzes si furt rikat kdyz mu to reknu, tak me sezere… To by jsi nikdy niceho nedocilila.
A rodice tebe i dceriu ircite miluji a poskTnou ti bydleni… V tom nejhorsim pripade…
Drzim pesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
26.3.14 16:04

Upřímně vůbec nechápu, jak to děláš. Já u prvního dítěte první dva měsíce padala na hubu, aniž bych měla na práci něco jiného než péči o dítě, a to s pomocí manžela, jakmile se vrátil z práce, nevařila jsem (o víkendu mažel), uklízela jen to nejnutnější, vyžehlila jen na mimino. I tak jsem usínala za pochodu (prcek byl uřvaný, spal jen venku v kočáře, měla jsem problémy s kojením…).

Takže to, co po tobě chce manžel, je pro mě naprosto nereálné. Bohužel mám pocit, že někteří chlapi, pokud si to nezkusí sami, nikdy neuvěří. Neumím poradit, když čtu, jak na tvé připomínky reaguje, snad jen dělat svou práci blbě, ale to je těžký, když děláte ve svém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
26.3.14 16:06

@Svistice ta co to delala pred tim, sla na materskou a ja se to musela naucit, ikdyz jsem byla taky tehotna. Nikoho prijmout nechce, pry nejsou penize. A ja z toho nemuzu ven :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
26.3.14 16:08

Nepřestává mě fascinovat, s kým některý ženský vlezou do postele a ještě mají dítě :roll:
Sakra dítě není jako akutní slepák, měl moře času se připravit :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí