Nevím, jak řešit spaní

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
970
23.8.15 08:24

@luciifer Ahoj zakladatelko, máme velice podobnou situaci, syn 3 roky a druhý půl roku. Malý pokojíček, tak na dvě postele. Taky jsme to zkoušeli před narozením častokrát naučit staršího ve vlastním, a vždy to skončilo brekem. Všichni jsme se uklidnili, až když jsme tu jeho postel dali do ložnice, teď máme manželskou a z jedné strany postýlku, z druhé postel staršího. Je to v pohodě, a občas si mezi nás vleze starší, občas tam vezmu v noci při kojení malého.. Nikomu to nevadí a všichni jsme spokojení. A ráno, když odejde tatínek do práce, tak se mazlím ve velké posteli s oběma… Nelámej to přes koleno, fakt to nemá cenu, zkoušeli jsme :)
Za chvíli ti vyrostou a nebude se k tobě v noci mačkat ani jeden, tak si to užij dokud to jde :hug:
(naši kluci půjdou k sobě do pokojíku oba společně, až k tomu dosějou…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
23.8.15 08:31

@luciifer A určitě bych synovi nevysvětlovala že je čas udělat místo sestřičce že je velký!!! Jak tady čtu…To je pěkná kravina! Navíc když jde za týden do školky! Bude se cítit odstrčený a bude to jen horší, chudák.
Vidím to na tom svém - bojuje s žárlivostí a strašně se snaží být na brášku hodný, a kdybych mu řekla že jde do pokojíčku, protože s námi teď bude spát malý… To je ale blbost!
I jiné situace řešíme stejně - pokud půlroční něco provede, „naoko“ vyhubuju(„Ty ty ty, to se nedělá“) i jemu, ne jen tomu staršímu, tak aby starší viděl, že je hodnotím stejně. že nedělám rozdíly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
23.8.15 08:35

@terinka4444 :potlesk: přesně.
Ať si kdo chce co chce říká, dělejte to jak je Vám příjemné.
A není nic hezčí- pro mě- než spát mezi třema svýma miláčkama :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
23.8.15 09:36

Děkuju vám že to necítím tak sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
23.8.15 13:28
@terinka4444 píše:
ta třetí postel se vám tam přirazit nevejde? Když zrušíte postýlku, místo ní dáte postel? Tak se ta musíte vejít všichni 4. Já mám opačnou zkušenost, až dcera dozrála, před nástupem do první třídy, řekla, že by chtěla do pokojíku, šla a v pohodě tam zůstala, nikdy nechodila zpět do ložnice, je tam už tři roky. Nemohu souhlasit s tím, že čím později, tím je to horší. V přírodě ostatní mláďata taky spí u mámy, tisíce let evoluce spaly děti u mámy, ještě nedávno všichni spávali pohromadě, až člověk moderní postavil pokojíky, vymyslel zamřížované postýlky místo kolébek a šoupe děti do pokojíků, aby spaly samotné. Čeho bych se já vyvarovala, vyšoupnout do pokojíku syna, aby uvolnil své místo dceři, to by v jeho mozečku mohlo nadělat paseku.

souhlasím s tím, že vyšoupnout jedno dítě aby uvolnilo místo druhému není fajn..já to mám teda tak, že malou jsme rušili tak spí sama od 7mi měsíců. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510