Nevím, co s kralíkem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5236
14.10.19 20:39

Nauc kralika vyskocit k sobe na gauc a aby se nechal hladit na gauci vedle tebe pri tom koukani na film. Ja mela hrozne umazlenou kralindu, ale jenom, kdyz mela pevnou pudu pod nohama, zvedani nesnasela. A kdybych se ji snazila vzit, posadit na prsa a tam hladit, tak zdrhne a jeste u toho na me zadupe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23957
14.10.19 21:22
@Ufinka87 píše:
A ještě jak zde někod podotkl..Samci bývají mazlivější a přítulnější Ramlice zase víc ostré a svéhlavé…Naše si umí krásně hlídat misku a svoji deku, umí chrochtat jako pes a i vrčet nebo si zlostně dupnout..po bytě lítá jak střela..ale na pohlazení si musí příjít sama, například ležím na gauči a ona si vyskočí a pěkně mi olíže ruku. Proboha králíka hlavně zbytečně nenahánějte a nezvedejte jen v nutných případech. Králíci maj dobrou pamět a hodně si pamatují…bude se Vás bát

Co se týká prvních tří řádků, je to stejné jak u lidí… :) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.19 23:26

Kralik

@Anonymní píše:
Dobrý den, vzala jsem si od kamarádky co chová králíky jednoho domů, je jí kolem 1 roku, kdy má ode mě luxus, vše co potřebuje, má stále jídlo a hodně za ní dolejzam, ale irituje mě jak se nenechá nosit a nemůžu ji tím pádem ani přenášet, mě prostě vadí ze je taková, jsem na ni hodná, už nevím co mám dělat aby nás vztah byl super a já ji mohla mít na hrudi a hladit ji a sledovat s ní film ????
@Anonymní píše:
Dobrý den, vzala jsem si od kamarádky co chová králíky jednoho domů, je jí kolem 1 roku, kdy má ode mě luxus, vše co potřebuje, má stále jídlo a hodně za ní dolejzam, ale irituje mě jak se nenechá nosit a nemůžu ji tím pádem ani přenášet, mě prostě vadí ze je taková, jsem na ni hodná, už nevím co mám dělat aby nás vztah byl super a já ji mohla mít na hrudi a hladit ji a sledovat s ní film ????
  • Citovat
  • Upravit
1
16.10.19 23:29

Kralik

Nech kralika v kleci aspon cca 5 dni pak knemu dej ruku pokud se nevyplasi tak ho pohlad a opakuj to tak 3 dny kralik je dospeli snad je nauceny na zachod mam 2,5 mesicniho kralika a ten mi beha po byte s dvouma psama a naucil jsem ho to za ani ne mesic ale tvuj kralik je starsi bude snim vic prace..muzes ho naucit na jmeno az si zvykne tak bude v pohode pokud ho budes nahanet a snazit se ho chytat bude ve stresu a muze prijit k infarktu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
16.10.19 23:35

Dají se koupit i takové „mazlicí rukávy“, kam se zvířátko zavrtá a člověk je v tom chová a mazlí. Mají je ve větších zoo prodejnách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová