Nevím jaký kočárek

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14110
29.11.15 14:10

@ferret ne, nedokážu pochopit, že někdo ohrozí své dítě pod heslem že je to jedno, protože když se něco stane, nevíme jak se to stane. :potlesk: :potlesk: nutnost trávit čas výběrem, těch 10 minut navíc oprodti zdraví dítěte, ty jsi vtipná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
29.11.15 14:21

@Lenka.813 to máš samozřejmě pravdu, a le když do tebe nabourá normální osobák jedno to není… kolik těch 20ti tunovejch tahačů po městě jezdí, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
29.11.15 14:30
@ferret píše:
@Krrysa To je ubohý, hlavně že jsi něco napsala. A jak to je teda správně? Mám dítě proočkovat vším, co se vyrábí, koupit nejlepší autosedačky, krmit bio jídlem, pro jistotu ještě umělými vitamíny, topit na 21 stupňů a nakonec ho radši zavřít do vypolstrované klece a vhánět přefiltrovaný vzduch, ne?Nevím, no, asi bych v dnešním provozu nevozila mimino v korbě od kočáru položené na zadních sedačkách, jako jsem jezdívala já a všichni z mé generace, pokud tedy rodiče měli auto. Ale že bych si sedla na zadek z každé reklamy, to taky ne.

Blby přirovnání ono nezapomeň že nás sice vozili v náručí nebo n HL. korbě na zadních sedadlech ale tehdá bylo mnohem méně aut na cestách a mnohem pomaleji se jezdilo celý provoz byl jiný to nesrovnávej autosedačka je to co by mělo být kvalitní to není o reklamách ale o crash testech atd. kočár měj třeba za 5OO kč ae na autosedačce nešetři. Jinak za mne autosedačka maxi cosi pebble byla fajn a kočárek Baby jogger city elite. nebo sumit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
29.11.15 17:15

@Lenka.813 to je úplně jedno, to je prostě stejný, jako kdybys dítěti nedala helmu na kolo, protože ho an tom kole může srazit auto, nebo spadne a zláme si nohy a celá helma mu je k prdu, a le taky se může stát, že spadně rovnou na hlavu a kvalitní helma mu zachrání život… prostě jde o to, že to chrání dítěti zdraví a je potřeba ty rizika minimalizovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí