Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A nebo o tom jeho žena ani neví a on jen neví jak to ukončit a tak zvolil tenhle způsob aby jsi z toho ještě měla špatný pocit ty. Nevím.
Víš že to bylo špatně. Přišla jsem si kdysi podobnou blbostí… ukonči to, city necity… Radim dobře. Prosím anonym.
@Anonymní píše:
A nebo o tom jeho žena ani neví a on jen neví jak to ukončit a tak zvolil tenhle způsob aby jsi z toho ještě měla špatný pocit ty. Nevím.Víš že to bylo špatně. Přišla jsem si kdysi podobnou blbostí… ukonči to, city necity… Radim dobře. Prosím anonym.
Mmm tohle me vubec nenapadlo tyjo, ale zase kdyz zavzpominam tak jednou byla takova krize a ja mu psala jestli to chce ukoncit tak at to napise hned a on mi jasne napsal ze nechce!;( a to byl tady par dnu v mem meste, neco jsme resili..potom prijel domu a napsal mi tohle.
![]()
@Anonymní píše:
Mmm tohle me vubec nenapadlo tyjo, ale zase kdyz zavzpominam tak jednou byla takova krize a ja mu psala jestli to chce ukoncit tak at to napise hned a on mi jasne napsal ze nechce!;( a to byl tady par dnu v mem meste, neco jsme resili..potom prijel domu a napsal mi tohle.![]()
![]()
Třeba neměl koule na to ti to říct osobne, to nevím, to jsou jen věci které mě napadají, ale neznám ho osobně, ale tihle týpci jsou všichni stejní
klasika, manželka s nim “nespi” s chudáčkem a přitom to doma klape úplně normálně..mluvím z vlastní zkušenosti, kdy jsem udělala taky hloupost a věřila.
@Anonymní píše:
A nebo o tom jeho žena ani neví a on jen neví jak to ukončit a tak zvolil tenhle způsob aby jsi z toho ještě měla špatný pocit ty. Nevím.Víš že to bylo špatně. Přišla jsem si kdysi podobnou blbostí… ukonči to, city necity… Radim dobře. Prosím anonym.
A nebo to bylo tak, ze mu to rekla ta zena „tady se vyfotime a ty ji to hezky posles“ at je konec..nojo ale hold nekteri chlapci jak vidim jsou vychcany a nechtel to se mnou ukoncit tak si vymyslel ze to je jeho zena a kamarad.
@Anonymní píše:
Třeba neměl koule na to ti to říct osobne, to nevím, to jsou jen věci které mě napadají, ale neznám ho osobně, ale tihle týpci jsou všichni stejníklasika, manželka s nim “nespi” s chudáčkem a přitom to doma klape úplně normálně..mluvím z vlastní zkušenosti, kdy jsem udělala taky hloupost a věřila.
Ale oni to tak dobre umi! Chovaji se pred tebou jako andilci ze si myslis jak by tadytoho nebyli nikdy schopny. Nebo spis ja si to myslela ze to neni urcite lhar a ze je hodnej
![]()
@Anonymní píše:
Mmm tohle me vubec nenapadlo tyjo, ale zase kdyz zavzpominam tak jednou byla takova krize a ja mu psala jestli to chce ukoncit tak at to napise hned a on mi jasne napsal ze nechce!;( a to byl tady par dnu v mem meste, neco jsme resili..potom prijel domu a napsal mi tohle.![]()
![]()
To víš, ze je to jen trik, jak to ukončit!
Blokni ho, kašli na něj. Je to peknej s.rac
Posílal ti ji proto že je totydyt podvádí manželku lze ji bude lhát i tobě evidentně s lhaním nemá problém. Holt tak to s ženatýma bývá. Tohle je naprosto učebnicové.. teď to chce s tebou nějak skončit a nemá ani koule ti to říct normálně.
@g.sandova píše:
To víš, ze je to jen trik, jak to ukončit!
Blokni ho, kašli na něj. Je to peknej s.rac
To je, jeste mi psal aby to nebylo tak napadny abych nasla nejakou aplikaci na psani ktera se da zamykat
@ludmilaadamkova píše:
Posílal ti ji proto že je totydyt podvádí manželku lze ji bude lhát i tobě evidentně s lhaním nemá problém. Holt tak to s ženatýma bývá. Tohle je naprosto učebnicové.. teď to chce s tebou nějak skončit a nemá ani koule ti to říct normálně.
Ukončíš to jednoduše - prostě si ho zablokuj v telefonu i na všech sociálních sítích a je to. Když je navíc z jiného města, tím líp - aspoň nehrozí, že se budete potkávat. Takový vztah nemá cenu a trápit se jím už vůbec ne. Časem si najdeš lepšího.
Tenhle vztah je celej uplne blbe a ty to nekde uvnitr vis.
Tak tomu naslouchej.
Clovek je mladej a blbej a dela kraviny, ale z chyb je dobry se poucit.
Jednoduché s tebou se vyspal, teď to chce ukončit, ale není natolik chlap, aby ti to řekl otevřeně. Když k sobě nemají údajně žádný vztah jako milenci, proč by se mu mstila za nevěru, když oni spolu přeci nespí.
@Anonymní píše:
To je, jeste mi psal aby to nebylo tak napadny abych nasla nejakou aplikaci na psani ktera se da zamykat
Jediný, co bych zamkla by bylo jeho číslo. Vymaž všechny kontakty a zapomeň na něj, radím ti dobře. Ber to jako zkušenost, takových ještě bude, co to na tebe zkusí ![]()
Cau lidi..Vim, ze je to moje vina, takze nez mi tady zacnete psat ze jsem hloupa a co ja vim, tak mi to nepiste protoze ja si to uvedomuju, myslim si, ze to uz zaslo daleko, a ja uz nevim co dal. Zacnu tim, ze mi ted bylo 19, jooo 19.
Pred rokem jsem se seznamila s jednim chlapem(43) Proste se mi libil a zacal na me mluvit..dali jsem si na sebe cisla a takhle tohle vsechno zaclo, priznal mi ze ma malou holcicku a zenu ALE ze s ni prej uz stejne nespi a maji mezi sebou sourozeneckej vztah, rekla jsem si, jo ok tak ona to urcite taky tak citi kdyz spolu ani uz rok nespi.
Nojo tak jsme si psali, ja byla z nej logicky hotova..cas od casu jsme se videli, ale fakt malo protoze je z jineho mesta a pracuje. Psal mi ruzne kraviny ale ja si v ty dobe neuvedomovala ze to jsou kraviny, takove ty blbosti" potrebuju k sexu city, zarezy nedelam a bla bla.." tim me logicky uchvatil jeste vic a skocila jsem mu do postele..po tom roce co jsme si dopisovali a schazeli, mi najednou napsal, ze jeho zena o me vi a ze mu uz leze rok do telefonu, ze prej vi ze jsme mrdali a ze z pomsty se udajne vyspala s jeho kamaradem kterej mu poslal i fotku jak ji saha do kalhotek, on mi tu fotku preposlal a napsal mi teda, ze to je ta jeho zena a kamarad, nojo ale na te fotce byla prisaham jeho noha, vim ze si ted rikate, jak muzu poznat cloveka podle nohy ale kazdy mame prece svuj tvar nohy a chodidla, kort on ma takove dlouhe nohy, proste jsem si jista ze to je on!! Do zprav jsem mu napsala ze mu verim a chtela mu to vpalit do obliceje az se uvidime, ale chytla jsem covid a ted jak nic nedelam tak hodne premyslim a jsem z toho hooodne spatna protoze mi doslo, ze asi lze a ze me tahal jenom za nos a citim vinu toho, ze jeho zena ted trpi. Za chvili z toho zacnu mit normalne deprese, pokud uz nemam, mam na nej vztek a furt si rikam v hlave jakej to je deb*il a premyslim proc mi jako tu fotku posilal..je to vsechno hrozne divny a ja nevim jak to ukoncit. Pomoc
pardon za anonym.