Nevolnost na začátku těhu

219
31.3.13 14:04

Nevolnost na zač.těhu

Ahoj holky, jsem na začátku těhotenství a posledních pár dní je mě hodně špatně od žaludku. Máte nějaký typ co by aspoň trochu fungovalo aby bylo tělu lépe? Jsem totálně k nepoužití :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
762
31.3.13 14:06

Ahojda skus pít po doučkách coca colu ale ne moc je v ni kofein a nebo si skoc do lekarny pro tehu lízátka a nebo jsem cetla v knizce ze pomáhají mléčné koktejly a je fakt ze já kdyz si udelam koktejl tak mi bývá fajn :) drzim palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
31.3.13 14:50

Taky doporučuji těhu lízatka..měla jsem je i na nočním stolečku a vždycky u sebe..bez nich ani ránu..I když občas nefunfovala.. :roll: Ráno jsem musela mít u sebe aspon oplatku..abych se :poblion:..mě to polevilo až kolem 6měsíce…držím palce at to tobě poleví dříve :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
31.3.13 14:51

Zázvor v jakékoli podobě (jen teda z kapslí jsem :poblion: ) a furt jíst. Třeba co půl hodiny pár soust něčeho, na co máš chuť. A ledová kofola. Při móc zvracení jsem ji pila po lžičkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
31.3.13 15:04

Mně v těch nejhorších dnech pomáhalo čerstvý pečivo - často a po malých kouskách. Když jsem jedla třeba co půl hodiny, tak mi bylo líp, nedovol, abys měla prázdnej žaludek, to je pak špatný. Na ty úplně první nevolnosti mi taky pomáhaly lízátka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
31.3.13 15:16

Mě pomáhalo to přejíst a přepít.. Ráno obrovskou snídani - obložený pečivo a horký sladký čaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2853
31.3.13 15:26

No, možná trošku zabíral zázvor, ale to jen při menší nevolnosti, já je měla příliš silné, jíst nešlo, pít nešlo, ani vodu žaludek nezvládal, za 5 dní jsem měla 6kg dole a byla ze mě troska, trvalo to až do 6 měs. :(
Přeju, ať to zvládneš a brzy to zmizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
31.3.13 15:51

@moby mě jediné co zabíralo byla cola na té jsem žila prvních pár měsíců kofein nekofein. Když jsem se ráno nasnídala tak to do 5 min.bylo venku. Pak mi lékárnice poradila Emesin je to čistě přírodní je v tom zázvorová silice a nějaké vitamíny stojí to cca 60 kč a mě to zabíralo tak to zkus:-)a přeji ať to brzo zmizí já zvracela cca do 5.měsíce a pak v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
2.4.13 16:04

Děkuji moc za rady. Dostala jsem se k PC, až dnes. Od soboty pořád ležím. Dnes je to trošku lepší. Dostat do žaludky něco je nadlidský výkon :(. Obdivuji maminky co mají takové nevolnosti a doma maličké děti. Já mám naštěstí, už větší dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí