Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj.Dala jsem se dohromady s jedním farmářemtrochu samorost, praktický muž, domácnost nijak extra neřeší. Řeší jen zvířata, krmivo, traktory atd. Už dlouho si lámu hlavu nad tím, co mu dám na Ježíška
nic kloudného mě nenapadá. Jo, napadla mě jedna věc. Všimla jsem si, že má povlečení na posteli, které už něco pamatuje.Tak mě napadlo třeba povlečení s traktorem?
ne dětské. Je to blbé???za každý tip budu ráda.
Povlečení ocení tvoje babička. Dej mu radši něco pro chlapy.
@Anonymní píše:
Ahoj.Dala jsem se dohromady s jedním farmářemtrochu samorost, praktický muž, domácnost nijak extra neřeší. Řeší jen zvířata, krmivo, traktory atd. Už dlouho si lámu hlavu nad tím, co mu dám na Ježíška
nic kloudného mě nenapadá. Jo, napadla mě jedna věc. Všimla jsem si, že má povlečení na posteli, které už něco pamatuje.Tak mě napadlo třeba povlečení s traktorem?
Je otázka zda je tak trochu dítě nebo ne. Mám okolo sebe chlapy, kterým by se to líbilo a pak takové, kterým by to přišlo pitomé. Většina teda je těch, kterým by to přišlo super, ať už auto nebo vláček nebo zbraň. ![]()
I když teda spíš ocení tričko s motivem, než povlečení.
Příspěvek upraven 02.11.21 v 18:28
Já objednala manželovi maskáčový batoh a v obchodě kde prodávají nože a různé, mačetu - do přírody..
Manžel teda neni sedlák, ale rád chodí do přírody, máme sad, chatku, atd anonym sedi kousek
@Anonymní píše:
Mě to přijde jako dobrý dárek. Aby se vám lépe spalo
můžeš k tomu koupit i trenky s traktorem jako takovou srandu. To dedoles cz je dobré
Povlečení bych volila spíše nějaké neutrální, kdybych už šla touto cestou měkkých dárků
. Neocenil by nějaké hand made dárky, třeba domácí zavařeninu, nakládaný hermelín, něco napéct? Co lahvinku medoviny, uzenou panenku nebo set regionálního piva? Manželovi jsem po domluvě s pivovarem Kocour sestavovala ze třetinek pivních lahví adventní kalendář. Jak dlouho jste spolu? Třeba by mu pod stromečkem stačilo nějaké prádélko pro Tebe a erotický tanec? ![]()
To povlečení bych vzala, nějaké dospelacke ale, traktor je pro prvnacka
ale i něco k tomu nepraktického- pro radost. Mě se líbí treba takové ty dárkové boxy pro chlapy, jak to otevřou páčidlem a jsou uvnitř nejake mňamky, alkohol apod. A až si povleče novou postel, da skleničku, tak bych si oblikla nějaké hezké prádlo a udělala mu ještě radost v te posteli ![]()
Maji tam i penezenky
https://www.kozenezbozi.com/…ek--traktor/
Dalsi rok jsem kupovala kalendar oblibene znacky traktoru.
Pokud chová hodně zvířata, zkuste nějaký voucher třeba na lihne.cz. Prodávají tam různé pomůcky pro farmáře, krmivo…Záleží, kolik chcete investovat…že by si tam třeba vybral sám.
Nevím tedy, jestli vouchery nabízejí, ale s paní je fajn domluva, vyšla by vám vstříc, taky tam nakupujeme…
A podle mě, to povlečení není špatný nápad, klidně s traktorama… ![]()
Nevím, jestli chlap ocení povlečení. Koupila bych třeba nějaký multifunkční nůž, nářadí,…tašku na nářadí či batoh, pokud nosí…
Jako sranda to není špatný, ale spíš bych počkala ještě tak rok, ať ho poznáš, jestliže o pochopí. Určitě nepohrdne nějakým nářadím - Fiskars na zahradu nebo něco do dílny. Otázkou, co všechno má, že.
A určitě nějaký chlast nebo dobré jídlo. To už snad vysonduješ, jestli je na sladké nebo na maso. Nebo ho vytáhni někam mimo farmu, společný několikadenní výlet do civilizace. ![]()
Ahoj.Dala jsem se dohromady s jedním farmářem
trochu samorost, praktický muž, domácnost nijak extra neřeší. Řeší jen zvířata, krmivo, traktory atd. Už dlouho si lámu hlavu nad tím, co mu dám na Ježíška