Nevím co s prací
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj holky
Potřebuji se vypovídat. Celý život(16 let )pracuji jako prodavačka/pokladní v potravinách. Před časem jsem zatoužila po změně a našla si práci v obuvi. Ale není to ono. Jelikož jsem ještě měsíc a půl ve zkušební době a pak mám do 15. září smlouvu na dobu určitou, tak přemýšlím, co dál. Ráda bych se vrátila zpět za pokladnu do potravin-konkrétně přemýšlím o kauflandu či lidlu. Mohla bych Vás prosím poprosit o nějaké informace, jak to tam chodí-směny, plat, přestávky na jídlo atd. Jinak se jedná o Prahu. Dále prosím o zachování anonymu kvůli možnému odchodu z práce. Děkuji za odpovědi a přeji pěkný den
A před obuví si dělala kde? Ono je to v těch větších hypermarketech +- stejné. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejsem z Prahy, ale v každém obchodě či firmě to chodí jinak
Bylo by dobré se zaměřit na konkrétní pracoviště a ptát se, zda tam někdo pracuje, jinak ti těžko někdo bude věštit, jaké tam mají směny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Před obuví jsem dělala 5 let v Plusu a 11 let jsem vydržela v albertu-v tom menším. Měla jsem štěstí na dobrý kolektiv a hlavně práce mně opravdu bavila. Mateřskou mám za s sebou a i při mateřský jsem chodila do toho alberta na pidiúvazek. Fyzická práce my nevadí. Teď pracuji v ccc obuvi a je to něco příšerného-nesmyslné přeskládávání krabic, z 90% tam působéte jak bezpečnostní agentura, no prostě děs. Právě proto uvažuji, že se vrátím zpět do obchodu a nejradši bych ten kaufland nebo lídl.
- Citovat
- Upravit
Na mě jako zákazníka působí Lidl výrazně pohodověji a sympatičtěji, ale to ti asi nepomůže… I když, kde jsou zákazníci spokojenější, tam jsou i příjemnější a to je určitě příjemné i pro personál. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:¨
Před obuví jsem dělala 5 let v Plusu a 11 let jsem vydržela v albertu-v tom menším. Měla jsem štěstí na dobrý kolektiv a hlavně práce mně opravdu bavila. Mateřskou mám za s sebou a i při mateřský jsem chodila do toho alberta na pidiúvazek. Fyzická práce my nevadí. Teď pracuji v ccc obuvi a je to něco příšerného-nesmyslné přeskládávání krabic, z 90% tam působéte jak bezpečnostní agentura, no prostě děs. Právě proto uvažuji, že se vrátím zpět do obchodu a nejradši bych ten kaufland nebo lídl.
Tak záleží na konkrétní prodejně, vedoucím, kolektivu. U nás si s ohledem na peníze pokladní nejvíce chválí Kaufland.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Právě vím, že je Kaufland nejlépe placenej-mám ho 10 minut od baráku-konkrétně kaufland v Michli v Praze, tak o něm dost přemýšlím. A pak na druhou stranu, kdyby tam nebylo místo, tak kaufland na Jarově anebo na Vypichu, ale ráda bych do té Michle popřípadě Lidl ve Vršovicích hned u nádraží
- Citovat
- Upravit
Nepracovala jsem nikdy v obchoďáku, ale jako na zákazníka na mě Lidl působí přívětivě. Ty prodavačky si tam můžou ke kase aspoň sednout. Zato v Kauflandu je vždycky lituju…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dost mě udivuje jak může mít někdo tak nízké sebevědomí že jako svou nej práci si zvolí stát za kasou v supermarketu. S 16 lety praxe v obchodě už znáš postupy, jistě umíš komunikovat se zákazníkem, jednat asertivně, pozitivně… to se prostě člověk praxí naučí. Proč tedy nezvolit pracovní místo kde člověk opravdu prodává a je hodnocen dle svého výkonu. Nebo se hlásit na vedoucího (zástupce) oddělení, obchodu, skladu… Věř si trochu, stát za kasou můžou studenti, kteří mají mladé nohy a potřebují taky chvíli vypnout hlavu, ne prodavačka v dlouholetými zkušenostmi. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky

Potřebuji se vypovídat. Celý život(16 let )pracuji jako prodavačka/pokladní v potravinách. Před časem jsem zatoužila po změně a našla si práci v obuvi. Ale není to ono. Jelikož jsem ještě měsíc a půl ve zkušební době a pak mám do 15. září smlouvu na dobu určitou, tak přemýšlím, co dál. Ráda bych se vrátila zpět za pokladnu do potravin-konkrétně přemýšlím o kauflandu či lidlu. Mohla bych Vás prosím poprosit o nějaké informace, jak to tam chodí-směny, plat, přestávky na jídlo atd. Jinak se jedná o Prahu. Dále prosím o zachování anonymu kvůli možnému odchodu z práce. Děkuji za odpovědi a přeji pěkný den