Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Proč je to po roce a půl stále jen vztah na dálku? Nikdy jste nemluvili o společném bydlení?
Už chceš něco víc, což po roce a půl je přirozený. Vztah na dálku s o 20 let starším pánem by ti měl dávat mnohem víc než jen sms a večerní zavolání. Měl by se hodně snažit, nosit tě na rukách a ty bys měla být šíleně zamilovaná. Jinak nechápu, proč jsi s tak starým a ještě k tomu na dálku…
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych znát pohled zkušenějších žen. Mám staršího přítele o 20 let, známe se už rok a půl. Máme pěkný vztah, rozumíme si. Je to tedy vztah na dálku. Poslední dobou jsem ale stále nespokojená. Totiž, nevidím, že by se nějak snažil, nevím. I když mi každý den ráno napíše pěknou sms a večer mi vždy volá a zajímá se, najednou, jako bych to přestala vnímat. Chová se stále stejně, ale mně najednou vadí malichernosti. Nemám chuť za ním jet, ale zároveň mi chybí. Je to tak, že od něj prostě víc nemám čekat? Ze mě má rád, ale neumí to dát více najevo?
Nedala bych to na dálku, pokud už bych nebyla třeba 50+ a chtěla mít doma klid. Asi už bys chtěla něco víc ![]()
@Diaceny jsem zakladatelka. Protože si nedovedu představit se s ním rozejít. V tolika věcech mi hrozně vyhovuje a je rozumný atd… Bohužel já studuji v jednom městě a on pracuje v jiném. Bojím se, že kdybychom se rozešli, on mi bude hrozně chybět. On říká, že dokud s ním budu chtít být, tak budu, ale že mě do ničeho nemůže nutit. Necítím nějakou větší snahu…
Bože takový sobec. Normálně se s nim rozejdi. Neztrácej s nějakým o 20 let starším chlapem čas.
Určitě se najde někdo ve tvém věku, kdo ti dá co potřebuješ a nebudeš jen na občasnou zábavu a hloupou smsku
@sarah1618 jak to mám udělat? Nedokážu si představit, že budu bez něj…ze to přijme a bude…
Došly hormony zamilovanosti a holt nedorazila láska. To co tě s ním drží je jen panika z toho, že bys musela být sama za sebe.
Čím déle si tohle budeš přiznávat, tím víc se budeš trápit. A nejspíš tím horší mu budeš dělat scény.
Mimochodem jseš si opravdu jistá, že není ženatý?
To jse divim že tě to ještě baví po roce a půl vztah na dálku a to píši z vlastní zkušenosti také jsem měla vztah na dálku a po ani ne roce jsme sli spolu bydlet jinak by nám to ani ne vydrželo tím že sme se viděly jen na vykend a nikdy ani to ne se jen pak hadas protože očekávas že ho na vykend uvidíš a do toho mu něco přijde a přes týden pak zas práce takže jsi myslim ze to nemá cenu ![]()
@sarah1618 píše:Mě by teda zajímalo v čem je sobec?
Bože takový sobec. Normálně se s nim rozejdi. Neztrácej s nějakým o 20 let starším chlapem čas.
Určitě se najde někdo ve tvém věku, kdo ti dá co potřebuješ a nebudeš jen na občasnou zábavu a hloupou smsku
@Tajemný ráček
V čem,
Ze randi s o 20 let mladší holkou. Nic ji nemůže dát a asi ani nechce. Ona je docela naivní ze si mysli, ze už asi lepšího nepotká. Takhle ji její mladí utíká, trápí se, zato pánovi je veselo, o dvacet let mladší přítelkyně bez jakýchkoli závazku, či investici do vztahu..
Anonymní, věř mi, myslím ze jsem starší než ty, tudíž mám nejakou životní zkušenost s opačným pohlavím a jsem si jistá ze si najdeš někoho, s kým budeš šťastná a nebudeš muset do nekonečna čekat.. navíc ten 20lety rozdíl je propastný
Proste to rozcisni, posli ho k šipku, začni si vážit svého mladého krásného života a sama sebe, a láska určitě přijde…
Nestojí to za to věř mi..
bude to bolet ze začátku ale po měsíci si ani nevzpomenes, a ještě se budeš divit zes to neudělala daleko dříve..
@sarah1618 zakl. Já totiž nevím, co si myslet. Je ke mně vždy hodný, pozorný, je upřímný i když jde o nepříjemnosti. Ani mi nic určitého neprovedl nebo něco podobného. Chybí mi nějaký větší chtíč a touha od něj, ale jestli to není tím, že je prostě na takové projevy starý a já se trápím zbytečně (zbytečně tím, že si říkám, že mě nemá rád).
Dva lidé jsou ve vztahu proto, aby jim to přinášelo štěstí, ne starosti. Neřeš jestli je starý nebo málo pozorný. Řeš to, jestli je TOBĚ s ním dobře. Pokud ano, buď s ním, pokud ne, klidně hledej někoho jiného a pokud najdeš někoho lepšího, je vhodný čas na změnu. Chlap myslí jinak. Je pro něj pochopitelné a méně bolestivé, že ho necháš kvůli mladšímu / hezčímu / bohatšímu (prohrát s někým lepším je čestná prohra), ale nepochopí, žes ho nechala kvůli tomu, že jsi to „cítila jinak“ - to pak bude hledat chybu tam, kde ji nemá šanci najít a bude se snažit chybu „opravit“ což přinese trápení oběma.
Ahoj, chtěla bych znát pohled zkušenějších žen. Mám staršího přítele o 20 let, známe se už rok a půl. Máme pěkný vztah, rozumíme si. Je to tedy vztah na dálku. Poslední dobou jsem ale stále nespokojená. Totiž, nevidím, že by se nějak snažil, nevím. I když mi každý den ráno napíše pěknou sms a večer mi vždy volá a zajímá se, najednou, jako bych to přestala vnímat. Chová se stále stejně, ale mně najednou vadí malichernosti. Nemám chuť za ním jet, ale zároveň mi chybí. Je to tak, že od něj prostě víc nemám čekat? Ze mě má rád, ale neumí to dát více najevo?