Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@ferret ne, nedokážu pochopit, že někdo ohrozí své dítě pod heslem že je to jedno, protože když se něco stane, nevíme jak se to stane.
nutnost trávit čas výběrem, těch 10 minut navíc oprodti zdraví dítěte, ty jsi vtipná…
@Lenka.813 to máš samozřejmě pravdu, a le když do tebe nabourá normální osobák jedno to není… kolik těch 20ti tunovejch tahačů po městě jezdí, že…
@ferret píše:
@Krrysa To je ubohý, hlavně že jsi něco napsala. A jak to je teda správně? Mám dítě proočkovat vším, co se vyrábí, koupit nejlepší autosedačky, krmit bio jídlem, pro jistotu ještě umělými vitamíny, topit na 21 stupňů a nakonec ho radši zavřít do vypolstrované klece a vhánět přefiltrovaný vzduch, ne?Nevím, no, asi bych v dnešním provozu nevozila mimino v korbě od kočáru položené na zadních sedačkách, jako jsem jezdívala já a všichni z mé generace, pokud tedy rodiče měli auto. Ale že bych si sedla na zadek z každé reklamy, to taky ne.
Blby přirovnání ono nezapomeň že nás sice vozili v náručí nebo n HL. korbě na zadních sedadlech ale tehdá bylo mnohem méně aut na cestách a mnohem pomaleji se jezdilo celý provoz byl jiný to nesrovnávej autosedačka je to co by mělo být kvalitní to není o reklamách ale o crash testech atd. kočár měj třeba za 5OO kč ae na autosedačce nešetři. Jinak za mne autosedačka maxi cosi pebble byla fajn a kočárek Baby jogger city elite. nebo sumit.
@Lenka.813 to je úplně jedno, to je prostě stejný, jako kdybys dítěti nedala helmu na kolo, protože ho an tom kole může srazit auto, nebo spadne a zláme si nohy a celá helma mu je k prdu, a le taky se může stát, že spadně rovnou na hlavu a kvalitní helma mu zachrání život… prostě jde o to, že to chrání dítěti zdraví a je potřeba ty rizika minimalizovat.