Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@3HE Jako učitelce druhého stupně mě už puberťáci rukama prošli
A musela jsem je zvládnout, i ty problémový. A víš co jsem zjistila, že pokud je hned zaškatulkuju jako ostatní kolegové, že budu mít problém, ale když mu dám šanci a jednám s ním jako se sebe rovným, ejhle, hodiny jsou v klidu. A nejlepší trest pro puberťáky? Vzít jim volný čas. To opravdu nesnáší. ![]()
@moje prdelky píše:
@3HE Jako učitelce druhého stupně mě už puberťáci rukama prošliA musela jsem je zvládnout, i ty problémový. A víš co jsem zjistila, že pokud je hned zaškatulkuju jako ostatní kolegové, že budu mít problém, ale když mu dám šanci a jednám s ním jako se sebe rovným, ejhle, hodiny jsou v klidu. A nejlepší trest pro puberťáky? Vzít jim volný čas. To opravdu nesnáší.
ale jako matka je to o něčem jiném než učitelka…
@3HE Když myslíš, já mám jiný názor, učila jsem chvíli i na prvním stupni a svého syna, takže obrázek mám. ![]()
@moje prdelky píše:
@3HE Jako učitelce druhého stupně mě už puberťáci rukama prošliA musela jsem je zvládnout, i ty problémový. A víš co jsem zjistila, že pokud je hned zaškatulkuju jako ostatní kolegové, že budu mít problém, ale když mu dám šanci a jednám s ním jako se sebe rovným, ejhle, hodiny jsou v klidu. A nejlepší trest pro puberťáky? Vzít jim volný čas. To opravdu nesnáší.
já ti opravdu strašně přeju aby ti to fungovalo přesně jak sis naplánovala
@jdukolem píše:
já ti opravdu strašně přeju aby ti to fungovalo přesně jak sis naplánovala
jojo, puberťáci jsou nevyzpytatelní ![]()