Nedaří se mi najít partnerku - kde dělám chybu?

21
26.3.14 19:52

Nedaří se mi najít partnerku

Jsouc už vyčerpán z věčného hledání „té pravé“ mě to zaválo sem a říkám si proč ne třeba tu najdu odpovědi, či inspiraci.Po té co mi před pár lety skončil dlouholetý vztah (bez dětí) se neúspěšně snažím najít holku pro život, jenže ono nic nic a nic, přestože si nemyslím, že bych byl špatný člověk. Pravda chybí mi sebevědomí pramenící z nepříliš velké výšky a bezpochyby nejsem taky nijak atraktivní, ale když tu čtu jak se k ženám jejich muži dokáží chovat propadám už téměř panice :), páč já se k ženě nedokážu chovat jinak než-li slušně. Vím, že ty hodný kluky holky příliš neberou, ale změnit se se v ve frajírka si prostě poručit nejde a takového jaký jsem žádná nechce.Co myslíte, kde dělám chybu, nebo kde vůbec chyba je. Díky, že mě pošlete do…ve vší slušnosti…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35438
26.3.14 19:54

:nevim: jsou věci mezi nebem a zemí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
26.3.14 19:56

Hoď fotku, ať můžem zhodnotit ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
26.3.14 19:56

Koukam z. e si z Havl. Brodu..Ja taky tak dej vedet a ja si te prohlidnu a zhodnotim :palec: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
26.3.14 19:57

Chyba spíš je to, že chceš tuto věc řešit „přes šablonu“. Nech tomu volný průběh - a holt si najdeš partnerku o pár let později než vrstevníci. A neboj, nezadaných chlapů - se zájmem o věci rodinné - je nás tady mnohem víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
26.3.14 19:58

:) těžko říct, na tu pravou lásku člověk někdy čeká dlouho a objeví se v tu chvíli kdy ji nejméně čekáš - já tu svou potkala také tak, dnes se tomu smějeme kolik náhod se na jednou sešlo a přitom stačilo tak málo, pár vteřin a my bychom spolu snad ani neznali. Takže neházej flintu do žita a hledej…

• Citovat
  • Upravit
69235
26.3.14 19:59

Ty jo, to je otázka kzamyšlení a odpověď na ní není jednoduchá, pokud vůbec je. Hele, čtu tady x-krát, doma fajn rodina, fajn manžel, žádné mráčky v ráji, pak nastoupí do práce super samec stříkající testosteronem všude okolo… a poklidný rodinný život s fajn chlapem bere za své, ženská nevidí neslyší…

Co ti na to mám napsat, nevím. Moudro mojí maminky: s mým otcem, charismatickým alfasamcem, kterého naprosto oddaně zbožňovala, si prošla peklem, trvalo jí skoro 30let, než procitla, teď má doma nealfasamce, ňoumu, na kterém se dá dříví štípat, naprosto průměrného vzhledu. Na rukou jí nosí, nás miluje jako vlastní…vážit si ho ale může až teď, po té pekelné zkušenosti, prý kdyby byl jejím prvním, určitě by ho mlátila a nikdy s ním nebyla, je hodný, až je blbý…a to ocení až teď, tak to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
26.3.14 20:01

@Jura007 hele t mi řekni, mám okolo sebe rozvedených ženských, co vzdychají po obyčejném chlapovi, co by je měl rád, i jejich děti a chtěl s nimi mít obyčejný spokojený rodinný život. Prý neexistují :lol: tak kde vy se zdržujete, že vás ty ženský nenajdou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
26.3.14 20:03
@terinka4444 píše:
Ty jo, to je otázka kzamyšlení a odpověď na ní není jednoduchá, pokud vůbec je. Hele, čtu tady x-krát, doma fajn rodina, fajn manžel, žádné mráčky v ráji, pak nastoupí do práce super samec stříkající testosteronem všude okolo… a poklidný rodinný život s fajn chlapem bere za své, ženská nevidí neslyší…Co ti na to mám napsat, nevím. Moudro mojí maminky: s mým otcem, charismatickým alfasamcem, kterého naprosto oddaně zbožňovala, si prošla peklem, trvalo jí skoro 30let, než procitla, teď má doma nealfasamce, ňoumu, na kterém se dá dříví štípat, naprosto průměrného vzhledu. Na rukou jí nosí, nás miluje jako vlastní…vážit si ho ale může až teď, po té pekelné zkušenosti, prý kdyby byl jejím prvním, určitě by ho mlátila a nikdy s ním nebyla, je hodný, až je blbý…a to ocení až teď, tak to je.

tak, tak. Nejdřív nás musejí vytrénovat namachrovaní zmetci a pak se vrhneme se zadostiučiněním do náruče „nepříliš atraktivních, slušných a hodných chlapů“. Je to na palici, ale asi to fakt je :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
26.3.14 20:05
@terinka4444 píše:
@Jura007 hele t mi řekni, mám okolo sebe rozvedených ženských, co vzdychají po obyčejném chlapovi, co by je měl rád, i jejich děti a chtěl s nimi mít obyčejný spokojený rodinný život. Prý neexistují :lol: tak kde vy se zdržujete, že vás ty ženský nenajdou?

No tak momentálně jsem v práci sedm dní v týdnu, okolo mě buď samé Ukrajinky anebo dvojnásobné inženýrky (výhodně zadané), tak tam těžko něco vybojuju… No a rád bych ještě založil rodinu, když to půjde. Takže rozvedené s dětma holt mají smůlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7245
26.3.14 20:06
@terinka4444 píše:

Taky by mě zajímalo, kde se ti fajn chlapi zdržujou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
26.3.14 20:06
@terinka4444 píše:

To je dobrá otázka, ale…jak se má cítit chlap, který ví, že žena má děti právě s tím alfasamcem, ale ten hodný už je pro ní dobrý jen na ten obyčejný život, alespoň tak to mnohdy cítím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
26.3.14 20:07
@Jura007 píše:
Chyba spíš je to, že chceš tuto věc řešit „přes šablonu“. Nech tomu volný průběh - a holt si najdeš partnerku o pár let později než vrstevníci. A neboj, nezadaných chlapů - se zájmem o věci rodinné - je nás tady mnohem víc…

Tak mně se vždycky osvědčilo v životě spíš „kdo hledá, ten najde“ než „nech tomu volný průběh“. Kdybych se řídila tím druhým, tak jsem snad ještě panna :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Takže Marek je mi sympatický tím, že se snaží :palec:

@Marek074 taak, fotku sem, napiš jak jsi starý, co děláš, jaké máš zájmy, kolik dětí může již dotyčná ideální partnerka mít a baby se tu o tebe poperou ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
26.3.14 20:09
@hanzbl00 píše:
Koukam z. e si z Havl. Brodu..Ja taky tak dej vedet a ja si te prohlidnu a zhodnotim :palec: :D

Néééééé fotku néééé šmankote… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
26.3.14 20:10
@Bonnie1 píše:
Taky by mě zajímalo, kde se ti fajn chlapi zdržujou :mrgreen:

Oni ti fajn chlapi, když se nase.ou, tak občas i přestávají být fajn. Takže bych to trošku relativizoval. A kde jsou? Všude okolo. Stačí nehledět skrz ně do dáli a zaostřit trošku „na blízko“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí