Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je psycho ![]()
Chyba asi byla se k někomu takovému nastěhovat (to víš ťeď) a jediná možná reakce je se odstěhovat pokud možno co nejdál…
Právě, když jsem ticho a dělám co chtějí, je to super, ale jak začnu něco řešit, že to tak nechci a jen chci to na co mám právo, tak mě vyhazují a pod. bohužel nemám moc možností kam jít. v tom je problém a oni to ví. kdykoliv si sem přijde a vezme si co potřebuje. Jen tak pro představu. Minulý týden se zavřela nahoře a nechtěla pustit svého muže do baráku, vypnula si telefon. tak přišel dolů, prošel nahoru a nahoře ty dveře rozmlátil. i když věděl, že mi tu spí dítě, bylo mu to fuk. ona dělá takové scény běžně. mají nahoře itálii a když je prosím, aby se dala zpět izolace, která tam byla než jsem sem šla (dveře u nájemníků průchozí nebyly), tak je tam prostě nedají a já slyším úplně všechno co se tam děje jak kdyby to dělali tady dole. není to odizolované, takže je slyšet naprosto všechno.
Děláš jim pitomce
Takový vyhrožování je tak ubohý ![]()
Najdi si rychle jiný bydlení
@Granda to je strašný
a tahat do toho tvoje dítě, tak to je vrchol. Najdi si jiné bydlení a utíkej co nejrychleji. To už se nezmění a bude se to stupnovat ![]()
To se právě snažím, výpovědní lhůtu mám měsíc, tak snad za měsíc něco najdu. ale vím, že takhle to nejde…
proto jsem to psala takhle dopodrobna, protože vím, že je to jednostranně napsané. ale nechtěla jsem slyšet, že jsem chudák, ale co bylo špatně… proto jsem to psala tak detailně.
@Granda špatně je to, že si narazila na „kamarádku“ která z tebou v. jebává a využívá tvé situace ![]()
„přijde kamarádka a hned mezi dveřma začala křičet : ty pí. čo, kur.voa pod.“
Ty vole, tohle v jedné větě ![]()
Nevím, co řešíš, okamžitě pryč. Vím, že máš hrozně málo peněz, ale pokoj v bytě se dá sehnat už za pár stovek.
Všechno bych pochopila, že se někdo vyjadřuje jak dlaždič…budiž
Ale jakmile je někdo magor a sáhne mi na dítě, tak bych mu hnáty zpřerážela ![]()
@Katchus píše:
Všechno bych pochopila, že se někdo vyjadřuje jak dlaždič…budiž
Ale jakmile je někdo magor a sáhne mi na dítě, tak bych mu hnáty zpřerážela
přesně tak ![]()
No… rychle bych hledala jiny najem… urcite je spousta hodnych lidi co pronajmou byt ne jak tahle pi C ka
Já se teda divím, že se na světě ještě najdou takové s. ině, jako je ta tvoje „kamarádka“
Po tomhle incidentu bych byla tak naštvaná, že bych sebrla sebe i syna a mazala fofrem pryč a už by mě neviděli.
Ty nemáš kam jít??Rodiče, prarodiče, kamarádka(ale nějaká normální, ne tohle),azylák, ubytovna??
@kubykula píše:
@terien v čem? že ze sebe dělá služku a blbce a když už se konečně ozve, chová se jako trubka?
jo třeba v tom a hlavně každá mince má 2 strany. To, co čteme je verze zakl. Tady na emimi je móda založit diskuzi a vybarvit tam druhého (kamarádku, manžela, přítele,…) tak, že by si od nich ani pes kůrku nevzal a pak jsou tady 2 stránky objímajících smajlíků. Ale snad každý ví, že verze jsou vždy min. 2 a třeba bysme se divili kdyby tu vždy byla i ta druhá. Nějak se mi prostě nechce věřit že zakl. je jenom oběť.
@terien ano, vím, že z druhé strany by to vypadalo jinak, proto jsem se snažila to rozepsat co nejvíc. nechci se stavět do role oběti, to v žádném případě. spíš mě mrzí, že mívám takové incidenty a chtěla bych zjistit, proč? co dělám špatně? prostě nevím, co jsem dnes udělala špatně. ano, pak jsem vylítla, fakt už se mnou cloumal vztek. ale ona kamarádka je fakt vzteklá dost často, s manželem itálie doma… ale to je na jiné povídání.
@Granda píše:
@terien ano, vím, že z druhé strany by to vypadalo jinak, proto jsem se snažila to rozepsat co nejvíc. nechci se stavět do role oběti, to v žádném případě. spíš mě mrzí, že mívám takové incidenty a chtěla bych zjistit, proč? co dělám špatně? prostě nevím, co jsem dnes udělala špatně. ano, pak jsem vylítla, fakt už se mnou cloumal vztek. ale ona kamarádka je fakt vzteklá dost často, s manželem itálie doma… ale to je na jiné povídání.
pokud se to stává častěji, tak děláš špatně asi to, že se pohybuješ mezi lidmi kteří jsou schopný se takhle chovat. Já ve svém okolí nemám jedinou kamarádku která by si ke mě tohle dovolila. Jednak jsou to alespoň průměrně inteligentní holky a jednak mají asi jinou morální úroveň. A pak si asi nestanovíš hranice za které ostatní nesmí. Tohle je někdy těžký ale když se nedokážeš porvat sama za sebe tak jak chceš chránit své dítě? Že ti ho nějaká nána vytrhne z ruky a že s ním jako odjede???!!!
Promiň ale pohybuješ se mezi lidmi, kteří nemají ponětí o základním slušném chování a jestli cítíš že jsi jiná tak s tím začni něco dělat ať nemusí tvoje dítě na tohle koukat.