nevolnosti ve druhém měsíci těhotenství a neschopenka

Anonymní
25.9.18 12:27

Nevolnosti a neschopenka

Holky jsem v 2 měsíci, chci se zeptat na vás názor… Bývá mi hodně špatně od žaludku až mě to nadavuje na zvracení, točí se mi hlava a není mi celkově vůbec dobře furt bych jenom spala, kolikrát se v práci jen plizim ptz nemůžu skoro nic dělat jak je mi špatně požádali by jste paní doktorku o neschopenku?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19986
25.9.18 12:31
@Anonymní píše:
Holky jsem v 2 měsíci, chci se zeptat na vás názor… Bývá mi hodně špatně od žaludku až mě to nadavuje na zvracení, točí se mi hlava a není mi celkově vůbec dobře furt bych jenom spala, kolikrát se v práci jen plizim ptz nemůžu skoro nic dělat jak je mi špatně požádali by jste paní doktorku o neschopenku?

Měla jsem to taky. Navíc já zvracela až do 22tt a doma jsem nebyla. Ale já neschopenku nechtěla, neměla jsem pocit že je to nutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.18 12:40

@lachtanice86 můžu se zeptat co děláte za práci?

• Citovat
  • Upravit
643
25.9.18 12:50

Ja bych pozadala. Casem se ti pravdepodobne udela lip a muzes se zas vratit…telo si rika o klid, proc to lamat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.18 12:57

Těhotenství není nemoc :lol: já měla nevolnosti do 26. Týdne a když to na mě přišlo, šla jsem na zachod :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.9.18 13:00

Já taky neříkám že je to nemoc, na to se určitě nevymlouvam jen mi prostě není dvakrát nejlíp a nejsem zrovna zdravý člověk, nehledě na to že v práci musím tahat těžké kable které měří aj 70M, mistrova se mě sice snaží dávat malé a lehké kable ale když zrovna nejsou tak bohužel musím dělat aj tyto, holky se mě snaží pomáhat ale taky mají svoji práci

• Citovat
  • Upravit
461
25.9.18 13:04

Zvracela jsem od zacatku az do 5mesice.. sla jsem na nemocenskou hned, a bylo mi celkem jedno kdo si co mysli.. v praci jsem navic tahala tezke bedny a neodpustila bych si kdyby se kvuli tomu neco stalo..navic po par mesich jsem mela skoro stejne penize jakobych chodila do prace..takze muj nazor je takovy , jdi na nemocenskou a odpocivej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
25.9.18 13:11

Pozadej o ní. Ja problila 7 měsíců. Doslova. V praci bych byla fakt hodně platná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.18 13:13

@G.a.b.c.a20 a řekla jste si o ní sama nebo paní doktorka nabídla sama?

• Citovat
  • Upravit
4706
25.9.18 13:17
@Anonymní píše:

když se necítíš, tak si požádej, ty musíš vědět, jak ti je a doktor to posoudí a případně napíše :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
25.9.18 13:43
@Anonymní píše:
@G.a.b.c.a20 a řekla jste si o ní sama nebo paní doktorka nabídla sama?

Zeptala jsem se sama ale dr pak sam rekl ze mi to chtel nabidnout..protoze jsem ani moc nepribirala jak jsem neustale zvracela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.18 14:13

@G.a.b.c.a20 já právě nezvracim a tím je mu ještě hůř :( já spíš pribiram mám nahoře 4kg, spíš mě přijde že se plním vodou jsem cela opuchla :(

• Citovat
  • Upravit
677
25.9.18 19:49

Ano šla jsem na neschopenku, dělala jsem v tabaku a jakmike přišel někdo a smrděl kourem musela jsem jit zvracet 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
25.9.18 20:11
@Anonymní píše:
@G.a.b.c.a20 já právě nezvracim a tím je mu ještě hůř :( já spíš pribiram mám nahoře 4kg, spíš mě přijde že se plním vodou jsem cela opuchla :(

Podivej jestli ti neni dobre tak to dr rekni ze chces nemocenskou :-) ted si odpocin a uzivej klidu pak do prace budes chodit uz porad :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí