Nevím, jak se rozhodnout - studium

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.1.15 14:56

@loves on mě v tom podporuje :D ale tohle se mu nějak nevyvedlo :oops:

• Citovat
  • Upravit
13119
1.1.15 15:49
@Anonymní píše:
Děkuji za podporu, také se přikláním k tomuto rozhodnutí..manžel to bohužel zazdil slovy, že jestli nedokončím VŠ, tak se se mnou rozvede :think:

pokud tě jinak podporuje, může to být reakce na to, jak jsi psala, že od střední je VOŠ a VŠ už 3. a 4. škola, kterou zkoušíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.15 15:55

@ynax ano, je to reakce přesně na to. Já jeho názor i chápu, ale člověk věkem získává jiný pohled na věc a teď vím, co chci a nechci a za čím chci jít. Jenže ten správný směr mi dal až můj syn. Dokázat to můžu jenom tak, že dokončím tuhle VŠ.

• Citovat
  • Upravit
26270
1.1.15 16:00

Pokud to jen trochu jde, VOŠ bych dodělala. Nikdy nevíš, kdy se ti to hodí a hlavně - podle toho co píšeš, možná máš potíže s dotahováním věcí do konce.
Nemusíš mít samé jedničky, ale kdyby se ti to povedlo dodělat, bylo by to fajn.
Manžela chápu.
Držím palce ať se podaří! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.15 16:20

@Malaga já vím, že by se mi to mohlo hodit. Ale nejde mi to a mít školu stylem dělat zkoušku napodruhé a udělat ji jenom proto, že byl stejný test a já jsem se ho naučila nazpaměť mi moc vědomostí nedá :nevim: bohužel a dost toho lituju, že je to pro mě k nepochopení. Ale bojuju s tím rok a to, že nejsem schopná to pochopit a zapamatovat si to mě jenom sráží.

• Citovat
  • Upravit
26270
1.1.15 16:31

Tak pokud tě to stojí tak moc úsilí - je to asi ke zvážení…
Akorát doufej, že se ti podaří úspěšně dokončit tu VŠ.
Držím palce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
1.1.15 16:57
@Anonymní píše:
Děkuji za podporu, také se přikláním k tomuto rozhodnutí..manžel to bohužel zazdil slovy, že jestli nedokončím VŠ, tak se se mnou rozvede :think:

Chce po tobě, abys dotáhla věci do konce. Poněkud extrémním způsobem, musím podotknout. Nicméně.. Proč to? Proč tě tak tlačí k tomu, abys to dotáhla? Co ho v tomto smyslu na tobě irituje, že vytáhl tak silnou zbraň?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
1.1.15 17:03

Přerušila, nebo rovnou ukončila studium na VOŠ. Já sama šla studovat na ČZU kynologii a po prvním ročníku, kdy jsem neměla ani jednu zkoušku ze psa, ale ze skotu (pitvali jsme telata a selata), jsem školu ukončila. Překvapila mě mamka, která to obrečela, ale já za dva roky nastoupila dálkově na jinou VŠ a ta mě moc baví, chci v ní pokračovat a pracovat - jednak je to i pro mě úžasná zkušenost, že mě škola může bavit, nemusím hodiny ležet v knížkách a skoro mechanicky se učit abych udělala zkoušky… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.15 18:03

@Sluka nevím, možná to, že mě chce dotlačit ať se vzepřu psychice, protože ví, že toho pak budu litovat.

@Avokado mě právě ta VŠ taky moc baví a naplňuje mě…a přesně, jak píšeš…nemusím se mechanicky učit na zkoušky

Ale teď mě tchýně podpořila v mém rozhodnutí a za to jsem jí vděčná. Přece jenom, ona mi hlídá malého a je v tom se mnou víc ona než muž a tu časovou zátěž nese se mnou.
Muž mě samozřejmě taky podporuje a teď i v tom mém rozhodnutí tu VOŠ utnout.

Holky opravdu děkuji za všechny názory, i za ty které radí zůstat. Donutilo mě to se nad tím pořádně zamyslet a o to víc mě to podpořilo v tom, že se do té VŠ zakousnu a nenechám se rozházet, ať mám konečně něco, co opravdu chci.

• Citovat
  • Upravit
654
21.6.17 15:31

Zakladatelko, jak to se školou dopadlo? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.17 19:32

@Terulli VOŠ jsem utnula a VŠ s přerušením studuji stále. A hlavně pracuji v oboru a jsem spokojená.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze