Jak spí vaše dítě v teplech

108
11.8.15 20:01

jak spi vase dite v teplech

Ahoj maminky. Jak spi vase mimco ted ve vedrech? Mala vecer dela sceny a ne a ne usnout. Je mi ji lito..nam se taky spatne spi. Jak se to snazite resit? Zkousim davat cajik na spani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4960
11.8.15 20:10

Před spanim bývá umrcenejsi, ale už si zvykl. Máme okno v pokoji dokořán, takže je tam večer tak 27°, ráno méně a kolem půlnoci syna zakryvam. Spi jen v plence a pred spaním koupy ve vlažné vodě, i tak se chudák potí. Spíš než čaj na spani bych se snažila ochladit pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
11.8.15 20:11

Ahoj, syn ma teda uz 2 roky, ale spi taky hrozne.. Porad behem noci knoura, mele se… A jsme vzhuru vsichni :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
11.8.15 20:16

Mizerně, on obecně není spáč, ale pár dní zpět začal dělat to, že usne v půl osmý u krmení a v osm se vzbudí a řádí až do půl 11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
11.8.15 20:20

Dneska jdu spát do sklepa. Ale fakt že jo. :cert: Jinak fakt už nevím, chtělo by to chladit a chladit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
11.8.15 20:23

Nejak se nam samovolne posunul rezim smerem k jiznim narodum se siestou

po obede mi obe deti spi (skoro 5let + skoro 2roky) a chodi vecer spat o dost pozdeji, nez kdyz je normalni pocasi

vzniklo to samo od sebe, ale ma to fakt svoje vyhody. k veceru je venku paradne, neprazi, litame venku a zalevame a pak rovnou spat, kdyz uz je trochu prijemneji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
11.8.15 20:29

Ja mam uz teda triletacku. Ale kdyz jsem se snazila udrzet rezim, tak spala blbe, knourala, budila se a prudila. Tak jsem to vzdala a posunula rezim. Vecer kolem seste vylezeme na zahradu, jsme tak klidne do deseti, pak se osprchuje a do pulhodky chrni. Rano ji budim v 8 a odpoledne spi od dvou do peti. Uz nyni se desim navratu k puvodnimu rezimu. Ale ono to v tech vedrech snad jinak ani nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
11.8.15 20:33

Spí špatně, ale to je logické když je venku takové horko a panelák je nahřátý dlouho do noci.. u babičky v rodinném domě kde není až takové horko to bylo trochu lepší!-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
11.8.15 20:50

Mám 3 letého, odpoledne přes ty vedra nespí vůbec, od 14-18:30 plave na koupališti v bazénu večer se jde osprchovat vlažnou vodou, nasadí plenu a to je asi vše spí jen v té pleně, balkon a okno dokořán, chodí spát po 22:00 a ráno vstává kolem 10:00 takže úplně převrácený režim :? jsem zvědavá až nastoupí za 3 týdny do školky, to bude ho tahat v 7:00 ráno za nohu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
11.8.15 21:01

Tak já řeším spíš to, že se snad to vedro snaží zaspat nebo nevím…v 7 dostane mliko, znova usne a jdu ho budit před desátou…kolem 12h si mne oči, pokládá se na zem, tak ho dám spát a probudím ho před půl pátou, sám by snad spal celý den…no a mezi 18-19h opět chce spát…je to hrůza, protože tím pádem nejí a tekutin málo - pouze ráno 270ml, pak si dá pár lžiček presnidavky k snídani a někdy ani to nechce, k obědu taky max 3 lžíce, max. 50ml čaje nebo když jo se zadari tak mlika, odpo sní téměř celou presnidavku nebo jogurt a večer max 150ml řídké mléčné kaše…jak do něj něco nacpat? :( už sem zoufalá, nabízím a stejně nic, v noci absolutně k neprobuzeni…je mu 9 měsíců..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
11.8.15 21:08

Náš syn spí víc než obvykle. Dnes vstával po 10.hodině a šel spát v půl 2 a spal do 4. Ted šel v půl 9. a usnul v pohodě. My máme ale doma chladno. Ale v normálních dnech spí míň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
11.8.15 21:24

Malá ráno vstává v 8-8:30 pak řádí do oběda a hlad má teda furt i žízeň, pak ji dám spát v 13h a spí max. hodinku, když vedra nejsou tak spala i 3h v kuse. Potom řádí do 21h dám do postýlky a ona juchá ještě hodinu. Spí potom až do rána, ale včera už i mrčela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
11.8.15 21:25

Dvouleťák blbě, usíná později a dost se převakuje a budí. Mimino podle plotu. Některé dny to jde, jindy nemůže zabrat, dneska zahájila noční spaní v 17:30, takže se ani nekoupala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
11.8.15 21:26

Pěkně na prd :roll: večer jde před 9. a ráno už v 5 straší. Ve dne nespí vůbec. Jsou jí 2 :zed: a to se samozřejmě celou noc převaluje a knourá, tu chce napít, tu zas vyčůrat..už aby byla zima!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
11.8.15 23:00

Já zrovna poslední dny řeším, jestli to je tím vedrem nebo má noční děsy. Malýmu jsou necelý dva rokya dřív spal krásně celou noc, ve 20 hod. zaleh, kolem půl 6 dostal sunar a pak spal ještě do půl 8.Teď je to už nejmíň týden hrůza. V noci se opakověně budí, vrtí se, mele, kolikrát se vzbudí s hysterákem a někdy jen volá mamíí, mamííí. Včera kolem 22 hod.za mnou poprvé přišel do obýváku a asi 4× za sebou, hrůza. Už aby se ochladilo nebo mě klepne.Doma máme 29 stup.okna na jih, celou noc mám okna dokořán, ale stejně to nepomáhá, malej spí vplence a nátělníčku, přemýšlím že zítra mu dám jen tu plenku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí