Nevím jak se rozhodnout - nový nebo starý vztah?

Nella001
3.12.09 15:02

Nevím jak se rozhodnout

Promiňte mi za příspěvek, možná se Vám bude zdát, že jsem naivní, ale přečtěte si to a prosím napište mi svůj názor.
Se svými dětmi jsem odešla od přítele, nebyli jsme manželé, žijeme asi už půl roku sami a přítel se neustále připomíná, a´t se vrátíme, že bude všechno lepší než dříve, ale já se vracet nechci, neboť jsem již 2× odešla, vrátila se a hlavní důvod byl ten, že na nás neměl čas, pořád v práci a navíc trochu popíjel. Našla jsem si nového přítele, je učitel, má hezký vztah k dětem a zkušenosti jako učitel s dětmi…je mi s ním dobře, je to takový obyčejný člověk na rozdíl od mého přítele, který je playboy. Chytří jsou oba dva, ale vadí mi, že jsem skkoro pořád byla sama doma bez přítele, věčně byl v práci a chodil pozdě a někdy opilí. Poraďte mi potřebuju se rozhodnout, mám se vrátit ke svému bývalému, kde už vím co mě čeká - to je asi výhoda a nebo zkusit žít s novým parnterem, kde nevím co se semele za 1 rok. Nechci litovat a neumím se rozhodnout. Zkuste napsat vaše pocity.
Díky moc a zdravím vás všechny.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43047
3.12.09 15:10

Pokud bych se rozhodovala jen podle tvého popisu, brala bych učitele. Obvykle teda byvam spis za udrzeni stavajiciho svazku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
3.12.09 15:17

Já jsem většinou toho názoru, že pokud ti něco partner provede jednou, udělá to znova. Zvlášť, když to už předtím dělal opakovaně. Pokud ani jeho vlastní dítě ho nepřesvědčilo, aby zůstával více s rodinou, tak mám obavu, že se nezmění. Pokud ty sama víš, že nebudeš brát už žádný kompromis (ač pořád v práci, je to tatínek mých dětí), tak se na tento vztah raději vyprdni. Vztah s někým jiným je sice risk, ale pokud to nezkusíš, tak nezjistíš, jestli by to klapalo. Pokud má rád tvé děti, tak není skoro co řešit. Ať se rozhodneš jakkoliv, mysli hlavně na děti, co s taťkou, kterého skoro nevidí? Držím palce, ať to dobře dopadne a všichni budete šťastní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21933
3.12.09 15:17

A byvaly pritel je otec deti?Milujes jeho nebo soucasneho partnera?Tohle je tezky,uz jsi od nej dvakrat odesla,tudis si nemyslim,ze to bude lepsi..navic to popijeni,nevim teda,v jake je to mire..
Ja bych se asi nevracela ke cloveku,o kterem dopredu vim,co me ceka,navic kdyz jsi od neho jiz odesla,dvakrat ze stejnych duvodu..rozhodnuti je jen na tobe,preju moc stesti do zivota!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
3.12.09 15:47

Těžko radit, když vím tak málo - ale jednou slepit vztah je asi normální - lidi od sebe odešli, pak pochopili, že jim je bez sebe smutno a jsou oba ochotní udělat něco pro to, aby se jejich vztah napravil. Ale pokud ani po slepení nevidíš rozdíl, tak se ten vztah prostě nezmění - taková je realita. Teď musíš vědět sama, jestli je pro Tebe a hlavně pro Tvé děti lepší žít s tím nebo oním přítelem. Já bych zkusila ten vztah nový - ale lehko se radí, těžko se koná - třeba Tě city táhnou na původní místo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
3.12.09 16:32

Já bych zůstala s učitelem. Už dvakrát jsi od bývalého odešla. On by byl chvilku hodný a zas by to začalo znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.12.09 17:23

Taky hlasuju pro učitele.Děti má rád podle toho co píšeš a tebe určitě také.Nevěřím že chlap se změní,určitě by se jen situace opakovala,proto že on jsi řekne vrátila se 2×,3× vrátí se zas.Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JVP
568
3.12.09 18:24

Taky jsem pro nový vztah s učitelem :-D - předchozí vztah by podle mého byl zase jen nakrátko… :-( a dětem neustálé harcování taky nepřidá… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
3.12.09 18:33

Tak jak to píšeš, je to jasný - zůstaň s učitelem, workoholika a alkoholika nebrat.
Jenže těžko ti radit, když neznáme podrobnosti. Zkus si sama sepsat na papír pozitiva a negativa učitele a na druhý papír to samé u workoholika. Piš vše, co tě napadne a pak půjde rozhodování líp :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
3.12.09 19:50

Pokud bych se dle tveho prispevku mela rozhodnout tak urcite bych zustala s ucitelem.
Nevim proc by ses mela vracet k nekomu od koho jsi jiz parkrat odesla,kdo s tebou stejne doma nebyl atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
3.12.09 22:47

Zkusila bych nový vztah. Sice nevíš, jestli dopadne dobře, ale u toho starého už víš, že dobře nedopadne. Nemáš co ztratit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
4.12.09 00:10

Myslím že jsi do bývalého přítele pořád zamilovaná, jinak nevidím důvod proč bys ještě uvažovala o návratu… Ale za sebe taky radím učitele, i když ti možná připadá obyčejný a nudný, často je to lepší varianta pro rodinu než sexy playboy, který ti ale nic jiného nenabídne. Rozhodnout se budeš muset stejně sama, my ti můžeme dát jen impuls k tomu uvědomit si, koho vlastně chceš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
OD ZAKLADATELKY
5.12.09 09:59

OD ZAKLATADELKY
děkuji vám za vaše názory, za příspěvky… máte pravdu v tom, že ten starý vztah mi nic nového a lepšího nepřinese, bude to stejný a může být i horší a znovu odcházet je asi dost zatěžující jak pro mě tak pro děti. Každopádně, díky všem… mějte se hezky

• Citovat
  • Upravit
mrkev
17.11.10 20:53

tak jak to dopadlo?
jste s ucitelem :)?

• Citovat
  • Upravit
Adelka1987
18.12.11 00:13

Tak momentalne mam stejny problem…nebo spise hoooodne moc podobny.Rozesla jsem se s pritelem s kterym mam 2letou holcicku,zili jsme spolu,ale posledni pul rok jsme se nejak odcizili,byl porad v praci,ma svoji dilnu a je automechanik,takze byl zalezlej od rana do vecera v dilne a hrabal se v motorech.sblizila jsem se s mim kamaradem a zakoukala jsem se do nej…mozna i to bylo takovy to popostrceni abych se s priteelem rozesla…udelala jsem to.nasla jsem si byt,vse zaridila a zjistila jsem ze se s novym partnerem k sobe nehodime,vlastne ja si ani nechci zvykat na nekoho noveho…ale to jsem zjistila bohuzel pozde :( a ted sedim doma sama,jelikoz je mala u tatinka jsem tu sama jako kul v plote a bulim :( premyslim zda jsem neudelala chybu ze jsem od nej odesla,nejak me to tahne zpatky a ja jsem na pochybach…mam strach…nevim jak dal.dokonce jsem domluvena uz i s kartarkou :D vazne jsem uz vycerpana a potrebuju radu…kdyz o tom premyslim,chtela bych aby moje mala Adelka mela celou rodinu,maminku i tatinka…s nim mi nic nechybelo,financne jsme byli dobre zajisteny,jen mi vadilo to ze na nas nemel ten cas..poradte prosim :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky