Nevím, jak se rozhodnout - studium
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Děkuji za podporu, také se přikláním k tomuto rozhodnutí..manžel to bohužel zazdil slovy, že jestli nedokončím VŠ, tak se se mnou rozvede
pokud tě jinak podporuje, může to být reakce na to, jak jsi psala, že od střední je VOŠ a VŠ už 3. a 4. škola, kterou zkoušíš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ynax ano, je to reakce přesně na to. Já jeho názor i chápu, ale člověk věkem získává jiný pohled na věc a teď vím, co chci a nechci a za čím chci jít. Jenže ten správný směr mi dal až můj syn. Dokázat to můžu jenom tak, že dokončím tuhle VŠ.
- Citovat
- Upravit
Pokud to jen trochu jde, VOŠ bych dodělala. Nikdy nevíš, kdy se ti to hodí a hlavně - podle toho co píšeš, možná máš potíže s dotahováním věcí do konce.
Nemusíš mít samé jedničky, ale kdyby se ti to povedlo dodělat, bylo by to fajn.
Manžela chápu.
Držím palce ať se podaří! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Malaga já vím, že by se mi to mohlo hodit. Ale nejde mi to a mít školu stylem dělat zkoušku napodruhé a udělat ji jenom proto, že byl stejný test a já jsem se ho naučila nazpaměť mi moc vědomostí nedá
bohužel a dost toho lituju, že je to pro mě k nepochopení. Ale bojuju s tím rok a to, že nejsem schopná to pochopit a zapamatovat si to mě jenom sráží.
- Citovat
- Upravit
Tak pokud tě to stojí tak moc úsilí - je to asi ke zvážení…
Akorát doufej, že se ti podaří úspěšně dokončit tu VŠ.
Držím palce. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Děkuji za podporu, také se přikláním k tomuto rozhodnutí..manžel to bohužel zazdil slovy, že jestli nedokončím VŠ, tak se se mnou rozvede
Chce po tobě, abys dotáhla věci do konce. Poněkud extrémním způsobem, musím podotknout. Nicméně.. Proč to? Proč tě tak tlačí k tomu, abys to dotáhla? Co ho v tomto smyslu na tobě irituje, že vytáhl tak silnou zbraň?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přerušila, nebo rovnou ukončila studium na VOŠ. Já sama šla studovat na ČZU kynologii a po prvním ročníku, kdy jsem neměla ani jednu zkoušku ze psa, ale ze skotu (pitvali jsme telata a selata), jsem školu ukončila. Překvapila mě mamka, která to obrečela, ale já za dva roky nastoupila dálkově na jinou VŠ a ta mě moc baví, chci v ní pokračovat a pracovat - jednak je to i pro mě úžasná zkušenost, že mě škola může bavit, nemusím hodiny ležet v knížkách a skoro mechanicky se učit abych udělala zkoušky… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sluka nevím, možná to, že mě chce dotlačit ať se vzepřu psychice, protože ví, že toho pak budu litovat.
@Avokado mě právě ta VŠ taky moc baví a naplňuje mě…a přesně, jak píšeš…nemusím se mechanicky učit na zkoušky
Ale teď mě tchýně podpořila v mém rozhodnutí a za to jsem jí vděčná. Přece jenom, ona mi hlídá malého a je v tom se mnou víc ona než muž a tu časovou zátěž nese se mnou.
Muž mě samozřejmě taky podporuje a teď i v tom mém rozhodnutí tu VOŠ utnout.
Holky opravdu děkuji za všechny názory, i za ty které radí zůstat. Donutilo mě to se nad tím pořádně zamyslet a o to víc mě to podpořilo v tom, že se do té VŠ zakousnu a nenechám se rozházet, ať mám konečně něco, co opravdu chci.
- Citovat
- Upravit
@Terulli VOŠ jsem utnula a VŠ s přerušením studuji stále. A hlavně pracuji v oboru a jsem spokojená.
- Citovat
- Upravit
@loves on mě v tom podporuje
ale tohle se mu nějak nevyvedlo