Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zkus si pořídit králíka plyšového. Ten se na hrudi nosit nechá do aleluja.
Je to v podstatě hotový jedinec, který má svoje zvyky. Králíka je vhodné si pořídit z chovu po odstavu. I králík umí být mazel, ale musí k tomu mít povahové dispozice a být tak veden od zacatku. Vzít si ho v roce a čekat zázraky je pozdě.
@Dana V píše:
Kralika na pekáč a pořídit si třeba kočku?
Ani kočka se moc nedívá na filmy… ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, vzala jsem si od kamarádky co chová králíky jednoho domů, je jí kolem 1 roku, kdy má ode mě luxus, vše co potřebuje, má stále jídlo a hodně za ní dolejzam, ale irituje mě jak se nenechá nosit a nemůžu ji tím pádem ani přenášet, mě prostě vadí ze je taková, jsem na ni hodná, už nevím co mám dělat aby nás vztah byl super a já ji mohla mít na hrudi a hladit ji a sledovat s ní film ????
Ja mela doma na hlidani morce a coby ptaci clovek jsem si s hlodavcem taky trochu nevedela rady. Tim dolejzanim myslis co, ze ji porad nahanis po kleci, aby se nechala chovat nebo jak? Mozna uber a prileze ona
Nebo to potrebuje cas, je v novem prostredi atd. Jak dlouho uz ji mas?
Normálně na smetaně?
Králík není pes.. je to prostě králík. Navíc v roce.. těžko se převychová. ![]()
Haha ja taky cekala dotaz na recept. Bud na smetaně nebo klasicky s cesnekem ![]()
Pekáč plus smetana, vyber pěkný film a uvidíš, že si jeho sledování spolu opravdu mimořádně užijete ![]()
(aneb chudák zvíře dpč)
Bude to chtět králičího psychologa, podrobně rozebrat králíčí dětství a odbourat bloky, práce na několik let.
Neskončila třeba matka na pekáči? ![]()
Zakladatelko, doporučovala bych poradit se s nějakým chovatelem v okolí, jesli je možné králíka ve věku jednoho roku ještě prevychovat a jakým způsobem. Ale ten dotaz poloz inteligentneji, ne, ze Ti jde hlavně o to, podívat se na film ![]()
Králík potrebuje výchovu a péči stejně jako pes nebo kočka.
@free333 píše:
Bude to chtět králičího psychologa, podrobně rozebrat králíčí dětství a odbourat bloky, práce na několik let.Neskončila třeba matka na pekáči?
Správně, sežrat i toho psychologa! ![]()
Necháváš ji běhat po bytě? Králíci se rádi nechají hladit na zemi, nemají rádi zvedání. Naše se nechá nosit a hladit chce pořád, máme ji odmala často běhá venku, sama si přijde pro pohlazení.
@Chauvinist píše:
Správně, sežrat i toho psychologa!
Copak, nedávají Ti doma najíst, žes tak při chuti při pondělku? ![]()
Dobrý den, vzala jsem si od kamarádky co chová králíky jednoho domů, je jí kolem 1 roku, kdy má ode mě luxus, vše co potřebuje, má stále jídlo a hodně za ní dolejzam, ale irituje mě jak se nenechá nosit a nemůžu ji tím pádem ani přenášet, mě prostě vadí ze je taková, jsem na ni hodná, už nevím co mám dělat aby nás vztah byl super a já ji mohla mít na hrudi a hladit ji a sledovat s ní film ????