Hádka, kde byla chyba?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12272
27.3.14 18:45
@Katchus píše:
Nebyla náhodou tvoje diskuze, jak se tě nechtěl pustit ten chlap a starala ses o jeho dceru? Pokud ani, tak už tam to o těch sousedech bylo jasné. Děláš jim blbečka, za to že u nich můžeš být. Jsi moc hodná a oni to ví.

Napadlo mě to samé, když jsem tohle četla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
27.3.14 18:49

Tohle není kamarádka. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
27.3.14 20:08

To je fakt drsný, hned od těch „psychopatů“ pryč!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7164
27.3.14 20:10

@Granda jak jste na tom dnes? potkali jste se s „kamarádkou“? bavili jste se o tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
27.3.14 21:05
@terien píše:
hele a ty jsi u toho byla že víš která lže?

Stejně tak bych se mohla zeptat já tebe. Píše zakladatelka, tak jsem nakloněná věřit jí. Stejně jako všichni ostatní tady. Nevím, co vede tebe k tomu jí nevěřit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
27.3.14 21:08
@terien píše:
hele a ty jsi u toho byla že víš která lže?

proč hned tak ostrá slova? :nevim: myslíš, že kdyby si to zakladatelka vymyslela, přikrášlila či nevím co ještě, že to taky bude ventilovat veřejně, bez anonymity a žádat o radu, co bysme dělali my?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
27.3.14 21:18
@kubykula píše:
proč hned tak ostrá slova? :nevim: myslíš, že kdyby si to zakladatelka vymyslela, přikrášlila či nevím co ještě, že to taky bude ventilovat veřejně, bez anonymity a žádat o radu, co bysme dělali my?

no rozhodně by to nebyl první případ tady že. Já netvrdím že zakl. lže, ale taky bych netvrdila, že druhá strana je psychopat když jsem u toho nebyla :nevim: ale to je asi nejspíš můj problém, jsem už těma diskuzema trochu ovlivněná. Nejvíc mi vadí když tu holky zakládají diskuze jak je jejich chlap hroznej, jak tohle a támhleto, nit na nich nenechají suchou, celá diskuze o tom jak by měla odejít a za půl roku si přečteš deníček jak čekají miminko a všechno je sluníčkový. Mě taky muž naštve, někdy i víc :lol: ale nikdy bych ho nešla pomlouvat na veřejný portál a hlavně i když mě naštve tak je to přece pořád můj partner kterého si vážím a mám ho ráda. Tohle chování mi přijde primitivní a přiznám se že mi ho tahle diskuze trochu připomíná. Ale jak jsem psala, je to můj problém takže tu nebudu nikoho prudit :mrgreen: Uf jsem se ňák rozjela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
27.3.14 21:19
@Laaja píše:
Stejně tak bych se mohla zeptat já tebe. Píše zakladatelka, tak jsem nakloněná věřit jí. Stejně jako všichni ostatní tady. Nevím, co vede tebe k tomu jí nevěřit :nevim:

já u toho taky nebyla, proto nejsem nakloněná ani jedný straně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
28.3.14 08:06
@terien píše:
no rozhodně by to nebyl první případ tady že. Já netvrdím že zakl. lže, ale taky bych netvrdila, že druhá strana je psychopat když jsem u toho nebyla :nevim: ale to je asi nejspíš můj problém, jsem už těma diskuzema trochu ovlivněná. Nejvíc mi vadí když tu holky zakládají diskuze jak je jejich chlap hroznej, jak tohle a támhleto, nit na nich nenechají suchou, celá diskuze o tom jak by měla odejít a za půl roku si přečteš deníček jak čekají miminko a všechno je sluníčkový. Mě taky muž naštve, někdy i víc :lol: ale nikdy bych ho nešla pomlouvat na veřejný portál a hlavně i když mě naštve tak je to přece pořád můj partner kterého si vážím a mám ho ráda. Tohle chování mi přijde primitivní a přiznám se že mi ho tahle diskuze trochu připomíná. Ale jak jsem psala, je to můj problém takže tu nebudu nikoho prudit :mrgreen: Uf jsem se ňák rozjela…

Já třeba tomuhle taky moc nefandín. Ale zase jsem schopná pochopit, že ty holky třeba nemají nikoho, komu by se s tím svěřily. Potřebují to dostat ze sebe, potřebují, aby je někdo vyslechnul, podpořil, poradil, zjistit, že jinde to stojí taky za ho.no atd. Uleví se jim, uklidní se, rozmyslí si to a jede se dál. O toho tyhle diskuzní fora jsou.
Třeba já si takhle vylévám srdce sestřenici na skypu, taky si postěžuji, zanadávám a je mi hned líp. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4484
28.3.14 08:20
:zed:
https://www.emimino.cz/profil/granda/** píše:
@luffinka jo, vím že je to jak od puberťaček, ale pro mě je to důležitý. Mám ji od kamarádky, co se jí ptala, co se přesně stalo, aby měla obě verze. Taky mi není příjemný to řešit jak puberťáci, bohužel nevím, jak jinak to řešit.

No tak v tom případě třetí kamarádka je taky kámoška na dvě strany :nevim: nezlob se na mě ale kopírovat si vzájemně co jedna, druhá nebo třetí napsala…
Jinak samozřejmě chápu, že Tě to mrzí ale v tomhle případě Vám to nejspíš přerostlo přes, hlavu až se kamarádství zvrtlo v,, boj" o vděčnost…
Co se zkusit poohlédnout znovu po společném bydlení s jinou maminou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
28.3.14 13:32

@backjay chodí ke mě na wc, ale chodíme kolem sebe obloukem. dnes vytisknu tu smlouvu o ukončení nájmu a uvidím, jak se to vyvrbí…

@luffinka o to aby jí napsala jsem jí poprosila já. chtěla jsem vědět, jak to myslela ona, proč to vlastně udělala. proto jí psala.
@terien podle mě je to ale normální. prostě někdy někoho člověk štve a je potřeba to ventilovat. to je i chyba serveru a netu všeobecně, že se jako první radí odejít, utéct a pod. podle mě už se vztahy neřeší, nesnaží se na nich nikdo pracovat a když to nefunguje, tak se zahodí a hledají se nové. stejně jak s věcmi, dřív se věci opravovaly, dnes se vyhodí a koupí nové. je to prostě dobou.

a fakt nepotřebuji plácat po rameni a říkat, jaký jsem chudák, tu diskuzi jsem založila proto, že mám takové problémy docela často a nemůžu prostě přijít, proč. proto se snažím na tom makat a zjistit, proč se mi to děje a změnit to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
28.3.14 14:52

Třeba teď má hodinu angličtiny hned za společnýma dveřma a hrozně křičí, smějou se. mě tu spí dítě a fakt je to moc slyšet. a já se bojím jí říct, jestli by si mohla zavřít dveře… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7164
28.3.14 15:18

@Granda tak zkus jinej příštup, a bež jí slušně požádat o zavření dveří, že ti kluk spinká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
28.3.14 17:17

@backjay no to není jiný přístup, tak to dělám běžně. akorát pak slyším, že ho má m rozmazlenýho, když potřebuje na spaní klid a všichni se mu musí přizpůsobovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7164
28.3.14 17:20

@Granda určitě bych se jim to nebála říct, jak si psala. Stejně už asi víš, že už tam bydlem nebudeš, tak alespoň ukážeš „kde“ je těd máš:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí