Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@free333 píše:
Copak, nedávají Ti doma najíst, žes tak při chuti při pondělku?
Pche. Já sem pořád při chuti!
A jak čtu „králík“, tak panáčkuju a stříhám ušima ![]()
My máme králíka od chovatelky, od mala, teď je mu půl roku a zvedání taky nesnáší. Je to takový svůj pán, přijde když on chce, hlazení má rád. Na mazlení a ostatní kraviny máme psa.
Na kořenové zelenině s knedlikem.
Vynikající ![]()
Pokud chcete napisu recept.
@Chauvinist píše:
Pche. Já sem pořád při chuti!![]()
A jak čtu „králík“, tak panáčkuju a stříhám ušima
Oni ti králíci taky umí roztomile hýbat čumáčkem… ![]()
@pikola píše:
Ani kočka se moc nedívá na filmy…
moje jo
když večer/ v noci všichni spí, válíme se spolu a čučíme konečně v klidu na telku ![]()
@pikola píše:
Ani kočka se moc nedívá na filmy…
Kolem baráku mi brousí jedna polodivoká, kterou jsem několikrát načapal na parapetu okna, u kterého jsem měl TV a od plotu k oknu byla vyšlapaná dálnice… ![]()
Zakrslici jsou takový vajíčka s překvapením
jeden se nechá mazlit, ale dělá bobky všude po bytě, jeden je čistotny, ale rozkouse i ocelovou kouli
neuděláš nic. Náš se hladí jen na zemi, stříhání drapku je na veterině.
@free333 píše:
Oni ti králíci taky umí roztomile hýbat čumáčkem…
To sice ano, ale hýbání jídelní tabulí s bramborem a trochou majonézy považuji za o fous roztomilejší. Když se to dobře načasuje, tak během dne s ním jde zvládnout obojí i s tím večerním filmovým zážitkem ![]()
A všimla sis že králík není pes ![]()
Hele máme králíka, přijde se mazlit, drbat, chodí s náma ven, leze za náma po domě jak pes, ale aby se nechal tahat v náručí a mačkat to fakt ne. Je mu to nepříjemné. A to si i vyskočí na postel a jde se mazlit, nebo hopsá kolem. Králík jako hlodavec bere sevření jako nepříjemnou věc, prostě v nich zůstává i tak ten pocit ulovené kořisti. Nech ho ať si přijde sám a proboha netahej ho. Jo když je to nutný, ale určitě ne na mazlení bože. To pak bude spíš zdrhat a kousat. Na to si pořid psa.
Králík je osobnost…Je to kus od kusu…Postě někteří sebbou nechají dělat psí kusy jiní se nenechají pohladit…No Všeobecně v divočině králík pokud nemá nohy na zemi, tak panikaří, jelikož má za to že ho chytil dravec a začne sebbou škubat..Je to pud…proto se králíci nenechaj moc zvedat a tahat. Brácha má králíka ten je mazel nechá se drbat hodiny a leží na klíně. Já mám zase ramlici a je to potvora..spíše jako pěkně vyčůraná kočka..Přijít na zavolání když se jí chce tak příjde, hladit ani zvedat se nenechá..jen když ona sama mám náladu..pro vás doporučuji si něco načíst nebo pořídit králíka plyšového
A ještě jak zde někod podotkl..Samci bývají mazlivější a přítulnější Ramlice zase víc ostré a svéhlavé…Naše si umí krásně hlídat misku a svoji deku, umí chrochtat jako pes a i vrčet nebo si zlostně dupnout..po bytě lítá jak střela..ale na pohlazení si musí příjít sama, například ležím na gauči a ona si vyskočí a pěkně mi olíže ruku. Proboha králíka hlavně zbytečně nenahánějte a nezvedejte jen v nutných případech. Králíci maj dobrou pamět a hodně si pamatují…bude se Vás bát