Má cenu být s manželem kvůli dceři dál?

27.3.14 08:33

nevim co dale :(

Omlouvam se za chybi…jsem 6let s manzelem s toho 2roky manzele, mame dcerku 10mes.jsem uplne nestatsna, ma to cenu byt s nim kvuly male? proste neklape to, radci bych byla sama kdyz odesel na 3dny do prace bylo to super byt s malou doma sama proste bez hlidani-sms, volani kde jsi co delas adt, nemuzu skoro nic :( jako naprk. jit s prateli ven, takovej vztah me nebavi a krom toho kazde dva roky ho musim jako nakopnout at neni az takovej :( me to uz nebavi, tak jsem uvazovala prodat zahradu, a kdyz se proda najit si byt, zaridit a odstehovat se, on vy ze chci odejit dela vse proto abych zas neodesla ale me uz to nebavi…jsem s toho utahana…a krom toho se i obevil muz, co chce za nama jezdit, travit s nama cas…ja fakt nevim co delat :( mama my uz pomohla jednou po svadbe jsem chtela odejit, odesla jsem ale zas jsem se vratila :( rika ze jsem blba, ale pomuze mi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5847
27.3.14 08:37

Ja vim je to tezke ale musis vedet sama co chces…kazdopadne me by neake kontrolovani tez nebavilo a poslala bych ho nekam at se uklidni a probere se z ty svy diskoteky a dle me pokud ho nemas uz rada ti nema smysl byt spolu kvuli dceri nesmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
27.3.14 08:40

Zkus si s ním promluvit, že to takhle nejde. Rozhodne bych si nenechala nakazovat jestli můžu jít ven s přáteli nebo ne. Pokud jsi nešťastná tak odejdi, neuznavam držení vztahu kvůli dětem. Dítě to z rodičů citi, že něco není v poradku. Záleží ztaky, zda by jste se dokázali domluvit na následné péči o dítě a netahali se po soudech. Rozhodnuti je samozřejmě na tobě, tady ti asi nikdo moc neporadí. Nevidíme do toho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.14 08:41

Citi nejake jsou ale toto uz nechci trpet, ale bojim se ze to nezvladnu i kdyz mam hroznou podporu od mamky a take od toho noveho chlapa…a zas nejakou dobu cekat nez se proda zahrada, to je uplne ubijici :( nejradeji bych se zbalila a odesla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.14 08:43

Promluvila jsem si s nim ale je to furt to same zas na dva roky v klidu, to me uz fakt nebavi…my se asi nedomluvime teda aspon ja bych se domluvila ale manzel ne tvrdi si svoje…takze vse pujde pres soudy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
27.3.14 08:49

Neuznavam drzeni nejakeho vztahu „kvuli detem“.Myslim, ze i deti vyciti, kdyz se mezi rodicema neco deje a neni pohodova, klidna atmosfera…Asi skutecne jen ty sama, musis vedet…mam pocit, ze uz ted vis, ze bez manzela je Ti lepe- v tom pripade-proc zustavat…Na druhou stranu, co by nekteri dali za trochu zajmu od partnera (tim samozrejme nemyslim zakazovani chozeni ven, ale smska typu co delas, jak se prave mas…myslim, by od partnera mela potesit)
Ale trosku se pozastavuji na delkou vaseho vztahu, kdyby jste spolu byli pul roku, reknu si ano, na zacatku jsi mela ruzove bryle a nevedela jsi, do ceho jdes…Ale po ctyrech letech chozeni a dvou letech manzelstvi, uz by jste o sobe meli neco vedet… :think:
Kazdopadne Ti preji, at se rozhodnes tak, aby to pro vsechny bylo to nejlepsi :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.14 08:53

To je pravda mela bych vedet ale asi po kazde uverim tym sladkym recickam :( jsem proste blba, ja to vim :( a uz do toho nechci zas spoadnout, dekuju, no sve orzhdonuti nezmenim ale mezi tym to doma musi zatim na oko klapat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
27.3.14 08:59

@myšička03 ahoj no pokud jsi si 100% jistá že s ním nechceš být, tak postě odejdi. takovej vzah nemá cenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.14 09:01
@AdaNaty píše:
@myšička03 ahoj no pokud jsi si 100% jistá že s ním nechceš být, tak postě odejdi. takovej vzah nemá cenu

jsem ale musim pockat az se proda zahrada jinak bych na to nemela finance, vubec na nic :( takze tedka to bude dakove stresove docela :( dneska jdu do realitky, tak jsem zvedava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
27.3.14 09:03

@myšička03 no a bydlíte v bytě tvým nebo ho máte dohromady, nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.14 09:05

@AdaNaty jsme v pronajmu a ja bych chtela do vedciho, dala bych si zadost na mesto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.14 09:06

To by me vyslo i levneji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
27.3.14 09:07

@myšička03 no na prodej zahrady mužeš čekat taky rok než to někdo koupí. a co jít načas k vašim a pokud to s tím novým chlapem vyjdejít k němu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.14 09:11

@AdaNaty k novemu chlapovy to nejde teprve se zname :) to by neslo si myslim a je to blbe…no, ja vim, k rodicum maj malej byt, takze se tam nevejdeme :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
27.3.14 09:35

@myšička03 aha tak jedině si co nejdřiv něco najít a nebo čekat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí