Nevolnost a druhé těhotenství

630
20.11.13 08:16

Nevolnost a druhe tehu

Ahojky holky tak jsem po druhe tehulka a me tehotenstvi je uplne jine nez to prvni u male jsem mela krasne tehu bez problemu.ted v noci bezim na wc hned rano jak vstanu bezim behem dne beham a pritom nemam co kdyz pomalu ani nejim jelikoz nic me nevoni.vim ze to asi nicim neovlivnim ale treba neni neco na to???meli jste take druhe tehu jine???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6024
20.11.13 08:23

Me pri prvnim se obcas navalilo.
Druhe tehotenstvi jsem od 6 do 14tt prozvracela. Takovym stylem, ze jsem nevychazela z domu. Zvracela jsem v prumeru 10× denne.
Sileny.
Drzim palce at se to zlepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
20.11.13 08:29
@Vemas píše:
Me pri prvnim se obcas navalilo.
Druhe tehotenstvi jsem od 6 do 14tt prozvracela. Takovym stylem, ze jsem nevychazela z domu. Zvracela jsem v prumeru 10× denne.
Sileny.
Drzim palce at se to zlepsi

ty jo takze take super cooo no ja uz pomalu mam problem jit i do vytahu bo ten smrad je silenej vcera jsem sla kolem vyvarovny a konecna…a ja tak nenavidim zvracet… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
20.11.13 08:30

@loooli ja jsem nevychazela, to byly ty paraky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25121
20.11.13 08:36

@loooli Já bych své druhé těhotenství radši vůbec nekomentovala, abych tě zbytečně neděsila :mrgreen: Ale jinak všeobecně se doporučuje zázvor, ať už jako lízátka nebo čaj, dále ráno nezůstávat dlouho nalačno, mě trochu pomáhaly kysané mléčné výrobky, hodně pít po malých doušcích a cucat kyselé bonbony. Kdyby to bylo až tak špatné, že bys neudržela žádné jídlo po dobu i několika týdnů, tak MUDr. může předepsat léky proti nevolnosti. Přeji hodně štěstí a zdravé miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
20.11.13 08:36

Jj taky druhy tehu uplne jiny. U prvniho mi bylo spatne jen v aute nebo u cisteni zubu:) stacilo si dat rano banan a bylo mi fajn. No a ted od rana do vecera jak po opici strasne zle ale zvracela jsem jen parkrat. A kdyz uz mi bylo jeden den lip tak zase migrena. Ted v 18.tt uz je to o dost lepsi. Uz mi jen zle jen obcas hlavne kdyz mam prazdnej zaludek nebo mi neco nevoni:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
20.11.13 08:45

Jej zazvor tak ten uplne nesnasim uff tak to asi nepujde to asi radsi nejakej ten bombon hehe…no ja jen otevru oci a uz mi je zle taze nestiham nic jist napiju se max vody a tu hned vyhodim… no je to mazec jako o prvnim tehu jsem vubec nevedela dokud mi nerostlo brisko pak jsem si uvedomovala ze jsem tehu… ale tentokraaat uffff…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
20.11.13 08:48

Páni, tak přesně podobné téma jsem chtěla dnes založit! :) Jsem také podruhé těhotná (8.týden) a je mi tak strašně zle, že pomalu lezu po zdi :? A přitom první bylo celkem v poho, to jsem byla spíš vyplašená a měla čas se pozorovat, ale teď když tady mám divokýho dvouleťáka, tak bych potřebovala fungovat a bohužel.. Mně teda byvá nejhůř spíš až odpo, hlavně pak navečer, to fakt jen ležím a hekám. Snažím se nezvracet a nevolnost vždycky přichází v takových vlnách. Lízátka nechci, je to plné éček, tak zkouším kde co, ale zatím snad jen pomáhá po trochách kofola a jablko. Teď mám navíc rýmu, tak jsem chtěla kloktat Vincentku, ale copak můžu? :( Tak kdyby měl nekdo radu, budu jen ráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
20.11.13 08:55

Tak koukam ze take si uzivas ja teda mam doma 4 letou tak uz to jde sni ale take kdyz zrovna to na me jde tak mami podej mami toto a tamto…no me vcera silene bolela hlava a zadnej prasek clovek nemuze.tak drzim pesti at je lepe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
20.11.13 09:15
@loooli píše:
Tak koukam ze take si uzivas ja teda mam doma 4 letou tak uz to jde sni ale take kdyz zrovna to na me jde tak mami podej mami toto a tamto…no me vcera silene bolela hlava a zadnej prasek clovek nemuze.tak drzim pesti at je lepe…

Mně se včera už začala ozývat záda, mám z minulého těhu pohnutou plotýnku, tak jsem čekala kdy to přijde a jak říkáš, prášek člověk nemůže (stejně mi ani nezabírají).. Takže všechno dokupy a já se asi zblázním :,(
Tak ať se taky brzy daří lépe! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
20.11.13 09:19

První těhotenství ranní nevolnosti, teď druhé těhotenství celodenní nevolnosti (ty už naštěstí přešli),šílená únava, křeče do nohou, tvrdnutí břicha :mrgreen: jsem zvědavá co mě ještě čeká :roll: jsem 24tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
20.11.13 09:25

Já mám taky zkušenost, že s každým dalším těhotenstvím jsou ty nevolnosti intenzivnější :poblion: Horší je to i o to, že se člověk musí postarat o starší dítě/děti, takže přebalovat nebo vylívat nočníky, musí vařit atd.
Jinak mně teda nepomáhá nic. Co pomůže jednou, po tom se podruhé pobleju :zed: Koupila jsem si i lízátka na těhotenské nevolnosti a to je skoro jistota, že poběžím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
20.11.13 09:30
@Amys píše:
Já mám taky zkušenost, že s každým dalším těhotenstvím jsou ty nevolnosti intenzivnější :poblion: Horší je to i o to, že se člověk musí postarat o starší dítě/děti, takže přebalovat nebo vylívat nočníky, musí vařit atd.
Jinak mně teda nepomáhá nic. Co pomůže jednou, po tom se podruhé pobleju :zed: Koupila jsem si i lízátka na těhotenské nevolnosti a to je skoro jistota, že poběžím :lol:

takze nic jineho nam nezbejva nez drzet a vydrzet fuha a to jsem 10tt to este budu trpet dlouho… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
20.11.13 09:31
@MarDen píše:
První těhotenství ranní nevolnosti, teď druhé těhotenství celodenní nevolnosti (ty už naštěstí přešli),šílená únava, křeče do nohou, tvrdnutí břicha :mrgreen: jsem zvědavá co mě ještě čeká :roll: jsem 24tt

v jakem tydnu ti to ustoupilo ja jsem 10tt to me este ceka dlouha streka vid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.13 09:39

Omlouvam se za anonym, ale rodina jeste o druhem tehu nevi a nechci, at se to dozvedi tady.
Ja jsem ted podruhe tehotne a nejspis to budu mit opacne nez ty. U prvniho tehu jsem hned od zacatku zvracela kazde rano a cele dopoledne mi bylo soufl, pak byl chvili klid a v podvecer to prislo zas a preslo to az zaspanim. A to jsem v tomto stavu chodila do prace, fakt mazec. Uplne jsem se desila, jak budu pri takovychto stavech pecovat o syna, ale zatim teda mi spatne neni vubec, nevadi mi ani smrad syroveho masa (v prvnim tehu musel maso krajet manzel, ja varila jen bezmasa jidla :-D)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky