Nevím, co si počít

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
21.3.18 13:34
@Anonymní píše:
@martina.se Problém by byli moji rodiče, ta změna ani nepadla. Děkuju moc

jsi dost stará na nesení případných následků :nevim: pokud při sexu nepoužíváš ochranu.. jinak pokud dítě nechceš, řeš to co nejdřív, případná interupce nejde udělat kdykoliv :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.18 13:39

@martina.se Já vím, mě by dítě nevadilo, jen rodičům by se to nelíbilo. A nechci svoji chybou vzít život nevinnemu stvoření

• Citovat
  • Upravit
72725
21.3.18 13:45
@Anonymní píše:
@martina.se Já vím, mě by dítě nevadilo, jen rodičům by se to nelíbilo. A nechci svoji chybou vzít život nevinnemu stvoření

no tak co potom řešíš.. dojdi si k dr, ať máš jistotu. POkud seš schopná se postarat, rodiče to budou muset překousat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.18 13:52

@martina.se oni by to právě že nepřekousli, prtže zhruba před pul rokem jsme toto téma probirali a řekli mi že kdybych byla v tom musela bych to dát pryč :(

• Citovat
  • Upravit
72725
21.3.18 13:54
@Anonymní píše:
@martina.se oni by to právě že nepřekousli, prtže zhruba před pul rokem jsme toto téma probirali a řekli mi že kdybych byla v tom musela bych to dát pryč :(

no tak proč se nechráníte, proboha :think: promiň, ale co chceš slyšet od nás? je to na Tobě, čím dýl budeš řešení odkládat, tím to bude horší. A pokud i přítel dítě nechce, tak co chceš dělat? řeš to :nevim: třeba ani těhotná nejsi, ale to Ti nikdo z nás na dálku neřekne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
21.3.18 16:18
@Anonymní píše:
@P4ja Děkuju, toho se právě bojím. :( Já vim že bych měla, ale to bych musela asi gynekologii, jenže k moji gynekoložce musím chodit alespoň s jedním rodičem a to by byl průser kdyby náhodou zjistili třeba i to že jsem v tom.

No já teda pořád nechápu. Jako sex je lákavej, ale když dítě z nějakého důvodu nechci, ať je mně kolik chce, tak se podle toho chovám. Proč by dítě mělo odnést nezodpovědné chování dvou lidí, kteří se rozhodli mít sex. Nehledě na to, co člověk může chytit, pokud se nechrání.

A ty jseš ještě mladá, tam se to dá asi trochu omluvit telecími léty. I když, jsi dost stará na sex, tak bys měla být taky dost stará na následky. Ale když něco podobného napíše dospělá žena 20+, tak to je potom špatné. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.18 17:32

@martina.se já vim, jen jsem chtěla být moudřejší. Přítel o ničem ještě ani neví, nechci mu říkat nic, dokud si nebudu jistá.
@P4ja já vim že následky bývají velké. Mě by dítě nevadilo ani trochu, jen rodiče by mě roztrhli vejpůl.

• Citovat
  • Upravit
21091
21.3.18 17:51
@Anonymní píše:
@martina.se já vim, jen jsem chtěla být moudřejší. Přítel o ničem ještě ani neví, nechci mu říkat nic, dokud si nebudu jistá.
@P4ja já vim že následky bývají velké. Mě by dítě nevadilo ani trochu, jen rodiče by mě roztrhli vejpůl.

Se nedivím, školu nnemáš, práci zřejmě taky ne a je ti 15+. To bych taky neskákala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.18 19:19

@P4ja Školu sice nemám, ale práci jo

• Citovat
  • Upravit
21091
21.3.18 19:23
@Anonymní píše:
@P4ja Školu sice nemám, ale práci jo

Tak jestli zvládneš živit dítě, tak by do toho asi rodiče neměli mít, co mluvit. Pokud po nich něco nebudeš chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí