Prasklinka na konečníku 7měsíční

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12272
31.10.13 13:05
@berry4 píše: :roll: Imazol není Fucidin, nebo Fungicidin. Tudíž - nesrovnávej tyto masti.
@kolozubka taky mám doma atopičky. Občas úplná alchimie přijít na to, CO má zabrat na jakou vyrážku :lol:

No já nejradši jen promazávám, ale někdy to prostě nejde. :,( V létě dr. diagnostikovala dcerce k tomu atopáku ještě numulární exém. :? Je to exém, který je náchylný na infekci. Už měla v exému herpes, možná i plíseň (to se nemohlo diagnostikovat, protože předtím nám dala nějaký dehet nebo co pediatra), impetigo. Ach jo. :zed:

Příspěvek upraven 31.10.13 v 13:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
31.10.13 13:05

@berry4 Já nic nesrovnávala :roll: jen že jsme používali obě tyto masti fucidin a i imazol…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
31.10.13 13:07

@kolozubka plísenˇv atopáku je náš věčný průvodce u mladší. Znám znám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
31.10.13 13:09
@berry4 píše:
@kolozubka plísenˇv atopáku je náš věčný průvodce u mladší. Znám znám.

A máte nějaké zvíře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
31.10.13 13:12

@kolozubka máme. Psa a kočku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
31.10.13 13:20

Ženy malý měl v ohybu kotníku hemangiom a furt to praskalo jak se to ohýbalo, bylo to teda pěkně hnusný, mazala jsem hemagelem, promazávala kdečím a nakonec nám pomohla vazelína epaderm, nevím zda to pomůže na prdelce, ale malý tam nemá už nic.Po pár dnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
31.10.13 13:38
@berry4 píše:
@kolozubka máme. Psa a kočku.

My máme psa a chvíli morčata. Probírala jse to s dr. a ta mi říkala, že bych měla dát morčata pryč, že často přenáší tu plíseň, aniž by na nich bylo cokoli vidět. Štve mě, že nevím, jestli to ta plíseň vlastně byla, protože pak už dr. dělala stěr jen na ty bakterie. :nevim: Kočky to prý taky často přenáší. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
31.10.13 13:53

@kolozubka no,nemohu ani potvrdit, ani vyvrátit. U staší mě tenkrát doktoři donutili zbavit se všeho -psa, záclon, koberců a nakonec se po několika letech szjistilo, že holka reaguje na pyly. Taky mívala plísně.
Mladší, jak to pozoruji, bude taky pylová. Každopádně s postupujícím věkem je to lepší a lepší, zvířata likvidovat nebudu, ona z toho vyroste a já si nebudu drásat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
31.10.13 13:58
@berry4 píše:
@kolozubka no,nemohu ani potvrdit, ani vyvrátit. U staší mě tenkrát doktoři donutili zbavit se všeho -psa, záclon, koberců a nakonec se po několika letech szjistilo, že holka reaguje na pyly. Taky mívala plísně.
Mladší, jak to pozoruji, bude taky pylová. Každopádně s postupujícím věkem je to lepší a lepší, zvířata likvidovat nebudu, ona z toho vyroste a já si nebudu drásat :srdce:

Takže jsi se zbavila zvířat a malá měla plísně dál? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
31.10.13 14:04

@kolozubka Tak to je drsné, myslím, že tenkrát člověku moc do smíchu nebylo, ale teď to zní humorně :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
31.10.13 14:13

@kolozubka ano. Ta starší měla jakoby několik druhů AE. S plísní, bez. Na každé jsem musela mazat něco jiného :lol:
Já nevím, z čeho to přesně vzniká, myslím si ale, že těch důvodů může být hrozně moc. Ta mladší se mi třeba osypávala po ex. ovoci - AE s plísní. Tak si vyber :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
31.10.13 23:33
@berry4 píše:
@kolozubka ano. Ta starší měla jakoby několik druhů AE. S plísní, bez. Na každé jsem musela mazat něco jiného :lol:
Já nevím, z čeho to přesně vzniká, myslím si ale, že těch důvodů může být hrozně moc. Ta mladší se mi třeba osypávala po ex. ovoci - AE s plísní. Tak si vyber :think:

Hm tak já zatím vůbec netuším, co to malé tolik zhoršuje, ale jedno je jisté. Od té doby, co začla chodit do školky, tak se jí to děsně zhoršilo. Jakmile je doma a nemocná, tak se jí to zlepší a pak třeba za jediný den ve školce hrůza. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí